|
Nu esti logat.
Menstruatie cu cheaguri-3#39 2010-11-18 17:21:17
Re: menstruatie cu cheagurinu are nici o legatura,dar sunt nerabdatoare...mersi mult! Offline #40 2010-11-18 18:27:11
Re: menstruatie cu cheaguriIn urma cu aproape 2 luni am fost diagnosticata cu un nodul fibromatos de 37/35mm si un polip endocervical de aprox 20mm...in urma unui tratament cu Female Hormone prescris de medicul ginecolog,nodulul fibromatos are 40/31mm iar polipul 13,9mm...in continuare mi-a fost prescris timp de 6 luni tratament cu Orgametril(timp de 10 zile lunar,2 tabl./zi) iar in prima luna si Vit.E(1 tabl./zi)...Am prezentat putin situatia ca sa fiu inteleasa mai bine...Sunt nedumerita de faptul ca dupa prima perioada de Orgametril,menstruatia in primele 2 zile si jumatate a fost foarte putina iar apoi a devenit putin mai abundenta culminand in a 4-a zi cu 8 ore de menstruatie abundenta si cheaguri foarte mari...Credeti ca e normal sa se intample asa?Mentionez ca dupa aceasta perioada ,sangerarea a scazut semnificativ ,acum fiind a 5-a zi...In general pentru mine perioada menstruatiei era de 4-5 zile.Puteti sa-mi spuneti, daca in paralel cu acest tratament as putea sa urmez si un tratament naturist(ceaiuri de mur,coacaz etc.,extracte....)?Mentionez ca nu am simptome neplacute(dureri, menstruatii prelungite(cel putin pana acum) etc...Cu respect,va multumesc pentru timpul pe care mi l-ati acordat. Ultima oara a fost editat de RodicaD (2010-11-18 18:30:18) Offline #41 2010-11-18 22:05:14
Re: menstruatie cu cheaguriEu stiu ca la ce ai tu mai util decat tratamentul naturist este sa faci sport. Sportul in sine ajuta ( sportivele nu prea dezvolta fibroame), plus ca te ajuta si sa-ti mentii greutatea/slabesti daca e cazul, deoarece la persoanele predispuse si asta e un factor... Offline #42 2010-11-19 11:40:09
Re: menstruatie cu cheaguriRodica, nu lua nici un fel de tratamente neavizate de medicul tau...mai bine faci cum zice Rose Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #43 2010-11-19 17:11:15
Re: menstruatie cu cheaguriVa multumesc pentru raspunsuri...cu siguranta ca nu voi face nici un alt tratament in paralel cu ce mi-a recomandat medicul...sincera sa fiu,ma ingrijoreaza mai mult faptul ca menstruatia e diferita de ce era pana acum si mai mult ca desi sunt in a 6-a zi,ea inca isi mai face simtita prezenta usor...Am tot cautat pe net daca acest fapt este o consecinta a tratamentului cu orgametril si daca asa trebuie sa se intample dar nu am gasit nimic care sa ma lamureasca.Faptul ca la control,polipul a scazut aproape de jumatate iar nodulul fibromatos chiar daca si-a schimbat forma,usor s-a retras si el...cred ca sunt pe drumul cel bun..si totusi,este normal ca in urma orgametrilului sa am o menstruatie prelungita si mai mult de atat pentru cateva ore sa fie extrem de abundenta si cu cheaguri foarte mari?imi cer iertare ca insist pe aceasta problema dar as vrea sa ma asigur ca totusi sunt pe drumul cel bun si ca ce mi s-a intamplat la primul tratament ,este defapt un mic pas spre vindecare fara interventii chirurgicale. Offline Publicitateloading...
#44 2011-01-13 21:00:05
Re: menstruatie cu cheaguriRevin cu speranta ca voi primi un raspuns la ce am intrebat anterior pentru ca sunt dupa a treia repriza de Orgametril si implicit dupa a treia menstruatie iar faptul ca desi am trecut pe a 8 zi de cand s-a declansat ,nu cred ca este un lucru bun totusi,Am incercat azi sa vorbesc cu doctorita mea ca sa-i cer un sfat dar se pare ca nu o gasesc decat la jumatatea lunii viitoare.Data trecuta menstruatia a fost normala ,zic eu,fara cheaguri si perioade cu scurgeri abundente.Si acum totul a decurs oarecum normal dar oare e normal ca menstruatia sa inceapa cu 3 zile in care sangerarea sa fie abia vizibila ca mai apoi sa urmeze 3 zile cu sangerare normala si mai apoi inca o zi in care cantitatea sa scada semnificativ dar sa nu se opreasca de tot nici in a 8-a zi?Poate nu am luat eu corect,adica nu am numarat cum trebuie zilele(eu consider prima zi de numarat ziua in care mi s-a dat primul semn de menstruatie,chiar daca ea nu pare instalata normal ci abia vizibil).Imi cer scuze ca insist,dar fiind un pacient cuminte si cam nestiutor as vrea macar un sfat de la cineva care stie mai bine decat mine despre ce este vorba.Va multumesc pentru orice raspuns pe care mi l-ati da. Offline #45 2011-04-01 10:11:58
