homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vulvovaginita micotica-10

#172 2009-02-03 18:30:15

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: vulvovaginita micotica

ai o infectie cu coci si candida, nu te ingrijora, se trateaza

one, nu mai umezi ovulul ca risti sa ti se topeasca in mana
nu stiu daca trebuie sa te speli in vagin sau nu. mai vezi ce zic fetele

Ultima oara a fost editat de lady in black (2009-02-03 18:31:14)

#173 2009-02-03 18:35:12

adryana grygo
Full member
De la: Ardeal...univers fatal
Inregistrat: 2008-07-18

butter sunt asa de speriata...vaginoza aia,din cate stiu eu,este o inflamatie a vaginului,nu?ca simptome am mancarime,usturime la urinare,o secretie branzoasa si dureri in interiorul vaginului la contactul sexual...asta am mai avut...deci pe langa candida am si vaginoza?sau candida este prezenta in vaginoza?

si inca ceva...eu am luat de capul meu pastile pt ca mi-a venit ciclu...am mai avut odata vaginita si am considerat ca poate e acelasi lucru,avand aceleasi simptome...am luat zanocin la 12 ore,cate una si metronidazol,tot cate una,la 12 ore...oare este bine?

vaginita inseamna candida?ca parca asa am inteles tot citind pe site... :f?rv?nad:

Ultima oara a fost editat de adryana grygo (2009-02-03 18:48:05)

Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut...

#174 2009-02-03 18:39:33

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

OneOnly a scris:

cum fac cu ovulele de fluomizin?
dimineata trebuie sa ma spal sau cum procedez mai exact?
pe prospect nu scrie iar eu am uitat sa intreb cand am fost la ginecolog
am pus aseara primul...ma rog..eu aveam impresia k dak il umezesti se face alunecos..s-a facut mai degraba pasta..nush in ce masura l-am administrat corect hmm
puteti sa-mi ziceti mai multe  va rog? smile

dimineata te speli in exterior.. speli ce curge peste noapte...ovulu ala topit.. da nu te speli in interior.. il lasi sa-si faca efectu.. eventual daca mai curge din el peste zi.. iti pui un absorbant zilnic..
nu`l umezesti.. si il bagi cat mai adanc.. (nu are ce sa doara) si apoi te pui in pat imediat.. ca sa nu curga (amu asta nu`i chiar neaparat big_smile pusu in pat.. numa faza e sa nu te plimbi incat sa curga imediat)

Ultima oara a fost editat de Loveable (2009-02-03 18:40:50)

hjarta

#175 2009-02-03 18:53:52

lady in black
Insomniac member

vaginita e o inflamatie a vaginului care in cazul tau e provocata de candida si de coci

dar nu inteleg ce e cu antibioticele. de ce le-ai luat?

#176 2009-02-03 19:02:33

adryana grygo
Full member

multumesc mult,lady in black,pt raspuns...antibioticele le-am luat pt vaginita,am mai avut asa ceva si dr mi-a dat antibiotic...pe langa simpomele descrise pot sa spun ca faceam si febra...pana in 38,dar era febra...si m-am speriat...am luat antibiotic si pe langa asta si metronidazol...cu o luna in urma am avut o anexita si m-am gandit ca poate si de acolo e ceva...am inteles acum,e vaginita...dar asta nu se trateaza cu antibiotic?nici macar metronidazolul nu este bun?va rog frumos,sfatuiti-ma si pe mine ce as putea sa iau,asta pana la un control la ginecolog...am inceput cu astea,acum ca sunt la ciclu nu pot lua ovule...sa continui cu antibioticul?si daca da,mai are vreun rost sa iau un antimicotic,gen flucovim,odata ce am candida?

Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut...

Publicitate

loading...

