|
Nu esti logat.
Nastere naturala sau cezariana?-3#39 2007-05-22 23:20:13
Re: nastere naturala sau cezariana?din cate stiu ti se face clisma inainte de a naste .... si pt a evita rupturile de perineu e bine sa iti faci masaj in zona aia pe toata durata sarcinii, iar cu taiatul depinde de cum "lucreaza" si dr Offline #40 2007-05-22 23:52:40
Re: nastere naturala sau cezariana?mama ce interesant subiect, hai k-mi place. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #41 2007-05-23 00:33:47
Re: nastere naturala sau cezariana?in apa expulzia e mai usoara ... dar aia tot nastere naturala este, deci tot iti face clisma. si orcium cezariana sau naturala nasterea trebuie decisa in functie de ce e mai bine pt mama si copil Offline #42 2007-05-23 07:45:38
Re: nastere naturala sau cezariana?am vazut pe discovery o emisune ff interesata despre conceptie, cum creste fatul si cum se naste Ultima oara a fost editat de milana (2007-05-23 07:46:49) Offline #43 2007-05-23 11:52:12
Re: nastere naturala sau cezariana?eu nici nu ma gandesc sa nasc altfel decat cu cezariana Offline Publicitateloading...
#44 2007-05-23 11:54:58
Re: nastere naturala sau cezariana?anca_ fina mea a vrut cezariana si medicul ca nu ,ca nu e indicat..ci mai bn naturala.Si ea a fost ferma si nu ca ea vrea cezariana..iar medicul..nu! naturala si copilul s-a mai miscat de la ultima ecografie si a avut noroc ca a tinut-o vina cu cezariana ,copilul ar fi murit ca avea cordonul ombilical in jurul gatului. Offline #45 2007-05-23 11:55:47
Re: nastere naturala sau cezariana?eu_vreau....clisma la gravida in travaliu nu se face, sau ar fi de dorit sa nu se faca....crezi ca e cazul sa nasca stind pe wc? La cezariana se face clisma Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #46 2007-05-23 12:12:59
Re: nastere naturala sau cezariana?toate gravidele care vin la noi la maternitate "beneficiaza" de clisma. cele care vin cand deja se vede copilul evident ca nu mai fac...dar nu am vazut sa fie vreuna careia sa nu i se faca daca travaliul e abia la inceput. mami de minuni Offline #47 2007-05-23 12:18:56
Re: nastere naturala sau cezariana?......si nu mai maninca nimic 12 ore cit dureaza travaliul....cite bordeie atitea obiceie....am lucrat in maternitate ca stagiar...cu garzi de noapte cu tot. Am facut sala de nasteri la greu...am sa intreb insa, pentru buna regula colegi ginecologi despre indicatiile clismei la gravida in travaliu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #48 2007-05-23 12:32:23
Re: nastere naturala sau cezariana?Pareri pro si contra! Eu stiam ca printr-o sarcina organismul unei femei se regenereaza! Am suferit o operatie grea de curand si am avut ocazia sa vad multe lauze care nascusera natural sau prin cezariana. Am vazut femei care venisera dupa ani pentru a se opera de ruptura de perineu, hemoroizi etc.,probleme cauzate de nasterea naturala, am vazut si femei care de-abia se miscau din cauza operatiei de cezariana. Eram pana atunci sustinatoarea nasterii prin cezariana, insa cu toate inconvenientele cred ca nasterea naturala reprezinta solutia optima. Cred ca in momentul in care faci alegerea trebuie sa te gandesti si cum e mai bine pt. copil. Din cate am citit, subietul se invarte in jurul intrebarii "Cum e mai bine pentru MINE?". Respect punctul de vedere al Doctoressei, insa multi doctori ginecologi recomanda nasterea naturala. Ganditi-va ca in momentul in care sunteti pe masa de nasteri doctorul e cel care va asista, atitudinea lui e strict profesionala. Offline #49 2007-05-23 12:35:14
Re: nastere naturala sau cezariana?cum ziceam, fiecare opteaza, dupa ce s-a informat complet si corect....eu, pentru mine, asa mi-am facut optiunea...luin evident in calcul si binele copilului Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #50 2007-05-23 12:49:58
Re: nastere naturala sau cezariana?of draga ET, Ultima oara a fost editat de anca_ (2007-05-23 12:54:11) Offline #51 2007-05-23 13:14:44
Re: nastere naturala sau cezariana?anca_....imi place cum gindesti Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #52 2007-05-23 13:25:48
Re: nastere naturala sau cezariana?multumesc doctoressa, Offline #53 2007-05-23 15:47:13
Re: nastere naturala sau cezariana?
Draga Anca, Offline #54 2007-05-23 16:26:09
Re: nastere naturala sau cezariana?pe de alta parte nu exista k nu te poti lasa de fumat. k nu vrei suficient de mult, e cu totul altceva http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #55 2007-05-23 17:25:55
Re: nastere naturala sau cezariana?am si eu ink o mik nelamurire....de exemplu mama cand m-a nascut avea 36 de ani...initial a zis ca ar trebuie sa ma nasca prin cezariana...dar pana la urma m-a nascut normal, ca nu a vrut medicul sa ii faca cezariana.deci , pana la urma ,tu ca femeie alegi cum vrei sa nasti, nu? adik dc eu vreau cezariana , doctorul e nevoit sa imi faca ce vreau eu, nu? Offline #56 2007-05-23 18:17:07
Re: nastere naturala sau cezariana?foarte multi medici vor sa faca nasterea natural...deci eu n-as fi de acord.daca eu vreau asa deci asa se face.Mi se pare cezariana cu mai putine riscuri...mai bn sa am o cicatrice decat sa am o ruptura jos si alte cele.Mi nu mi se pare nimik deosebit in a naste natural..daca am chef sa urlu de durere si asistentele sa ma bage in seama dupa ce ma urc pe pereti...nasc natural. Offline #57 2007-05-23 18:50:16
Re: nastere naturala sau cezariana?eu una sincer nu stiu ce am sa aleg...cand va veni momentul voi alege...daca v or fi probleme bineinteles ca am sa aleg cezariana...daca nu nu vad dc nu as naste natural...am fost operata la burta si nu mi se pare ceva de ignorat o taietura (care nu e mica) pe burta...dilema mea va fi daca va trebui sa aleg intre sa fiu taiata la burta sau dincolo...si dilema deocamdata e mare...stiu femei care nici n au vrut sa auda de cezariana sau care nici n au vrut sa auda de taietura de perineu... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|