homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutati`ma cu o parere

#1 2007-05-20 13:33:47

baby girl
New member
Inregistrat: 2006-11-30

ajutati`ma cu o parere

..am si eu o mica problema..sa incep cu inceputul..am intrerupt antibebe acum 2 luni..si luna aceasta mi`a venit ciclul normal cand trebuia dar m`a tinut foarte puztin doar 2 zile comparativ cu pana acum...asta se intampla acum 2 sapt..atunci m`am hotarat sa iau din nou pastilele dar le`am inceput in a doua zi de ciclu(si ultima)..si am continuat pana sapt asta cand am uitat una seara si am luat`o dim si apoi am continuat normal..in timpul asta am avut scurgeri ff inchise..apropiat de ciclu..am crezut ca poate de la pastile, sa fie spotting,dar pana la urma mi`a venit ciclul dupa doar 2 sapt si in timp ce luam pastilele?!...si intamplarea face ca am fost plecata si am uitat antibebe akasa.asta se intampla vineri a doua dupa ce mi`a venit....si acum nu stiu ce sa fac..sa le mai iau acum?sa la iau dupa ce se termina ciclul?sau sa astept luna viitoare?..si de ce mi`a venit in timpul pastilelor?sad

#2 2007-05-20 13:39:37

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: ajutati`ma cu o parere

ia pastilele incontinoare pana termini folia,sangerezi pt.ca nu ai luat cum trebuie pastilele si nu uita sa te protejezi suplimentar 7 zile de la ultima pastila uitata.daca gresesc va rog fetelor sa ma corectati smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2007-05-21 11:50:06

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

eu as intreba intii daca esti sigura  ca menstruatia aia de 2 zile a fost chiar menstruatie....daca iei aceleasi pastile ca si data trecuta si, daca atunci cind le-ai inceput prima data ai [patit la fel...
mai departe...pastila uitata vineri ai luat-o pina la urma? la ce interval de timp? ai mai luat de atunci pastile?
Zic sa opresti pastilele, sa faci 7 zile pauza si sa reiei intr-a 8a. Mai zic sa faci si un test de sarcina(de care nu sunt foarte sigura ca e nevoie insa cum nu am informatii suficiente....)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2007-05-21 17:00:11

baby girl
New member
Inregistrat: 2006-11-30

poi..da eu cred ca a fost menstruatie..numai ca a tinut mai putin decat de obicei...si da iau aceleasi pastile dar data trecuta nu am avut nici o problema de genul acesta si le`am luat 5 luni...poi vineri deja imi venise si am placat si neavandu`le la mine nu le`am luat ..dar am luat o pastila aseara..m`am gandit ca poate este din cauza ca miercuri am uitat sa iau una si am luat`o dimineata cam la 11 ore si ca trebuie sa continui..deci..mai este necesar testul de sarcina?si acum sa le intrerup 7 zile si sa le iau apoi?va multumesc pt raspunsuri }}}{{{

#5 2007-05-22 11:41:03

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

intrerupe-le, da. si fa si testul de sarcina. si cind le reiei, dupa 7 zile de pauza, primele 7 zile protejeaza-te suplimentar

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.