|
Nu esti logat.
Transaminazele marite-2#20 2007-09-13 15:59:24
Re: transaminazele mariteda tot negativ..test hiv nu..dar vi se pare ca prezint ceva simptome, sau dc?as mai vrea sa va intreb ceva, ipoteza cum ca as avea si eu giardia nu e verosimila?dvs ce credetzi? Offline #21 2007-09-13 16:05:02
Re: transaminazele mariteprea ai multe coproculturi negative toate. in plus, de ce sa dea in cazul tau asa o mare problema hepatica geardia???? e neverosimil dupa parerea mea... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #22 2007-09-13 16:16:27
Re: transaminazele mariteda asa este aveti dreptate.asta ii ziceam si eu mamei mele ieri.ca nimeni nu imi zice exact ce am si asa nu avem de unde sti ce trebuie facut sa ajunga transaminazele la valori normale, mai ales ca nici medicamentele nu mai reusesc.cred ca o sa o consultam alt medic specializat in boli ale ficatului si o sa imi refac antigenele si virusii daca nici dupa tratamentul de luna asta nu scad transaminazele.multzumesc mult pentru timpul acordat si sfaturile dumneavoastra. Offline #23 2007-09-14 12:55:05
Re: transaminazele marite
atentie! dupa cum vezi aici, nu doar bolile de ficat pot duce la cresterea transaminazelor! trebuie cautata si gasita cauza! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #24 2007-12-29 14:48:30
Re: transaminazele mariteVa rog din suflet sa-mi raspundeti ca simt ca innebunesc! Mi-am facut niste rezultate pentru a primi drept de munca (ma aflu in alta tara). Mi-au spus ca am transaminazele crescute si sunt suspecta de a avea hepatita C. Mi-au zis ca trebuie sa fac analize speciale pt. a depista daca am acest virus. Dar problema e ca pana pe 8 ian. nu pot sa fac aceste analize, deoarece e LIBER peste tot. Am impresia ca o sa innebunesc pana atunci. Puri si simplu nu-mi vine sa cred ca mi se intampla asta. Asta-vara mi-am facut analizele in tara si din cate imi amintesc tot ridicate erau, dar habar n-aveam ce inseamna, iar doctorul nu mi-a explicat nimic de asta nici n-am acordat importanta. A zis ca totul e in regula, doar bilirubina e ridicata. Oare sa fie o greseala? Offline Publicitateloading...
#25 2007-12-29 15:47:11
Re: transaminazele mariteRevin pentru ca tocmai am gasit rezultatele analizelor facute in tara. Offline #26 2007-12-29 17:07:00
Re: transaminazele maritedar da-ne si limita superioara ca sa vedem cu cat e depasita. mami de minuni Offline #27 2007-12-29 17:13:14
Re: transaminazele mariteAspartataminotransferaza (GOT) - mie mi-a iesit 50.1 normal pt. femei pana in 32. Offline #28 2007-12-29 17:17:53
Re: transaminazele mariteproteinele alea erau in urina sa inteleg? pt ca daca e asa e o problema renala. bilirubina la fel indica o problema renala daca era prezenta in urina. fibrinogenul indica infectie. got indica afectare hepatica, dra la valoarea care ti-a iesit poate fi si de la o cina mai copioasa. mami de minuni Offline #29 2007-12-29 17:36:44
Re: transaminazele mariteEu-vreau multumesc mult. In vara mi-am facut aproape toate analizele si sange si urina. Pe buletinul de rezultate e trecut la biochimie - aspartataminotransferaza, proteinele si bilurubina, apoi urmeaza hematologie unde fibrinogen - 569.7. Offline #30 2007-12-29 17:43:29
Re: transaminazele maritepoate fi si de la AC got crescut. acum nu stiu ce sa zic daca la valoarea asta sa le intrerupi...la hepatita ar fi fost mult mai mari...inclin sa cred ca e o combinatie sarmale + AC. mami de minuni Offline #31 2007-12-29 17:59:15
Re: transaminazele maritePoti sa-mi spui ce efecte secundare apar daca intrerup la jumatatea foliei? Doar o sa-mi vina ciclul? Vreau sa le intrerup ca sunt disperata si nu stiu ce sa fac. Daca au o influenta cat de mica prefer sa le intrerup pana imi fac inca o data analizele. Iar sarmale ... sa nu mai vad in fata ochilor! De Rev asta mananc doar cartofi fierti. Offline #32 2007-12-29 18:01:07
Re: transaminazele maritein principiu doar aparitia menstrei... happy with him...inlove with him... Offline #33 2007-12-29 18:01:15
Re: transaminazele maritedoar iti vine menstra. mami de minuni Offline #34 2007-12-29 18:04:51
Re: transaminazele mariteVa multumesc mult ca mi-ati mai dat o speranta! Asa o sa si fac si sper din toata inima ca doar asta sa fie cauza transaminazelor marite. Offline #35 2007-12-29 18:06:04
Re: transaminazele maritemai sunt cazuri. de asta se si recomanda rfepetarea probelor o data la 6 luni atunci cand iei AC. mami de minuni Offline #36 2008-01-02 18:59:13
Re: transaminazele mariteVa urez un An Nou fericit cu impliniri pe toate planuril! Offline #37 2008-01-02 19:22:00
Re: transaminazele maritenu influenteaza decat daca le faci pe cele hormonale. mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|