homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cervugid-6

#96 2008-10-26 10:11:14

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: cervugid

Daca medicul nu ti-a zis, nu face aceste spalaturi.

Fericita mamica de Aida Maria!

#97 2008-10-26 10:16:27

hanan
Full member
Inregistrat: 2008-09-19

andreea_andy2 a scris:

Daca medicul nu ti-a zis, nu face aceste spalaturi.

ok, nu fac (nici nu prea ma incanta ideea tongue )

o nelamurire - mi s-au dat ovulele ca o continuare a tratamentului pentru o ureaplasma, insa nu am citit nicaieri in prospect ca ar fi pentru asa ceva....

#98 2008-10-26 11:35:01

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

probabil ai o inflamatie asociata cu ureaplasma...si pt ea sunt ovulele...

happy with him...inlove with him...puss

#99 2009-10-05 13:02:59

superstaritza
Membru
Inregistrat: 2009-06-13

Buna fetelor
Am si eu o problema asemanatoare. Mi-am dat seama ca e vb tot despre Candida ( pt k am mai avut ) si am fost la farmacie si mi-au dat ovule Cervugid, si mi-au spus ca sunt bune , tari si ca o sa ma vindece in cateva zile. Intrebarea mea e ... cate zile ? cate ar trebui sa iau ? toate 12 ?
Mentionez ca pana acum am luat 3, astazi mi-a venit menstruatia , si din cate am citit o sa opresc tratamentu pana dupa ce se termina. De asemenea m-ar interesa mai multe detalii despre spalaturile cu bicarbonat, pt k si eu ma irit aproape de la orice sapun.

Multumesc anticipat puss

#100 2009-10-05 13:18:44

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

superstaritza a scris:

Buna fetelor
Am si eu o problema asemanatoare. Mi-am dat seama ca e vb tot despre Candida ( pt k am mai avut ) si am fost la farmacie si mi-au dat ovule Cervugid, si mi-au spus ca sunt bune , tari si ca o sa ma vindece in cateva zile. Intrebarea mea e ... cate zile ? cate ar trebui sa iau ? toate 12 ?
Mentionez ca pana acum am luat 3, astazi mi-a venit menstruatia , si din cate am citit o sa opresc tratamentu pana dupa ce se termina. De asemenea m-ar interesa mai multe detalii despre spalaturile cu bicarbonat, pt k si eu ma irit aproape de la orice sapun.

Multumesc anticipat puss

deci si eu am luat cervucid....si ar fi fost recomandat sa lei ei pe toate dupa menstra k sa nu intrerupi, dar daca ti-a venit asta e...o sa le incepi din nou dupa ce iti trece , dar eu stiu ca se mai dau si pastilute si creme...nu trebuie sa ai contact sexulat delok in timpul cat faci tratamentul si trebuie sa ia tratament si partenerul....de asta trebuia sa fi mers la un medik....
cat despre spalaturi, nu stiu prea multe mi-e imi spunea doctora sa ma spal inainte de a-mi pune ovulul cu ceai de galbenele+musetel+bicardonat de sodiu(o lingura de bicarbonat intr-un litru de apa)....dar acum de la fete am inteles k nu este recomandat...mai asteapta pareri despre asta...

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

Publicitate

loading...

#101 2010-12-09 16:43:44

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

d-na doctor mi-a dat reteta de Cervugid XII si a zis sa repet tratamentul dupa o luna. acuma am citit ca se pun maxim 10 zile (ciudat, din moment ce cutia are 12 ovule). mi-am pus 12 si apoi inca 12 tongue are ceva? voi cate zile le-ati luat?

#102 2010-12-09 16:46:23

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

12 zile se pun

#103 2010-12-09 16:51:38

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

a, ok atunci. ms

#104 2011-03-13 11:56:36

ankamireillle
Membru
Inregistrat: 2011-03-13

buna fetelor,
am fost la doctor si mi-a pus diagnosticul de menoragie,2-3 foliculi pe ovarul stang(adik chisturi,asa mi-a spus) si o infectie.
mi-a prescris microgynon,eficef si cervugid.ce nu reusesc eu sa inteleg este cum isi poate face efectul cervugidul avand in vedere k eu am hemoragie si dimineata il gasesc topit pe tampon.oare nu cumva le iau degeaba?
va rog,lamuriti-ma si pe mn,avand in vedere k pe prospectul medicamentului nu specifica nimic de hemoragii!
va pup si sanatate maxima tuturor!

#105 2011-03-13 15:04:13

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

cervugidul nu este pt hemoragie, ci pt infectie. poate ar fi bine sa astepti sa treaca menstruatia si abia apoi sa pui cervugid. insa si atunci il vei gasi dimineata topit pe protej-slip, deoarece asa e el conceput, sa se topeasca la caldura corpului.

pt menoragie (presupun ca suferi de sangerari abundente la menstruatie), ti-a fost prescris microgynon, care este un contraceptiv ce are ca efect secundar reducerea sangerarilor menstruale. cu microgynonul ar fi trebuit sa incepi din prima zi de menstruatie. poate nu vei vedea o schimbare chiar din prima luna, insa de la menstruatia urmatoare ar trebui sa sangerezi mai putin.

#106 2011-03-13 17:38:22

ankamireillle
Membru
Inregistrat: 2011-03-13

multumesc foarte mult pt raspunsul prompt pe care mi l-ai dat!
asa mi s-ar parea si mie normal sa iau cervugid dupa stoparea hemoragiei,insa dr ginecolog nu mi-a spus asta.oricum dak tu spui k aceste ovule se topesc si curg oricum,atunci m-am mai linistit.
inca o data,multumesc!

