|
Nu esti logat.
Solutii pentru tenul mixt-2#20 2012-06-15 18:30:20
Re: solutii pentru tenul mixteu am mai zis, solutia perfecta pentru tenul mixt e uleiul de jojoba : matifiaza portiunile grase si le hidrateaza pe cele uscate - nu stiu exact cum face asta, dar e excelent Offline #21 2012-06-15 20:42:24
Re: solutii pentru tenul mixtsi unde gasim uleiul de jojoba You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah Offline #22 2012-06-15 21:54:35
Re: solutii pentru tenul mixtla plafar, banuiesc Offline #23 2012-06-18 17:30:31
Re: solutii pentru tenul mixtdupa cativa ani in care nu am mai folosit deloc, mi-am luat zineryt. nu stiu ce s-a intamplat cu tenul meu dar se pare ca nu-l mai suporta, ca mai multe cosuri mi-au iesit de la el asa ca m-am intors la brevoxyl chiar daca nu vroiam sa il folosesc vara. cat timp il folosesc am voie sa ma expun la soare cu crema cu spf? sau nu am voie deloc? ieri si azi am stat cate o ora cu crema Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|