|
Nu esti logat.
Chist ovarian-2#20 2007-07-11 10:44:56
Re: chist ovarianpei nu stiu in ce constau pastilele alea eu aveam menstratia neregulata inainte de pastile si chist aveam de 5 cm so... eu am inceput prima data pastilele din a 7-a zi de ciclu am luat folia de 21 de pastile pauza si mi-a venit probabil iti va veni si tie si cum iti vine iei prima pastila in prima zi de ciclu si esti protejata asi fi curioasa sa imi spui in ce constau pastilele alea. Offline #21 2007-07-11 18:07:24
Re: chist ovarianBuna ziua. E prima mea aparitie pe acest forum asa ca va rog ingaduinta. Intrucat imi doresc foarte tare un bebe in ultimul an am facut multiple ecografii transvaginale pentru a monitoriza situatia ovarelor mele. Tin sa mentionez ca pana acum un an am luat anticonceptionale (vreme de 9 ani). De cand m-am oprit ovarele mele au luat-o razna. Mai precis dreptul doarme iar pe cel stang am chisturi (foliculi) functionale care pana acum au disparut de la sine. Problema mea e ca acum o saptamana la ecografie s-au vazut doua chisturi de dimeniuni: 2,70/3,5 cm si respectiv 2,6/3,77 cm. Ovarul stang atinsese dimensiunea de 6,12/3,75. Ieri (10.07.2007) am repetat ecografia si m-am speriat. Nu se mai vede decat un singur chist dar de dimensiuni mult mai mari si anume:6,5/6,3 cm iar ovarul a ajuns la 7,2/6,7cm. Offline #22 2007-07-11 21:13:19
Re: chist ovarianda poate da inapoi cu rabdare dar poti avea sarcina fara griji in timp ce ai si chist ,, acesta nu afecteaza in nici un fel bebelul. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|