|
Nu esti logat.
Derutata...Poate ma ajutati#1 2007-05-14 14:49:40
Derutata...Poate ma ajutatiSper sa nu vi se para o intrebare stupida dar chiar nu stiu cum sa procedez. Am Facut luna aceasta o laparoscopie si mi-a dat din ziua 3-7 a ciclului menstrual clostilbegyt. Marea mea problema e ca vreo 3 zile am avut doar cateva picaturi si abia dupa 3 zile a inceput sa curga normal. Cand a inceput sa curca normal era si ziua in care trebuia sa vina. Acu ce sa fac? Eu nu stiu pe care s-o consider prima zi de CM ca mai tre sa merg si la monitorizare de ovulatie in zilele 12-14 si nus cum sa fac socoteala. Offline #2 2007-05-14 15:16:14
Re: Derutata...Poate ma ajutatieu zic ca prima zi se considera de cand au inceput sangerarile...fie ele si in cantitate mai mica...dar 100% sigura nu sunt...deci ma asteapta si alte pareri... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-05-15 11:24:15
Re: Derutata...Poate ma ajutatiasa ma gindesc si eu....din pacate, 100% sigur nu poate fi nimeni Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|