|
Nu esti logat.
Damiana afecteaza contraceptivele?#1 2007-05-16 12:41:38
Damiana afecteaza contraceptivele?In ultimul timp am avut probleme legate de dorinta sexuala si as vrea sa iau capsule de Damiana (care am inteles ca au efect benefic in acest caz). Ceea ce as vrea sa stiu este daca aceasta planta contracareaza in vreun fel efectul Logestului (in sensul ca ar stimula in vreun fel activitatea ovarelor sau alt efect care ar duce la anularea sau diminuarea efectului contraceptivelor). Offline #2 2007-05-16 13:26:37
Re: Damiana afecteaza contraceptivele?Recunosc nu stiu nimic despre Damiana, decit ca e afrodisiac recomandat in disfuctiile sexuale masculine.....nu vad de ce sa scada efectul pastilelor dar nici nu vad un motiv pentru care sa il iei...ma rog Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-05-16 13:41:58
Re: Damiana afecteaza contraceptivele?Si atunci oare ce as putea sa iau? Offline #4 2007-05-16 13:42:47
Re: Damiana afecteaza contraceptivele?mai bine nu iei nimic si mergi sa stai de vorba cu un psiho-sexolog Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-05-16 13:42:53
Re: Damiana afecteaza contraceptivele?si pe mine m-ar interesa ce se poate lua pentru apetitul sexual scazut "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-16 13:45:01
Re: Damiana afecteaza contraceptivele?acelasi raspuns...nu va indopati cu medicamente aiurea, psiho-sexologul va ajuta....e din cap iar el va va indruma...asta e cea mai buna solutie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-05-16 13:49:11
Re: Damiana afecteaza contraceptivele?eu nu am luat nimic pana acum, doar ma interesam.... "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #8 2007-05-16 14:13:39
Re: Damiana afecteaza contraceptivele?stiu....am zis si eu asa....catre toata lumea care isi pune problema asta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2007-05-16 14:30:51
Re: Damiana afecteaza contraceptivele?merci oricum pentru sfat....cred ca ai dreptate, sa ne indopam cu pastile de capul nostru nu e o solutie! "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #10 2007-05-16 15:44:08
Re: Damiana afecteaza contraceptivele?Nu-mi face placere sa ma indop cu pastile, ma gandeam ca totusi cele din plante nu sunt chiar asa nocive. O fi din capul meu, nu zic, dar chiar nu mai functioneaza sfaturile clasice cu 'relaxare, muzica, lumanarele, etc' si nu mai stiu ce sa fac. Eu v-am mai scris de problema asta (dureri pe tot parcursul actului sexual), am urmat un tratament cu cervugid in urma caruia rezulatul PAP a fost foarte bun (PAP I, frotiu normal, nici o alta infectie). Cu toate astea, dupa terminarea tratamentului am avut doua contacte sexuale foarte reusite, apoi durerea a reinceput. Chiar nu stiu ce sa mai fac, deja este o problema extrem de frustranta, mai ales ca inainte viata sexuala cu sotzul meu era foarte reusita. Imi puteti recomanda cumva un psiho-sexolog bun in Cluj? Offline #11 2007-05-17 16:35:53
Re: Damiana afecteaza contraceptivele?din pacate nu...dar iti promit sa caut sa aflu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2007-05-18 11:37:36
Re: Damiana afecteaza contraceptivele?Multumesc. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|