|
Nu esti logat.
O mica intreb despre menstrutie pt doamna doctor#1 2007-05-16 22:27:16
o mica intreb despre menstrutie pt doamna doctorde cand mi-a venit menstruatia....adik ceva ani buni in urma.......la fiecare menstruatie am niste dureri groaznice.....3 zile mi le petrec lesinand de durere cu toate k iau pastile pt calmare.....nu au nici un efect.ce as pute face sa scap de aceste dureri? Offline #2 2007-05-16 22:29:40
Re: o mica intreb despre menstrutie pt doamna doctorsa mergi la ginecolog...pot fi multiple motive pt durerile tale... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-05-16 22:31:43
Re: o mica intreb despre menstrutie pt doamna doctoram fost si mia zis k e ceva normal,dar nu mai pot sa sufar durerea...........cum trece luna cum intruin in panik si ma pregatesc de chin Offline #4 2007-05-16 22:34:19
Re: o mica intreb despre menstrutie pt doamna doctorte a consultat si ti a si facut ecografie si nu ti a gasit absolut nimic? durerile sunt intradevar normale dar in anumite limite... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-05-17 16:00:26
Re: o mica intreb despre menstrutie pt doamna doctorVarsator, ce pastile iei impotriva durerii?...ce alte caracteristici are menstruatia ta? sa iei contraceptive ai incercat? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-17 22:06:18
Re: o mica intreb despre menstrutie pt doamna doctornu am luat contraceptive k nu mi-a prescris nici un medic.pt dureri iau nurofen forte,fac injectii si altele.cateodata iau pastile pt calmarea durerii de nu mai stui ce e cu mine ,.........ma droghez pot sa zic.............si nici un efect tot lesin de durere.............va rog ajutatima Offline #7 2007-05-17 22:29:18
Re: o mica intreb despre menstrutie pt doamna doctorcu aceeasi problema sunt si eu...doar ca incepand din ianuarie, anul asta.. si la mine tin primele doua zile..am fost la ginecolog si mi`a spus ca e normal si daca vreau imi da antibebe...pt un contact pe luna cat am eu, chiar nu are sens...am incercat nurofen simplu, forte, dar tot imi vine sa ma urc pe pereti de durere ..asta pana ce iau aulin..dupa aproximativ 15 minute ma lasa aproape de tot..si iau 2 in prima zi si una in a doua...stiu ca aulinul e interzis in multe tari, dar fara el nu stiu ce m`as face... iubesti pentru ca iubesti, nu exista niciun motiv pentru ca sa iubesti Offline #8 2007-05-17 22:32:51
Re: o mica intreb despre menstrutie pt doamna doctorFetelor si eu aveam dureri mari la menstruatie..nu imi trecea decat cu aulin..de un an de zile iau anticonceptionale si este perfect..durerea a trecut aproape in totalitate (ma mai doare uneori burtica dar fff putin). My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #9 2007-05-18 08:27:24
Re: o mica intreb despre menstrutie pt doamna doctoridem si la mine, de cand iau acc durerea s-a diminuat semnificativ, practic ea mai exista numai in prima zi de menstruatie, dar mult mai nesimnificativa decat in trecut.....nu stiu exact daca asta ar fi singura solutie, dar vad ca la toata lumea care ia acc s-a intamplat acelasi lucru!!! "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #10 2007-05-18 08:28:27
Re: o mica intreb despre menstrutie pt doamna doctorDap, asa si la mine. #11 2007-05-18 10:15:28
Re: o mica intreb despre menstrutie pt doamna doctorVARSATOR, situatia ta e ceva mai complicata....inteleg ca ai niste probleme de sanatate foarte serioase....din acest motiv, cred ca medicul care te trateaza pentru leucemie ar putea sa te ajute intr-o oarecare masura sau macar sa colaboreze in sensul asta cu un medic de planning...nu stiu ce tratamente faci, deci nici ce indicatii si contraindicatii ai Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2007-05-18 11:19:56
Re: o mica intreb despre menstrutie pt doamna doctorposibil ssa aiba chisturi? pt eu aveam asa dureri groaznice... de nu-mi trecea cu nimik...de cand am luat ac. ma simt mai bine, in 1 zi e cva mai dureros, uneori incerc sa nu iau calmante pt k nu vreau s se obisnuiasca organismul cu ele. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #13 2007-05-18 11:23:15
Re: o mica intreb despre menstrutie pt doamna doctorblue_elf, calmantele sunt una iar antialgicele(medicamentele impotriva durerii) sunt cu totul altceva si nu dau dependenta...deci poti lua linistita. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2007-05-18 12:11:42
Re: o mica intreb despre menstrutie pt doamna doctoram crez k sunt la fel... bine k m-ati luminat Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #15 2007-05-18 12:34:46
Re: o mica intreb despre menstrutie pt doamna doctorsi pe mine ma durea burta si aveam sangerari abundente.de cand am inceput sa iau antibebe totul e mai mult decat ok.nici macar nu stiu cand imi vine.....si e si foarte putina sangerarea in comparatie cu ce era inainte.inainte luam si eu nurofen forte si uneori si aulin. dar ma durea numai inainte sa imi vina si in prima zi.pupici ceea ce nu te doboara te face mai puternic. Offline #16 2007-05-19 11:59:39
Re: o mica intreb despre menstrutie pt doamna doctorbuna ma numesc alexandra,sora lui varsator si vreau sa va anunt cu durere in suflet k surioara mea a murit. Offline #17 2007-05-19 12:02:17
Re: o mica intreb despre menstrutie pt doamna doctordoamne, ce veste! Nobody home Offline #18 2007-05-19 12:06:21
Re: o mica intreb despre menstrutie pt doamna doctorva multumesc k ati fost alaturi de ea Offline #19 2007-05-19 12:35:59
Re: o mica intreb despre menstrutie pt doamna doctorDumnezeu s-o odihneasca.... Just like a tattoo I'll always have you... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|