homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutor!!!


#1 2007-05-13 14:24:44

aura_ro
New member
Inregistrat: 2007-01-18
Mesaje: 21

ajutor!!!

am luat timp de un an anticonceptionale marvelin,apoi am facut pauza o luna,pe 1 mai trebuia sa imi vina ciclul ,mi-a intarziat 3 zile, de fapt nu a fost chiar ciclu,a curs foarte  foarte puntin zilnic,pana azi cand a curs foarte mult. luna trecuta cand nu lu-am anticonceptionale am avut un singur contact sexual neprotejat,dar el a terminat afara. De la ce poate fi sangerarea asta continuua?am o rana mica pe col,poate fi de la asta?

Offline

 #2 2007-05-13 15:53:37

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21
Mesaje: 9956

Re: ajutor!!!

dupa ce intrrupi antibebe e posibil sa te dereglezi un pic. se poate pe de alta parte si rana sa fie de vina. raspunsul cel mai sigur ti-l poate da un medic, unde vrei nu vrei trebuie sa te duci pentru rana de pe col


http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.