#107 2011-06-01 19:04:50

florycica
New member
De la: Cluj Napoca
Inregistrat: 2010-03-30

Buna, am si eu o intrebare legata de cervigid. Am facut un control ginecologic si mi-a dat doctorita tratament cu cervugid. Problema e ca ea parca mi-a zis ceva de genu ca tratamentul dureaza 5 zile, da nu mai stiu exact daca pentru cervugid e 5 zile sau pentru altceva ce mi-a mai dat. Parca scrie acolo pe reteta un V da nu se prea intelege si de la farmacie mi-a dat 12 ovule. Acum, intrebarea mea e ce sa fac pentru ca deja mi-am pus 7 si numai aseara m-am mai uitat pe reteta si mi-am facut griji. Sa iau in continuare pana la 12?sa ma opresc azi? e vreo problema daca iau mai multe decat e nevoie?

#108 2011-06-02 11:08:43

anca90
Platinum member

nu e nicio problema. ba eu chiar n-am auzit sa se prescrie tratament cu mai putin de 12 bucati.

#109 2011-06-02 20:14:47

florycica
New member
De la: Cluj Napoca
Inregistrat: 2010-03-30

ok, ms mult

#110 2011-06-17 15:25:32

RrramonaElena_tm
New member
Inregistrat: 2011-06-16

Si eu am fost zilele trecute la ginecolog cu prietenul meu,el are "infectie nespecifica" si eu cica nu am nimic!dar ca sa nu iau de la el mi s-a dat cervugid,6 acum si 6 luna viitoare..si spalaturi,dar nu mai stiu cat de des,eu am inteles ca in fiecare seara...dar totusi,bicarbonatul nu distruge flora?si nu am inteles de ce sa iau acum 6 si luna viitoare inca 6...?!si nu mi-a spus daca spalaturi interne sau externe...am inteles de aici de la dumneavoastra ca interne..dar nu e prea acid in fiecare seara?merci:D

#111 2011-06-17 15:31:05

anca90
Platinum member

eu ti-am spus ca parerea mea e ca poti renunta la spalaturi. probabil ti-a dat sa pui cate 6 dupa fiecare menstruatie sa se distruga eventualii microbi. daca nu esti impacata, poti sa mergi si la alt doctor.

va protejati cu prezervativ, cumva? ca altfel nu se poate ca prietenul tau sa aiba ceva contagios si tu nu.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-06-17 15:32:17)

#112 2011-06-17 15:46:46

RrramonaElena_tm
New member

anca90 a scris:

eu ti-am spus ca parerea mea e ca poti renunta la spalaturi. probabil ti-a dat sa pui cate 6 dupa fiecare menstruatie sa se distruga eventualii microbi. daca nu esti impacata, poti sa mergi si la alt doctor.

va protejati cu prezervativ, cumva? ca altfel nu se poate ca prietenul tau sa aiba ceva contagios si tu nu.

Nu,nu ne protejam cu prezervativ!dar din cate am inteles,infectia asta nu e "mare lucru",vb vine,asa au spus ambii doctori(eu am fost la cineva si prietenul meu la altcineva)!dar ca din infectia asta se poate ajunge la candida...mie mi s-au facut analizele,am mers la doamna doctor sa mi le citeasca si a zis ca eu sunt ok,nu am nimic,dupa care le-a citit si doctorul prietenului meu si a zis la fel!tratamentul asta pentru mine mi-a fost dat de doctorita mea,doctorul prietenului meu nu i-a spus nimic,daca trebuie sa urmez sau nu tratament!si dupa ce am primit rezultatele lui am sunat-o pe dna doctor sa o intreb daca trebuie sa iau si eu ciprinol,medicamentul care i-a fost prescris prietenului meu,si a zis ca nu,si mi-a dat'reteta" aceasta,cu ovule si spalaturi!

#113 2011-06-17 16:00:11

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

de obicei infectie nespecifica = gardnerella, candida e cu totul altceva, adica fix opusul
candida apare in mediu acid, bicarbonatul e bazic -> cu spalaturile cu bicarbonat ti-ai asigura un mediu mai primitor pentru presupusa gardnerella a partenerului, dincolo de faptul ca spalaturile oricum nu fac bine
foloseste ovulele daca tii neaparat, lasa spalaturile

#114 2011-06-17 16:31:02

RrramonaElena_tm
New member

heimdall a scris:

de obicei infectie nespecifica = gardnerella, candida e cu totul altceva, adica fix opusul
candida apare in mediu acid, bicarbonatul e bazic -> cu spalaturile cu bicarbonat ti-ai asigura un mediu mai primitor pentru presupusa gardnerella a partenerului, dincolo de faptul ca spalaturile oricum nu fac bine
foloseste ovulele daca tii neaparat, lasa spalaturile

Doamna doctorita,cand i-am spus ca i-au fost prescrise prietenului meu ciprinol..si nidoflor crema,mi-a zis"aha..deci i-a dat tratament ca si pentru candida"...nu mi-e musai sa iau nici ovulele,eu innafara de o scurgere,mai branzoasa intr-adevar,nu am nici un simptom,dar daca asa a zis dna doctor asa o sa fac...si chiar ma bucur ca nu trebuie sa fac spalaturile respective neaparat..dar atunci de ce mi-ar fi zis de ele?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.