Re: menstruatie cu cheaguriBuna ziua. Am si eu o intrebare referitor la chiaguri in timpul menstruatiei. Am 25 de ani si incepind cu aceasta luna sintem in incercari cu sotul sa facem un bebe. Astfel am prestat anume cu 3-4 zile inainte de ovulatie si in ziua ovulatiei. Din pacate nu am ramas isarcinata, si peste 15 zile de faza luteala s-a inceput menstra. In prima zi de menstra temperatura a scazut considerabil, si am avut dureri foarte mari, fiind nevoita sa iau si 2 pastile antidurere. Dureri mai putin accentuate s-au mentinut si in urmatoarele zile, inclusiv azi (4 DPO). EU de obicei aveam menstra de 6-7 zile cu dureri nu foarte mari, suportabile doar in prima zi, si atit. Ieri seara am observat insa ca in timp ce urinam s-a eliminat o bucatica de ceva, si m-am speriat. Nu am putut sa imi dau seama era tesut sau chiag, cert ca era mare, cam 2 cm pe 2 cm si era mai inchis la culoare. Nu am simtit dureri cind a fost eliminat. EU foarte rar am avut eliminari de chiaguri, dar erau foarte mici, si foaret rar, poate 3-4 ori in toata perioada mea de cind am menstra - cam 10 ani deja.De asemeni, mentionez ca in a 3 zi de menstra am avut o temperatuta mult prea mare ce pentru mine este specifica pentru faza luteala, azi micsorindu-se un pic, dar tot mare este. Intrebarea mea este: ce poate fi aceasta eliminare? si care putea fi cauza acestei eliminari?? Este posibilitatea sa fi ramas totusi insarcinata si pe urma sa fi avut avort spontan precoce? Merci anticipat pentru raspuns. Ultima oara a fost editat de Tatiana1828 (2011-04-01 14:39:23) Offline #46 2011-04-01 14:49:51
Re: menstruatie cu cheaguritatiana, am vazut ca mi-ai solicitat parerea asupra postului de mai sus la alt topic dar din pacate nu te pot lamuri. parerea mea este ca ce ai eliminat a fost nimic mai mult decat un chegulet. date fiind testele tale de sarcina negative pe care stiu ca le-ai facut, cu siguranta nu ai fost insarcinata. in plus, un eventual sac gestational, in nici un caz nu ajuge la dimensiunea de 2cm la doar 15 zile dupa ovulatie. Offline #47 2011-04-01 15:17:23
Re: menstruatie cu cheaguriMerci Garga pentru raspuns si promptitudine, voi astepta raspuns si de la docoressa. Daca se fecundeaza ovulul, si avortul spontan presupus are loc in ziua 10-11 DPO - testele de sarcina totusi trebuie sa se pozitiveze?? Sper si eu ca nu a fost avort spontan precoce dar nu imi pot explica crampele atit de dureroase din prima zi a ciclului si temperatura care se mentine marita in faza foliculara si durerile care persista pe toata perioada menstrei - cind la mine de obicei nu este asa. Voi merge marti la medic - dar imi pare o vesnicie sa astept pina atunci. Cum se poate de depistat daca a fost sau nu avort spontan - iti arata ceva echografia? Offline #48 2011-04-01 17:11:39
Re: menstruatie cu cheaguridar tu ai avut menstra in 16 DPO, nu putem vorbi despre un avort in 10-11 DPO, n-ar fi avut cum. avorturile menstruale (cea mai "precoce" forma de avort spontan) au loc la data cand era de asteptat menstra sau la cateva zile dupa. si da, s-ar fi vazut la test daca ai fi fost insarcinata. Offline #49 2011-04-01 19:20:33
Re: menstruatie cu cheaguriTatiana, cred ca ai facut o viroza cel mai probabil si pentru ca tu esti concentrata pe povestea cu sarcina scapi din vedere ca viata curge in ritmul ei...asa ca nu mai face scenarii si vezi-ti de viata, mai incearca si luna viitoare si cealalta si ai sa vezi ca pina la urma vei ramine si gravida Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #50 2011-04-02 15:47:39
Re: menstruatie cu cheaguriMerci pentru raspuns. Offline #51 2011-04-04 11:35:44
Re: menstruatie cu cheagurisalut am si eu o problema.Dupa ce am alaptat copilul nu am avut ciclu vreo 3 luni acum a venit dar sa inceput cu niste pete mai intunecate,iar apoi un bot mare de chiag dupa care sa inceput si singele a curge...Oare ce sa fie aceasta? Offline #52 2011-05-03 01:28:18
Re: menstruatie cu cheagurifetelor azi am avut ceva timp liber asa ca am mai citit de pe forum cate ceva insa am si eu o nelamurire legata de ciclu inainte sa iau AC aveam ciclu aproape o saptamana dureri groaznice...si tot asa imediat se fac 2 ani jumate de cand folosesc AC dureri de burta nu mai am la ciclu dar a scazut si perioada ma tinea intre 4-5 zile acuma de 3 luni mi se int ceva ciudat ma tine 3 4 zile maxim in prima zi e ceva mai maronie culoarea apoi mai rosie ca in ultima zi iar maronie si toate astea de cand nu mai am contacte sexuale Nu am renuntat la AC ca mi se potrivesc nu m-am ingrasat nu mai am dureri ma simt ok de la ele doar ca sunt ingrijorata dc ma tine asa putin acuma 3 zile 4 zile depinde Offline #53 2011-05-03 10:05:42
Re: menstruatie cu cheagurinu ai de ce sa fii ingrijorata. e firesc sa vina mai putin cand iei AC. Offline #54 2013-08-25 15:59:55
Re: menstruatie cu cheagurifetelor e cineva pe aici? Ultima oara a fost editat de b4rbie (2013-08-25 16:02:21) Offline #55 2013-08-25 16:03:05
Re: menstruatie cu cheagurieste endometru necomplet necrozat din cauza asta si culoarea #56 2013-08-25 16:04:43
Re: menstruatie cu cheaguri
m-am uitat acum la niste poze pe net si vreau sa zic ca avea exact forma aia triunghiulara cum e prezentat uterul in pozele instructive de pe net. Ultima oara a fost editat de b4rbie (2013-08-25 16:05:13) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|