#177 2009-02-03 19:11:14

lady in black
Insomniac member

dupa cum am spus mai sus, vainita poate avea mai multe cauze si in functie de ce a cauzat-o primesti tratament. infectia cu coci se trateaza intradevar cu antibiotic dar cu ce, asta numai medicul ti-o poate spune si eventual in urma unei antibiograme
antibioticele agraveaza candida. antimicoticul ar fi fost bine daca il luai mai demult

in concluzie, nu ar fi trebuit sa incepi tratamentul cu antibiotic de capul tau. mergi la medic pt tratament

#178 2009-02-03 19:16:53

adryana grygo
Full member

multumesc...dar nu mai pot lua acum o doza unica de 150 de flucovim?nu-si mai face efectul?

#179 2009-02-03 19:20:12

lady in black
Insomniac member

sigur ca poti sa iei, oricum va trebui sa iei pt candida

#180 2009-02-16 21:33:25

gili2008
New member
Inregistrat: 2008-04-06

buna seara,
am si eu o problema cu care ma confrunt de f.mult timp. din 2 in 2 luni (parca ar fi ceas...) ma trezesc cu usturimi si niste intepaturi in zona vaginala (in exterior) dar fara nicio secretie. am fost la medic de multe ori, de m-am saturat. am facut si analize de secretie (ultima data in noiembrie) si mi-a iesit flora microbiana modetara tip III cu bacili gram (-), rare PMN. nu a iesit nici candida, nici tricomonas nici altceva. in noiembrie am urmat un tratament cu ovule flagyl (10 zile) si miconazol (5 zile). am sperat sa fi scapat pentru totdeauna de acea sebzatie, dar cred ca m-am inselat. de ieri usturimile si intepaturile au revenit. v-as ruga doctoressa daca ati putea s-mi dati un sfat, caci nu mai am nici un chef sa merg la ginecolog. m-am gandit sa pun ovule  gynozol (200 mg am in casa) dar nu stiu daca fac bine. precizez ca mai am si o durere usoara in partea de jos a abdomenului.

multumesc!

#181 2009-02-17 08:39:43

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

du-te sa faci o cultura sa vezi ce inseamna bacili negativi , ei nu trebuie sa fie pe acolo , poate sa fie o gardnerella sau e coli , sau , sau ,,, nu putem sti decat in urma unei culturi
e clar ca tratamentul pe care l-ai luat nu este bun , din moment ce recidiveaza
la cultura o sa iti faca si o antibiograma ca sa mergi la sigur

#182 2009-02-17 20:22:40

gili2008
New member

nu ar fi trebuit sa iasa cand am facut ex. de secretie? eu am facut si in mai analize la sanador (aveam aceleasi simptome) si nu a iesit nici candida nici tricomonas nici alte infectii sau stafilococ, strptococ, desi medicul care m-a trimis ceruse si antibiograma si antifungigrama. in noiembrie am facut si colposcopie si babespapanicolau. pe buletinul de analiza nu este bifat nimic din ce ai mentionat.  precizez ca am contact sexual doar cu sotul meu si folosim prezervativ de mai bine de 5 ani. am citit aici pe forum despre flora vaginala. mai degraba cred ca mi-am distrus flora vaginala pentru ca am vaginul uscat, nu am nicio secretie. doar pe labiile mari usturime si durere abdominala. desi nu am niciun chef mi-am propus sa merg maine la medic. dar mi-e teama ca o sa-mi dea iar ovule ca de obicei si dupa doua luni o iau de la capat.... simt ca fac o depresie. cand ma simt si eu mai bine..."bun venit vaginita" . nici nu i-am mai spus sotului meu, nu vreau sa creada ca gasesc doar scuze...sa nu...intelegeti. s-a mai confruntat cineva cu asa ceva? daca da, cum a scapat? daca am o infectie medicul nu isi poat eda seama fara analize? poate maine am mai mult noroc.

