|
Nu esti logat.
Rezultat analize si tratament candida#1 2007-05-11 14:11:53
Rezultat analize si tratament candidaDoar ce am luat rezultatul analizei de secretie de la Marie Stopes.Este urmatorul: Offline #2 2007-05-11 14:14:29
Re: Rezultat analize si tratament candidanu fa spalari si puneti linistita gynozol 400... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-05-11 14:15:49
Re: Rezultat analize si tratament candidanu are nimic daca iei de 400 de mg.asa termini si tratamentul mai repede cat despre spalaturi eu stiu de la dansa ca inainte de introducerea primului ovul cu o zi inainte nu te speli in vagin si nici pe durata tratamentului ca nu isi mai face efectul VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2007-05-11 14:19:08
Re: Rezultat analize si tratament candidanu pentru ca nu isi face efectul ci pentru ca risti sa obtii reactii alergice/iritative locale de care nu ai nevoie. Cu o zi inainte de primul ovul poti sa te speli, dar nu in ziua in care incepi tratamentul, si nici pe toata durata lui Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-05-11 14:27:48
Re: Rezultat analize si tratament candidascuze am inteles eu gresit VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-11 14:34:38
Re: Rezultat analize si tratament candidaMultumesc...deci fara spalaturi,si pot sa iau 3 ovule de 400mg.Dar pastila de mycosyst o iau sau sa iau flucovim?Si ma gandeam sa ii dau si iubitului meu o pastila de flucovim.E vreo problema? Ultima oara a fost editat de Jolie15 (2007-05-11 14:36:06) Offline #7 2007-05-11 14:36:35
Re: Rezultat analize si tratament candidami se pare ca mycosyst e tot antimicotic...poti sa l iei...sau poti la fel de bine sa iei flucovim...si da...dai si iubitului tau daca avetii relatii fara prezervativ... happy with him...inlove with him... Offline #8 2007-05-11 14:39:17
Re: Rezultat analize si tratament candidaMultumesc Offline #9 2007-05-11 14:43:49
Re: Rezultat analize si tratament candidaia pastila aia de mycosyst, e fix acelasi lucru ca si flucovimul doar cu alta denumire comerciala Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-05-11 15:10:32
Re: Rezultat analize si tratament candidaam inteles...multumesc.Sper din suflet de data asta sa scap de candida.Doamna doctor mi-a spus sa dezinfectez toate perechile de chiloti cu clor...insa nu am cum ca nu sunt chiar toti din bumbac.Cei din microfibra sigur nu ii pot baga in clor.Exista alta modalitate sa dezinfectare?Este necesara? Offline #11 2007-05-11 15:14:59
Re: Rezultat analize si tratament candidaar fi bine venita....nu mai purta chiloti din microfibra, acestia, prin ei insisi iti intretin candidoza Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2007-05-12 21:34:13
Re: Rezultat analize si tratament candidafetelor,stiti cumva cum as putea dezinfecta lenjeria care nu este de culoare alba avand in vedere ca nu pot folosi clor.iar pe cei din microfibra nu-i pot spala nici macar cu apa fierbinte,nu?oriccum intentionez sa renunt la ei...dar cum procedez?? Offline #13 2007-05-12 21:42:17
Re: Rezultat analize si tratament candidafoloseste doar lenjerie de bumbac. si fierbe-o. sau pune clor. Nobody home Offline #14 2007-05-12 21:44:44
Re: Rezultat analize si tratament candidaasta o sa incerc...deci solutia pt cea din bumbac dar neagra spre ex, e fierberea....gotcha Offline #15 2007-05-14 20:21:23
Re: Rezultat analize si tratament candidaAseara am pus ultimul ovul gynozol 400 mg pt din tratamentul pt candida.De dim m-am spalat inauntru si , nu stiu de ce(poate o fii piticii mei din cap), dar tot am senzatia ca nu mi-a trecut.Usturimi,mancarimi sau alte minunu nu am...injsa tot mai am o secretie ,scazuta cantitativ ce-i drept, cu o tenta albicioasa(nu foarte).Parca tot am senzatia de umed si tot tind sa ma duc la baie sa vad ce si cum...Nu stiu ce sa cred si cum sa procedez.Mi-am cumparat alta lenjerie din bumbac,am dezinfectat-o inainte s-o port in clor...nu stiu, a inceput sa ma obsedeze gandul ca n-o sa reusesc sa scap de candida.Mai ales ca am tot citit pe forum despre fete care se tot chinuie cu tratamente de luni de zile.Cred ca am dezvoltat o teama...tot am impresia ca prosopul p care il folosesc,lenjeria pe care o port, ar putea sa aiba nu sh ce microbi...poate creez senzatia ca o iau razna, dar toata poveste asta cu candida imi creaza o stare depresiva.Ce parere aveti....crys_ty_na,din cate am citit am inteles ca si tu te-ai confruntat cu asta.Cum ai scapat...doar cu un simplu tratament cu gynozol 3 ovule si o pastila de flucovim? Offline #16 2007-05-14 22:43:04
Re: Rezultat analize si tratament candidanici mie nu mi a trecut de la tratament...mi au disparut doar usturimile, mancarimile,etc...si am ramas cu vesnica secretie si durere la contact...pune ti de maine seara...timp de 4 zile iaurt...si cumparati de la farmacie si incepe sa iei biotics...eu asa am rezolvat o...si cu grija umpic obsesiva fata de lenjerie si prosoape...desi eu nu le am dezinfectat cu clor...pur si simplu am purtat numai lenjerie din bumbac si aveam grija sa nu ma sterg de 2 ori cu acc prosop...si imi spalam toti chilotii singura (nu in masina) ca sa ma asigur ca i limpezesc bine...pt ca am inteles ca lenjeria nelimpezita bine e una dintre motivele aparitiei candidei... happy with him...inlove with him... Offline #17 2007-05-16 07:28:38
Re: Rezultat analize si tratament candidaAM o intrebare;luni am terminat tratamentul cu gynozol si aseara mi-am pus iaurt,mai ales ca am senzatia ca inca mai am o secretie nu prea in regula.De dimineata m-am spalat inaintru,dar nu am reusit ,zic eu, sa ma spal prea bine pt ca la un moment dat nu mai reuseam sa introduc degetul.E vreo problema?Se poate,ca in cazul in care a mai ramas putin iaurt acolo, sa-mi faca rau decat bine? Ultima oara a fost editat de Jolie15 (2007-05-16 10:53:42) Offline #18 2007-05-16 11:14:57
Re: Rezultat analize si tratament candidaiaurtul ramas nu ti face rau...e bine sa te speli deoarece curge afara dimineata si e o senzatie cam neplacuta...eu intr o dimineata deoarece m am trezit f tarziu si intarziam la un examen n am mai avut timp sa ma spal si mi am pus doar un panty...m am simtit "uda" toata ziua si atat... happy with him...inlove with him... Offline #19 2007-05-16 11:33:44
Re: Rezultat analize si tratament candidaAha..am inteles.O sa continui inca vreo 2 seri cu iaurt...sper sa observ o schimbare(in ceea ce priveste secretia...caci aia e singura care ma deranjeaza).Inca nu am ajuns sa-mi cumpar biotics,insa dc nu o sa mearga doar cu iaurt dau rpd o fuguta. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|