Bancuri-3
- annabel
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-01-15
Re: Bancuri
Capitanul de pe Titanic ii strange pe pasageri si le spune: - Am doua vesti pentru dumneavoastra: una rea si una buna. Pe care o vreti prima? - Pe cea rea. - In doua ore, vaporul se va rupe in doua si se va scufunda. - Si cea buna? - Vom lua 11 Oscar-uri.
- _yohana_
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-11-25
La un proces plictisitor din cale-afara, cand toti aproape ca adormisera, un betiv exclama catre procuror: - Sa ma pupi in fund ! - Afara ! - Nuuu ! Aici, sa vada toata lumea !
Tatal intra in camera fiicei sale si gaseste o scriosoare pe pat. Avand deja ganduri negre, desface totusi scrisoare si citeste:
Dragi parinti, Cu parere de rau va anunt ca eu am fugit cu noul meu prieten. Am aflat ce inseamna adevarata dragoste si el este un dragut cand gonim goi cu motorul cu toate piercing-urile, cicatricele, tatuajele care ii acopera tot corpul! Dar nu e numai asta. Sunt insarcinata si Ahmed zice ca vom trai fericiti in rulota lui din padure. Vrea sa avem multi copii, ceea ce stiti ca imi doresc si eu. Am invatat ca marijuana nu face rau nimanui asa ca o crestem pe langa casa pentru el si prietenii lui care ne aduc toata cocaina pe care ne-o dorim. Intre timp ne rugam sa se gaseasca leacul pentru SIDA, in asa fel incat sa se faca si Ahmed bine. Sa stiti ca merita! Nu va faceti griji in ceea ce priveste banii. Ahmed a aranjat ca eu sa joc intr-un film pe care il fac prietenii lui Leroy si Jamal in pivnita. Deocamdata castig 50 $ pe scena, dar pot sa iau inca 50$ bonus daca sunt cu 3 barbati si un bonus de 100 $ daca se foloseste un cal. Ahmed a zis ceva si despre niste caini, asa ca am mai multe posibilitati. Mama, sa nu-ti faci griji pentru mine, de acum am 15 ani si stiu sa am grija de mine. Dupa cum vezi eu si Ahmed ne-am gandit la toate! Intr-o zi o sa trecem in vizita pe la voi sa va cunoasteti nepoteii. Ahmed chiar se gandea sa-si puna un atas la motor ca sa putem veni cu toti o data! Va pup pe amnadoi Fiica voastra, Maria .................... PS. Tata, am glumit......... sunt la vecini, ma uit la TV. Voiam doar sa iti arat ca sunt si lucruri mai rele in viata decat SA PIARDA ROMANIA IN MINUTUL 90 DIN NOU!!! e super misto!!
Ultima oara a fost editat de oana_ (2007-06-21 17:43:06)
expect the worst , hope for the best!
- _yohana_
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-11-25
*Iti place sa fii mangaiat? Sa fii atins si sa fii pipait? Si... sa fii incins? Iti place respiratia celuilalt langa urechea ta? Sa iti respire pe gat sau pe fata? Iti place sa incerci pozitii noi? Sa incepi rece si sa sfarsesti cald si transpirat?... IA AUTOBUZUL *Am citit ca tutunul dauneaza si... m-am lasat de fumat! Am citit ca alcoolul dauneaza si... m-am lasat de baut! Am citit ca sexul dauneaza si... m-am lasat de... citit! *Telefon la macelarie: - Alo, aveti capatana de porc? - Da. - Si picioare de porc? - Si... - Urat trebuie sa mai aratati!
expect the worst , hope for the best!
- SonneAle
- Addicted member
- De la: balamuc
- Inregistrat: 2006-12-14
oana_ a scris:Telefon la macelarie: - Alo, aveti capatana de porc? - Da. - Si picioare de porc? - Si... - Urat trebuie sa mai aratati!
asta-i tareeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!! )))))))))))))))))))))))))))))))))))))
There ain't no sunshine now that he's gone
- aissa_kiss
- Full member
- De la: peste tot
- Inregistrat: 2008-03-09
morow a scris:Ion si Maria in pat: -Ioane?dormi? -Nu -Ma iubesti? -Dorm
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"
O fetita se uita pe gaura cheii in camera parintilor. La un moment dat exclama: "Si cand te gandesti ca pe mine vor sa ma duca la psihiatru pentru ca-mi sug degetul!"
Ultima oara a fost editat de aissa_kiss (2008-08-13 00:16:15)
Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins ! Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit !
- life
- Hero member
- Inregistrat: 2008-05-23
Doi indragostiti pe marginea unei prapastii..fetei ii era cald baiatul i a facut vant )
We Have To Be Strong !!!
