homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Derutata...Poate ma ajutati

#1 2007-05-14 14:49:40

kyya
New member
Inregistrat: 2006-11-08

Derutata...Poate ma ajutati

Sper sa nu vi se para o intrebare stupida dar chiar nu stiu cum sa procedez. Am Facut luna aceasta o laparoscopie si mi-a dat din ziua 3-7 a ciclului menstrual clostilbegyt. Marea mea problema e ca vreo 3 zile am avut doar cateva picaturi si abia dupa 3 zile a inceput sa curga normal. Cand a inceput sa curca normal era si ziua in care trebuia sa vina. Acu ce sa fac? Eu nu stiu pe care s-o consider prima zi de CM ca mai tre sa merg si la monitorizare de ovulatie in zilele 12-14 si nus cum sa fac socoteala.
  Sper ca m-am exprimat bine astfel incat sa ma intelegeti si sa-mi dati un raspuns.
Multumesc tare mult.

#2 2007-05-14 15:16:14

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Derutata...Poate ma ajutati

eu zic ca prima zi se considera de cand au inceput sangerarile...fie ele si in cantitate mai mica...dar 100% sigura nu sunt...deci ma asteapta si alte pareri...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2007-05-15 11:24:15

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Derutata...Poate ma ajutati

asa ma gindesc si eu....din pacate, 100% sigur nu poate fi nimeni

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.