|
Nu esti logat.
Permisul de conducere,masini si femeile:D:D:D-5#77 2007-12-20 20:32:19
Re: permisul de conducere,masini si femeile:D:D:Dl-am luat si eu azi:D yupieeee "Cred in valoarea de schimb a iluziilor..." Offline #78 2007-12-20 20:39:14
Re: permisul de conducere,masini si femeile:D:D:Dbravoooooo N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #79 2007-12-20 21:44:14
Re: permisul de conducere,masini si femeile:D:D:Dbravo vreausaninga!ma bucur! Offline #80 2007-12-20 22:48:54
Re: permisul de conducere,masini si femeile:D:D:Dmaien fac poza.. oricum nu conteaza cum iesi in amaratul ala de permis:)) "Cred in valoarea de schimb a iluziilor..." Offline #81 2007-12-20 22:50:50
Re: permisul de conducere,masini si femeile:D:D:Dfelicitari vreausaninga..sa-l stapanesti sanatoasa:D At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline Publicitateloading...
#82 2007-12-20 22:53:07
Re: permisul de conducere,masini si femeile:D:D:Dmultumesc "Cred in valoarea de schimb a iluziilor..." Offline #83 2007-12-21 00:25:11
Re: permisul de conducere,masini si femeile:D:D:Dvezi sa dai semnatura maaaare! Ca mie nu mi-a zis nimeni si am dat-o mica rau si au marit-o aia de se vede fiecare pixel Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #85 2008-01-05 13:27:25
Re: permisul de conducere,masini si femeile:D:D:Dfetelor am o problema....in carte gasesc teste cu masuri de prim ajutor in schimb nu gasesc teoria despre asta nu stiu unde sa caut,de unde sa invat?ma poate ajuta cineva? expect the worst , hope for the best! Offline #86 2008-01-05 13:36:05
Re: permisul de conducere,masini si femeile:D:D:Ddaca faci o data testele si reti ce ai gresit e ok. eu asa am facut http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #87 2008-01-05 13:36:19
Re: permisul de conducere,masini si femeile:D:D:Doana, eu am invatat din cartea galbena. dar invatat pe bune. Offline #88 2008-01-05 19:15:04
Re: permisul de conducere,masini si femeile:D:D:Dam chestionarele alea.mi-am scos de pe net cateva chestii despre primul ajutor,mai citesc de acolo.o sa intreb si la legislatie sa vad ce mi se zice.oricum mai am pana dau examenul expect the worst , hope for the best! Offline #89 2008-01-05 23:00:45Re: permisul de conducere,masini si femeile:D:D:Dmai bine invata legislatia decat sa faci chestionare. Offline #90 2008-01-05 23:27:03
Re: permisul de conducere,masini si femeile:D:D:Do sa ma apuc si eu de scoala dar dupa ce termin cu licenta Avem 1 an si 5 lunite Offline #91 2008-01-05 23:34:13
Re: permisul de conducere,masini si femeile:D:D:Dam chestionarele care se dau la examen. de fapt intrebarile is aceleasi, difera ordinea lor. am si un curs super cu poze si alea laea. mi le-a dat un instructor auto. cine le vrea mess me Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-04-17 02:17:05) Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #92 2008-01-06 00:33:18
Re: permisul de conducere,masini si femeile:D:D:Dnormal ca structura chestionarului e aceeasi. nu stiu la ce te referi tu dar ... ma rog tot 26 de intrebari sunt. eu de exemplu cand sunt la un examen (oricare ar fi el) nu ma pot abtine sa nu ma uit in foaia altuia. e un obicei prost. nu copii dor ma uit. la examen la sala m-am uitat pe chestionarul celui din fata mea. intrebarea pe care eu o aveam la numarul 1 el o avea la numarul 3. formularea era exact la fel. doar raspunsurile erau inversate. si normal ca nu poti invata in genul: chestionarul nr x - intrebarea nr y - raspuns a,b. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #93 2008-01-06 00:52:46
Re: permisul de conducere,masini si femeile:D:D:Dsa inteleg ca la sfarist e o intrebare? Ultima oara a fost editat de flrramona21 (2008-01-06 00:54:08) Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #94 2008-01-06 13:31:23
Re: permisul de conducere,masini si femeile:D:D:Dmai eu is mandra de mine tare...nu conduc nu conduc ca nu-mi place dar si cand o fac....ma laud si eu na!...pe 1 ianuarie dimineata nu am mai ramas la sormea (am facut rev la restaurantului sotului ei la 50 de km de galati) ca am vrut sa vin acasa...si sotul meu a cam baut si am condus noaptea pe la 4 juma pe intuneric bezna (iar eu nu vad noaptea ca am o deficienta la ochi), ploua afara ca un fel de chiciura...oricum masina e cu abs asr si altele ca e vw..aveam tocuri, eram obosita si totusi am condus...recunosc foarte regulamentar 60 in localitat si 100 afara...bine ca era drumul gol gol si am facut cat face sotul meu pe un drum aglomerat...dar sunt mandra rau de mine... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #95 2008-01-06 18:21:55
Re: permisul de conducere,masini si femeile:D:D:D
oana teoria de la masurile de prim ajutor o vei invata la legislatie.vei face cateva ore doar despre asta.sunt cele mai usoare.ti-am zis,stai linistita,te stresezi prea mult.esti fata destepta,o sa iti fie foarte usor sa inveti,crede-ma! Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|