- deadrose
- Banat
- De la: craiova
- Inregistrat: 2006-07-21
http://d3adros3.myminicity.com/La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"
- little_bunny
- Hero member
- De la: pamant la cer...te iubesc!
- Inregistrat: 2007-04-13
Un evreu pe patul de moarte: - Mama, esti aici?? Mama: - Da, fiule sunt aici! - Nevasta esti aici?? Nevasta: - Da, barbate, sunt aici! - Copii sunteti aici?? Copiii: - Da tata, suntem aici! - Toata lumea e aici?? - Da mai, toti suntem aici! - Pai si in magazin cine mai lucreaza?
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
aissa_kiss a scris:La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"
O fetita se uita pe gaura cheii in camera parintilor. La un moment dat exclama: "Si cand te gandesti ca pe mine vor sa ma duca la psihiatru pentru ca-mi sug degetul!"
astea sunt cele mai tari
- dreamer
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-05-05
FeliciaM a scris:Un evreu pe patul de moarte: - Mama, esti aici?? Mama: - Da, fiule sunt aici! - Nevasta esti aici?? Nevasta: - Da, barbate, sunt aici! - Copii sunteti aici?? Copiii: - Da tata, suntem aici! - Toata lumea e aici?? - Da mai, toti suntem aici! - Pai si in magazin cine mai lucreaza?
faza cu evreii e adev k sunt zgarciti..kiar dak au o gramda d bani..am dat eu d unu: offtopic:
Dance like nobody is watchin....
- aissa_kiss
- Full member
In cimitir, groparul sapa linistit si din cand in cand mai tragea si din tigara. La un moment dat vede cum dintr-un mormant iese o mana. Sapa si fumeaza in continuare linistit. Nu dupa mult timp, din pamant iese mortul cu totul. Groparul sapa si fumeaza in continuare linistit. Mortul incearca sa il sperie. Groparul sapa si fumeaza in continuare linistit. Vede mortul ca nu are ce sa-i faca, se indreapta spre gardul cimitirului si vrea sa sara. Dintr-o data se trezeste cu ditamai lopata dupa ceafa. Groparul: - Mai radem, mai glumim, da' nu parasim incinta...
O fetita isi intreaba tatal: - Care-i diferenta dintre a excita si a enerva? - Sa-ti dau un exemplu, acum 15 ani mama ta ma excita, acum ma enerveaza.
Maria spala haine in apa rece a paraului. Din munte se desprinde un bolovan urias care cade direct pe Maria si o "dizolva" in apa. Ion, care privise scena, se gandeste necajit: - La naiba!... inca o masina de spalat distrusa de calcar.
Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins ! Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit !
- SmackDown
- Sr. member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-11
Mama cu fica la farmacie. Intra mama. - Saru-mana! - Buna ziua! Cu ce va putem ajuta? - Alifie pentru p-zda aveti? - Vai, va rog sa iesiti imediat? Iese mama. - Fai, nu ma inteleg cu aia, intra tu poate vorbesti mai bine. Intra fica. - Saru-mana! - Buna ziua! Cu ce va putem ajuta? - Alifie pentru? jos aveti? - Sigur, unguent vaginal, bineinteles. Ce cantitate ati dori? - Asa, cam pentru 2 p-zde
Doi emiri stau de vorba: - Auzi , da' tu cum alegi seara dintre cele treizeci de concubine ale tale, cu care sa te culci? - Eh, simplu, arunc peste ele o galeata cu apa rece si o aleg pe cea din care iese cel mai mult abur!
La vama, masina unui arab e perchezitionata in cele mai mici detalii pana cand deja exasperat, vamesul gaseste o punga cu praf alb. O desface tacticos in fata arabului, trage o limba zemoasa prin continut si ranjind catre arab: - Cocaina? cocaina? - Nu, antrax.
Un englez, un american si un arab stau de vorba despre familiile lor, intr-un bar. Englezul zice: "Am 10 copii acasa si daca as mai face unul as avea o echipa de fotbal!" "Eeiii", spune americanul, "eu am 15 copii acasa si daca ma mai fortez o data imi fac o echipa de fotbal american!" In sfarsit, arabul zice si el: "Eu am 17 neveste acasa..." Face o pauza, in timp ce soarbe tacticos din pahar. "Daca imi mai iau una, imi fac teren de golf!"
Anul 2031. Tatal si fiul se plimba prin Lower Manhattan. Fiul: Tata, ce sunt Gemenii ? Tata: Sunt niste cladiri pe care le-au daramat arabii acu' 30 de ani. Fiul(dupa un moment de gandire): Tata, ce sunt arabii ?
