|
Nu esti logat.
Schimbare anticonceptionale#1 2007-05-11 18:45:05
schimbare anticonceptionaleDe la cabinetul de planing mi s-a recomandat schimbarea contraceptivului (actual Yasmine) cu Triquilar. Mi s-a spus sa incep cu cel din urma din prima zi de menstruatie (adica sa termin folia de Yasmin, sa nu mai fac pauza normala de 7 zile ci doar 2 zile pana cand imi vine menstruatia). Este corect? Pana acum am mai schimbat contraceptivul la indicatia medicului si de fiecare data am inceput folia noua respectand pauza de 7 zile. Offline #2 2007-05-11 18:46:17
Re: schimbare anticonceptionalepoti si asa cum au zis ei...dar eu zic sa faci pauza de 7 zile...si apoi sa incepi...mai asteapta pareri... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-05-11 21:44:48
Re: schimbare anticonceptionaledaca o incepi imediat, fara pauza, iti decalezi ciclul... daca vrei sa ramana aproximativ la aceeasi data fa pauza aia. e bine in ambele situatii oricum Just like a tattoo I'll always have you... Offline #4 2007-05-14 12:39:14
Re: schimbare anticonceptionalesustin cele spuse de fete Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-05-15 14:19:08
Re: schimbare anticonceptionaleMultumesc pentru raspunsuri. Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-27 18:16:37
Re: schimbare anticonceptionalesi dupa pauza de 7 zile , daca incepe folia noua de triquilar, e protejata de la prima pastila , nu? eu vreau sa stiu daca atunci cand treci la un preparat nou esti protejata tot din prima zi. Offline #7 2007-07-27 18:50:05
Re: schimbare anticonceptionaleda esti protejata din prima zi dupa pauza de 7 zile chiar daca treci de la un antibb la un alt antibb Offline #8 2007-07-27 19:09:27
Re: schimbare anticonceptionalethx nikko! Offline #9 2008-09-15 23:09:13
Re: schimbare anticonceptionale
Si eu am trecut de la Novynette la Logest sau ma rog...urmeaza sa trec....numai ca eu nu m-am mai indurat sa imi mai iau inca o folie de Novynette pentru 2 pastilute lipsa din folie,asa ca am luat numai 19 pastilute si am facut pauza!Vineri am luat ultima pastila de Novynette si azi,luni fiind mi-a venit menstra dupa 3 zile.Daca incep de azi Logest,din prima zi de menstra,sunt protejata deja de la aceasta prima pastila?Sunt nehotarata:sa fac oare pauza o luna ?Mi-e teama de un spotting,mai ales ca vreau sa-mi fac un pap si un examen de secretie...Voi ce ziceti? Offline #10 2008-09-16 08:48:12
Re: schimbare anticonceptionaleEu cred ca esti protejata abia de la a 7-a pastila... Ca nu ai dus folia veche pana la capat si ai facut si 3 zile de pauza... Offline #11 2008-09-16 08:53:11
subscriu!protectie primele 7 zile VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2008-09-16 08:56:39
Re: schimbare anticonceptionaleDaca tot nu ai luat 21 de pastile din folie, de ce nu ai legat 2 folii? Protectia a scazut. Esti protejata dupa ce inghiti corect 7 patilute din noua folie. Cat despre spotting, este posibil sa apara din cauza schimbarii anticonceptionalelor si nu are legatura cu protectia. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #13 2008-09-16 16:24:58
Re: schimbare anticonceptionalepai daca incepe folia de Logest din prima zi de menstruatie, de ce nu este protejata de la prima pastila? e ca si cum ar lua pt prima data ac. daca incepe din prima zi de menstruatie este protejata de la prima pastiluta. daca nu, protectie suplimentara 7 zile. Offline #14 2008-09-16 17:12:21
nu e protejata din prima zi pt.ca menstra aia nu e una adevarata ci indusa intreruperea ac in + de unde sa mai fie protejata daca nu a luat 21 de pastile VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #15 2008-09-16 18:20:50
Re: schimbare anticonceptionaleBuna fetelor!!Si eu am trecut acum de la Rigevidon la Novinette dupa sfatul medicului. Am luat prima pastila de Novinette dupa cele 7 zile de pastile maro Rigevidon, adica dupa ce mi-a trecut si menstruatia. Medicul mi-a zis sa iau asa,in continuare, si asta am facut, desi pe prospectul Novinette scrie ca trebuie luate in prima zi de ciclu la schimbarea de anti. Din cele spuse mai sus sa inteleg deci ca e ok cum le-am luat si nu trebuie sa imi fac griji? E bine si asa dar trebuie sa am grija 7 zile? Offline #16 2008-09-16 18:21:52
Re: schimbare anticonceptionalele ai luat ok...nu e nevoie sate protejezi suplimentar happy with him...inlove with him... Offline #17 2008-09-16 18:27:28
Re: schimbare anticonceptionalemersi crys_ty_na Offline #18 2008-09-16 18:29:58
Re: schimbare anticonceptionalecu placere happy with him...inlove with him... Offline #19 2008-09-16 18:38:47
Re: schimbare anticonceptionaleregret insa ca am schimbat anticonceptionalele deoarece ma ingrijoreaza acum faptul ca ar putea aparea acel spotting ...care am inteles ca e neplacut si tine ceva vreme.....cu Rigevidon ma simteam foarte bine. de luna viitoare daca nu o sa fie ok cu Novinette pot oare sa le schimb inapoi?nu e daunator? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|