|
Nu esti logat.
Spotting sau ce?#1 2007-05-21 15:45:09
spotting sau ce?buna, am si eu o intrebare: am avut ultima menstra pe 24 aprilie, luna trecuta, ultimul contact sexual a fost pe 9 mai,am folosit coitul intrerupt, dar s-a retras inainte de a ejacula, iar acum astept sa vina menstra.Mentionez ca nu mai i-au AC din ianuarie pentru ca m-am ingrasat cam mult si am vrut sa fac o pauza.Ieri a inceput sa-mi vina niste picaturi de culoare rosie inchisa, dar nu continua, astazi la fel, doar niste picaturi, nu stiu ce vor sa insemne. Offline #2 2007-05-21 15:47:36
Re: spotting sau ce?sterge mesajul din partea cealalta ca o sa ai warm (citeste regulile forumului).......cat despre acea sangerare se poate datora opririi anticonceptionalelor "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #3 2007-05-21 15:53:16
Re: spotting sau ce?multumesc, Offline #4 2007-06-05 20:34:37
Re: spotting sau ce?duminica trebuia sa incep o noua folie din motive obiective am hotarat sa nu le mai incep.ideea e ca miercuri in pauza a venit menstra toate bune si frumoase doar ca si azi am niste scurgeri marou(ca un spotting) si ma gandesc daca sunt sanse sa se prelungeasca scurgerile astea datorita intreruperii de ac.? a patit cineva ceva cand le-a intrerupt? sau poate scurgerea asta apare pt. ca e menstra pe sfarsite? si ma mai doare si putin burtica pe jos .voi ce spuneti,ca incep sa imi fac griji VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-06-06 12:55:53
Re: spotting sau ce?si astazi am o secretie maronie :se poate sa fie de la faptul ca am intrerupt ac. si efectul contraceptiv este scazut sau inca nu sa terminat menstra? iar daca scurgerile astea nu se opresc inafara de sa astept sa treaca ca mai pot sa fac? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-06 12:59:24
Re: spotting sau ce?nu s-a terminat menstra. nu ai ce sa faci decit sa astepti sa treaca Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-06-06 13:13:26
Re: spotting sau ce?ok.multumesc pt. raspuns,inca ceva ma doare burtica pe jos nu stiu daca are legatura VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|