Tata, as vrea sa-i scriu o scrisoare lui Bin Laden, dar nu stiu ARABA ! - Scrie-o in ROMANA ! Dup?? cum se comport??, cred c-a facut scoala in Romania !
Un cetatean, care arata ca fiind de origine araba, merge la casa de bilete a aeroprtului J.F.K. si ii spune domnitei de acolo: - Un bilet pana la Pentagon as dori si eu, va rog! - Pai, stimabile, avionul asta nu merge la Pentagon... - Pui pariu ca merge?
Un italian se gandeste intr-o seara sa isi sune un vechi amic. Si din greseala suna la un roman din Italia care se pregatea sa faca sex su sotia. - Aloo! - Aloo! Aibelito? - Inca nu. Da' de ce intrebi?
O familie de chinezi (Chu, Bu, Fu, si Su) a emigrat in USA. Ca sa se integreze mai bine, si-au schimbat si numele dupa cum urmeaza: Chu in Chuck, Bu in Buck, iar surorile lor Fu si Su au hotarat sa se intoarca in China ...
Un italian in Bucuresti, agata o fata, o duce la el in apartament. Inaninte sa si-o puna, o vede pe tipa ca se dadea cu o crema prin pasarica. Mirat, o intreaba: - Ma per che? Tipa: - Per alunecare. La care italianu' isi da jos lantul de la git si si-l infasoara pe scula. Tipa, mirata: - Ma per che? Italianu': - Per non derapare
الله مساعدتي لتعلم اللغة العربية ALHAMDULILLAH !!!!
- Albertina
- New member
- Inregistrat: 2008-06-09
Un betiv iese impleticindu-se dintr-o crisma si se ciocneste de o prostituata. - Ce faci, fa? - Fac trotuarul, ce nu se vede? - Pai atunci fa-l... hic... mai lat!
Barbatul isi prinde sotia cu amantul: - Ce face el in patul nostru? - Minuni...
Ion statea afara in ploaie. Vine Maria si ii zice: - Hai in casa mai Ioane, ca ploua! - Lasa tu Marie, ca si aici ploua.
- rrammonna
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-11-07
Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....
- aissa_kiss
- Full member
Un fotograf pleaca in delegatie. El banuieste ca-l inseala nevasta-sa, asa ca pune prin casa niste camere ascunse. Cand se intoarce, stupefactie: o tona de fotografii cu nevasta si cel mai bun prieten al lui in ipostaze naucitoare. Superofticat, se duce la prieten: - Bai, Gigele, ia uite ce am aici. Uite! UITEE!!! Acum, zii tu ce sa-ti fac? - Pai, pe astea fa-mi-le 10/15, iar pe astea doua 13/18, ca am iesit mai bine.
- theSame_ElaElis
- Hero member
- De la: Winnie the Pooh
- Inregistrat: 2007-10-12
Un emo merge la biblioteca si intreaba:
- Carti despre sinucideri aveti?
La care bibliotecara, pe sub ochelari:
- Nu-ti dau, ma, ca nu mi-o mai aduci inapoi!
- sophie
- Addicted member
- De la: Atlantis
- Inregistrat: 2008-02-19
- aissa_kiss
- Full member
-Bula se duce in piata sa cumpere un papagal... -La prima taraba,Bula il intreaba pe vanzator:cu cat dai papagalu`? -(vanzat.)Cu 15.000.000 -(Bula)Da ce face asta de e asa scump? -Pai canta,vorbeste..face ce vrei...! -Bula pleaca mai departe...la urmatoarea taraba... -Cu cat dai papagalu` asta? -Cu 500.000 -Da ce face asta de e asa scump? -Pai,canta,vorbeste,face ce vrei tu! -Bula se supara..si merge mai departe... -Ajunge la un amarat... -Cu cat dai papagalu` asta -Cu 10 lei... -Cum ce 10 lei...poate lei noi...!? -Nu..d-aia vechi... -Pai ce face asta...? -Domnule...i-al..da vezi k asta iti bea tot ce prinde prin casa! -Hai da-l incoace ca am eu grija de el! -Bula ajunge acasa cu papagalu`..si ii zice..ba boschetare..vezi ca in debara am o damigeana cu vin si in bucatarie un butoi cu tuica...daca le gasesc goale cand ma intorc..iti rup penele si te dau afara in frig..(era iarna).. -Pleaca Bula la munca..iar cand se intoarce..se uita in bucatarie..butoiu` gol..se duce in debara..damigeana goala..se duce nervos la papagal..la care papagalu` ii zice... -Hac !!!...da-le draq de pene..!!!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|