|
Nu esti logat.
Vreau sa renunt la pilule#1 2007-05-16 20:07:40
vreau sa renunt la piluleiau de 8 luni microginon si vreu sa renunt pt ca m-am ingrasat cu 5kg si nu ma simt deloc bine in pielea mea.in plus chiar ma ingrijoreaza faptul ca au atatea dezavantaje.problema este ca am auzit ca ma pot ingrasa mai mult daca intrerup tratamentul si asta ma cam da peste cap.e un risc real?cunoasteti cazuri?ce alte consecinte exista daca renunt?(intentionez sa consult si un medic, dar am nevoie de o a2a parere) iubesc, am curaj si ma tem... Offline #2 2007-05-16 20:20:53
Re: vreau sa renunt la pilulepoti renunta la ele fara probleme (exceptand faptul ca nu mai esti protejata de sarcina). dar incearca sa le schimbi. poate... Nobody home Offline #3 2007-05-17 14:36:01
Re: vreau sa renunt la piluleoricum, o a doua parere o ceri tot de la un medic....nu vad cum ai putea sa pui in balanta parerea unui medic(despre care presupunem ca se pricepe...deci ca nu vei intreba un orl-ist) cu parerea unui inginer(care nu are cum sa se priceapa avind alte studii Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2008-07-17 16:46:25
Re: vreau sa renunt la piluleBuna ziua, tocmai m-am inscris pe site deoarece am o intrebare care ma framanta (am fost de curand la un control ginecologic si mi-au descoperit atatea ca m-am zapacit si nu am mai apucat sa intreb): e adevarat ca renuntarea la pastile anticonceptionale poate declansa ingrasare si chisturi? Am luat cativa ani Logest si am renuntat la ele pt ca nu ma simteam bine, aveam tot timpul o senzatie de disconfort, nu neaparat greata, dar ceva asemanator. De atunci m-am ingrasat aproape 10 kilograme si mi-au aparut 2 chisturi la sani si unul la ovarul drept. Am si o rana pe col, dar asta cred ca e de la candida pe care am tratat-o dar probabil nu e complet vindecata. Of, nu mai stiu ce sa fac, nici cu pilule nu e bine, nici fara ele... Offline #5 2008-07-17 16:48:45
Re: vreau sa renunt la piluleEu cred ca nu-ti pot face rau niste pastile pe care nu le iei. Niste analize hormonale ai facut ? Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-17 16:50:09
Re: vreau sa renunt la pilulecu siguranta nu ai facut chisturi la san si ovar de la ac.mai ales ca ai si renuntat la ele.... iar rana pe col poate sa aibe mai multe cauze VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2008-07-17 17:11:27
Re: vreau sa renunt la piluleAm facut si analize de sange, inclusiv hormonale, astept rezultatul la ele si la papanicolau. Offline #9 2008-07-24 12:31:00
Re: vreau sa renunt la pilulesanatate si fara surprize neplacute. Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #10 2008-07-24 12:35:00Re: vreau sa renunt la pilulemultumesc. oricum parca imi pare rau ca am renuntat. acuma mi-am dat seama ca oricat de mult m-am ingrasat si cu toata apa pe care o retineam in organism macar eram protejata de chisturi si aveam o menstruatie mai redusa ca flux. acuma mai stau cateva luni fara si poate o sa reincep sa iau...candva Cu zambetul pe buze... Offline #11 2008-07-24 12:36:48
Re: vreau sa renunt la pilulecorii esti sigura ca de la ele aveai treaba? uite eu nu sunt slaba deloc..sunt super puffy ..am 71 kg de mult dianinte de pills si si dupa 10 luni de pills e aceeasi greutate. paote le reiei..eu stiu ... Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #12 2008-07-24 12:40:47Re: vreau sa renunt la pilulepai de asta am renuntat acuma la ele...sa vad daca sunt de vina. inainte de a lua pastile aveam 55-56 de kg si acuma am 77 kg, e mult prea mult. ma tot gandesc sa astept ciclul care o sa vina acuma si sa reiau. offf...chiar nu stiu ce sa fac Cu zambetul pe buze... Offline #13 2008-07-24 12:41:31
Re: vreau sa renunt la pilulenush ce sa zic.... fa o dieta meanwhile ..poate poate ..si sport. Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|