|
Nu esti logat.
Despre facultate urgeeent :((( ma poate ajuta cineva?#1 2007-05-10 11:53:29
despre facultate urgeeent :((( ma poate ajuta cineva?eu am de facut un proiect de practica, sunt studenta la ASE si treb sa fac practica intr-o firma de export-import. as vrea sa stiu daca a mai facut cineva, daca ma puteti ajuta cu niste idei, cam ce ati scris, pt ca omul pe care ma bazam sa ma ajute m-a lasat balta in ultimul moment pe motiv ca la el la firma se lucreaza "infernal" si nu mai are timp... Ultima oara a fost editat de ivy (2007-05-10 12:57:12) Just like a tattoo I'll always have you... Offline #2 2007-05-10 15:05:01
Re: despre facultate urgeeent :((( ma poate ajuta cineva?Lol.. join the club. Si eu am de facut, tot ASE, tot aceeasi firma.. am miercuri examenul. Ultima oara a fost editat de persifona (2007-05-10 15:05:09) #3 2007-05-10 20:14:50
Re: despre facultate urgeeent :((( ma poate ajuta cineva?ooofff si eu tot miercuri am examenul........ Just like a tattoo I'll always have you... Offline #4 2007-05-10 21:36:13
Re: despre facultate urgeeent :((( ma poate ajuta cineva?Fetelor va zic din proprie experienta..ca studenta la ASE.. ca nu trebuie sa va faceti probleme, majoritatea studentilor nu fac practica pe bune (sunt foarte foarte putine firme care ajuta un student sa invete ceva concret, eu pana acum nu am auzit decat o colega care a dat interviu la HVB Bank sa faca practica..si e pusa in activitate)..primesc o adeverinta si in cel mai bun caz niste foi cu date despre firma..si asta a fost. Munca grea cade pe capu nostru cand avem de facut lucrarea de practica si de adaugat informatii de la noi putere. My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #5 2007-05-10 21:46:18
Re: despre facultate urgeeent :((( ma poate ajuta cineva?mersi mult pt incurajari eu sunt cam suparata pt ca nu am facut practica pe bune... adica am facut la 2 banci pana acum, dar mie imi treb la o firma si nu am facut... si d-aia m-am panicat ca m-a lasat tipu ala balta si acuma tre sa bag din burta 10 pagini... Just like a tattoo I'll always have you... Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-10 23:02:08
Re: despre facultate urgeeent :((( ma poate ajuta cineva?De ce neaparat la firma? La ce facultate esti? #7 2007-05-11 09:01:32
Re: despre facultate urgeeent :((( ma poate ajuta cineva?Nu stiu sigur persifona..s-ar putea sa faceti..eu am facut in anu 2, 3 si fac si la anu . My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #8 2007-05-12 12:39:22
Re: despre facultate urgeeent :((( ma poate ajuta cineva?eu sunt la REI... si eu am facut practica la Raiffeisen si la HVB, dar pt facultatea mea e nevoie de practica la o firma de export-import... ce sa facem, astea-s regulile Just like a tattoo I'll always have you... Offline #9 2007-05-12 13:19:55
Re: despre facultate urgeeent :((( ma poate ajuta cineva?sunt de acord cu infinity ca nu se face practica pe bune la ase,marea majoritate doar de duc pe acolo, eu chiar m-am chinuit sa ma bage cineva in seama, dar conteaza foarte mult profesorul! eu sunt la ase la administratie publica, am facut practica la o primarie si chiar mi-am dat silinta si am nimerit o nebuna care mi-a dat 7 ca nu i-a convenit ei nu stiu ce, pe cand altora care il cumparasera le-a dat 9 si 10! Acum in iulie imi dau licenta, si n-am facut nimic la lucrare, sper doamne ajuta sa nu fie chiar asa rau! Va tin pumnii miercuri! Fuzz up your life! Offline #10 2007-05-12 16:46:20
Re: despre facultate urgeeent :((( ma poate ajuta cineva?revin cu o alta intrebare... de data asta legata de restanta la sport, pt cele care sunteti in ase sau ati fost... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #11 2007-05-12 17:23:48
Re: despre facultate urgeeent :((( ma poate ajuta cineva?Ivy... si eu tot la rei, da noua ne-a zis ca putem sa facem si la banci si la ministere si la firme care sa aiba legatura cu exteriorul, orice.. deci nu musai firma si nu musai import export. Eu spre exemplu am facut la una de import si distributie si cica e ok. #12 2007-05-12 19:26:07
Re: despre facultate urgeeent :((( ma poate ajuta cineva?in legatura cu restanta la sport stiu ca se recupereaza dupa ce o platesti, se recupereaza vara cam prin iulie august tre s se afiseze la avizier, eu stiu ca nu se punea nota doar ca trebuia sa te duci sa faci numaru de prezente! Eu sunt anul 4 acum si nu stiu dak s-a schimbat ceva, nu am mai facut din anul 2, sper sa nu gresesc! Fuzz up your life! Offline #13 2007-05-12 19:57:11
Re: despre facultate urgeeent :((( ma poate ajuta cineva?ivy eu anu asta (adica anu III) nu am facut sport, insa anu trecut trecut se dadea restanta prin iulie si te punea de obicei sa alergi din ce am auzit..insa depinde de profesor..am o prietena care a anu I acum si profu lor le-a zis ca el nu vina la vara ..recupereaza in anu 2 (adica are nevoie de prezente duble..cele de anu "curent" si cel care au ramas din anu anterior)..cred ca se platesc..dar nu sunt sigura, e o parere My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #14 2007-05-12 20:23:14
Re: despre facultate urgeeent :((( ma poate ajuta cineva?si eu am auzit niste zvonuri, cum ca te pune sa alergi pe stadion ( eu snt anul 2, deci nu se pune probl sa recuperez la anu... sa inteleg ca am incurcat-o :-< Just like a tattoo I'll always have you... Offline #15 2007-05-12 20:41:52
Re: despre facultate urgeeent :((( ma poate ajuta cineva?poti sa recuperezi cu cei care fac la anu sport probabil..sau poate separat..nu stiu.. My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #16 2007-05-13 13:08:23
Re: despre facultate urgeeent :((( ma poate ajuta cineva?Ivy, ce serie esti? #17 2007-05-13 13:32:57
Re: despre facultate urgeeent :((( ma poate ajuta cineva?sunt seria d da' nu prea dau pe la fac decat la seminarii si... examene (( Just like a tattoo I'll always have you... Offline #18 2007-05-13 13:43:40
Re: despre facultate urgeeent :((( ma poate ajuta cineva?Se pare ca nu suntem in aceeasi serie si eu la fel cu scoala, seminarii si nici la alea pe la toate si la examene. #19 2007-05-13 14:10:14
Re: despre facultate urgeeent :((( ma poate ajuta cineva?pai nu e asa interesanta facultatea asta ca sa te duci toata ziua pe acolo Just like a tattoo I'll always have you... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|