#183 2009-02-17 21:05:32

lady in black
Insomniac member

gili, ti-au iesit in secretie bacili negativi care nu e normal sa fie acolo. acei bacili negativi pot fi gardnerella de ex, o bacterie ce se gaseste in vagin dar in unele contitii se dezvolta excesiv si provoaca o dereglare a florei
ar fi bine sa faci din nou o analiza de secretie si eventual culturi sa vezi exact despre ce e vorba. bacilii negativi nu inseamna neaparat gardnerella, desi tratamentul e cam acelasi

gynozol nu te ajuta, e pt candida

si nu te ingrijora, multe fete s-au confruntat cu aceasta problema, se face tratament cu ovule si antibiotice

#184 2009-02-19 19:06:18

gili2008
New member

am fost la medic... si mi-a zis ca nu am nimic. nici macar flora vaginala... pe care am distrus-o de la atata spalat in vagin. mi-a dat bioclin. sper sa fie bun. jena pe care o simt eu este de la cicatricea pe care o am de la nastere. am nascut pe cale naturala si am fost cusuta prea strans. de aici si jena pe care o simt mai ales cand port blugi mai strimti. cat despre analizele mele din noiembrie, a zis ca sunt bune si ca bacilii gram (-) e normal sa se gaseasca in vagin. oare cum o fi corect? de astazi o sa incep sa ma dau cu bioclin.

#185 2009-02-19 21:17:59

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

inseamna ca e ok gili... bioclin e bun.. asa spun fetele de pe aici. vezi cum te simti cu el.
trebuie sa iti refaci flora, niste iaurt ar fi ok

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#186 2009-02-19 22:10:26

lady in black
Insomniac member

gili2008 a scris:

a zis ca bacilii gram (-) e normal sa se gaseasca in vagin. oare cum o fi corect?

si eu as vrea sa aflu un raspuns la aceasta intrebare neutral

#187 2009-02-20 08:30:04

tttttt
Hero member

bacilii gram negativi   nu trebuie sa fie pe acolo , ar trebui in schimb sa fie bacili gram pozitivi , adica doderlain
de obicei bacilii gram - arata prezenta garderellei , sau e coli , sau... sunt bacterii anaerobe
dupa ce am identificat si eu bacili gram - in secretie , si dupa ce am facut cultura s-a dovedit a fi e coli , am primit tratament si inca mai simteam o jena asa ca  am fost la farmacie si am cumparat feminella vagi c , sunt niste ovule ce sunt create pt protectie mediului vaginal , si refacerea ph-ului vaginal
reinstaureaza valorile normale ale vaginului ceea ce nu mai permite cresterea de germeni nedoriti anaerobi , responsabili de dezvoltarea vaginitelor bacteriene
eu am  pus un ovul aseara , astept rezulate , ma simt bine momentan , sunt 6 ovule la cutie , dar sunt cam scumpute , eu am dat 40 ron  pe ele

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-02-20 08:30:56)

#188 2009-02-20 11:32:18

lady in black
Insomniac member

ttttt, asa stiam si eu cu bacilii negtivi dar uite ca unii medici spun altfel...ce sa mai intelegi neutral

#189 2009-02-20 12:50:28

tttttt
Hero member

da , asa este , pt ca asa imi ziceau si mie ca nu am nimic , dar eu ma urcam pe pereti de usturime
concluzia pe care am tras-o eu , deci nu stiu daca e si un adevar : eu cred ca daca bacilii negativi sunt in cantitate mica, nu e problema , ca fac parte din secretia normala , si,  in timp doderlain ii contracareaza , dar daca bacilii sunt in cantitati mari , si ai putini sau deloc doderlain atunci trebuie tratament
partea proasta este ca nu toate laboratoarele iti spun si consistenta lor , ci doar prezenta , probabil d-asta multi doctori zic ca nu e nici o problema
e vorba de context , daca ai sau nu doderlain eu asa vad lucrurile
daca ma insel , va rog sa ma contraziceti ,

#190 2009-02-21 19:06:48

adyen
New member
Inregistrat: 2008-05-13

Auzisem ca ginozol s-a retras de pe piata e adevarat?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.