homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau si eu niste rsp pt avorturi ...ajutor pls...-3

#39 2007-08-18 09:50:18

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: vreau si eu niste rsp pt avorturi ...ajutor pls...

annna a scris:

nu va mai panicati asa! doar nu credeti ca omul asta in care avem toate ataaat de multa incredere ar fi in stare sa ne sfatuiasca sa luam antibebe daca ar fi ceva in neregula cu ele... sau daca dansa ar fi avut probleme! sa fim serioase...

perfect de acord cu tine annna...

happy with him...inlove with him...puss

#40 2007-08-18 10:39:31

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

si eu! nu pricep de unde a reiesit ideea  ca ar fi ramas insarcinata in timp ce lua anticonceptionale neutral

Just like a tattoo
I'll always have you...

#41 2007-08-18 10:41:14

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

daca nu le ia corect se poate si asta.stiu de fete care din cauza efectelor secundare din primele luni au luat 3-4 pastile dupa 2 nu luau si asa mai departe dupa va dati seama ce sa intamplat ...............

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#42 2007-08-18 10:45:07

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

da, dar doctoressa e medic de planning. ma indoiesc sincer ca nu le-ar fi luat corect

Just like a tattoo
I'll always have you...

#43 2007-08-18 10:47:48

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

nu vb. de doctoressa............ ci de fetete care le iau aiurea tocmai pt, ca nu sunt informate cum trebuie,le iau de capul lor etc.etc

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.