homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Spotting sau ce?

#1 2007-05-21 15:45:09

Valentina
New member
Inregistrat: 2006-02-07

spotting sau ce?

buna, am si eu o intrebare: am avut ultima menstra pe 24 aprilie, luna trecuta, ultimul contact sexual a fost pe 9 mai,am folosit coitul intrerupt, dar s-a retras inainte de a ejacula, iar acum astept sa vina menstra.Mentionez ca nu mai i-au AC din ianuarie pentru ca m-am ingrasat cam mult si am vrut sa fac o pauza.Ieri a inceput sa-mi vina niste picaturi de culoare rosie inchisa, dar nu continua, astazi la fel, doar niste picaturi, nu stiu ce vor sa insemne.
luna trecuta a fost la fel, au tinut cam 3 zile dupa care mi-a venit menstra obisnuita.
am citit pe forum ca nu poate fi spotting deoarece nu mai i-au AC.
as vrea o parere,
multumesc,

#2 2007-05-21 15:47:36

alexamelin
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-13

Re: spotting sau ce?

sterge mesajul din partea cealalta ca o sa ai warm (citeste regulile forumului).......cat despre acea sangerare se poate datora opririi anticonceptionalelor

"DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!"

#3 2007-05-21 15:53:16

Valentina
New member
Inregistrat: 2006-02-07

multumesc,
nu am mai fost de mult timp pe forum
sper sa fie ceva mai grav
o sa ma duc la medic, ma sperie putin ce se intampla

#4 2007-06-05 20:34:37

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

duminica trebuia sa incep o noua folie din motive obiective am hotarat sa nu le mai incep.ideea e ca miercuri in pauza a venit menstra toate bune si frumoase doar ca si azi am niste scurgeri marou(ca un spotting) si ma gandesc daca sunt sanse sa se prelungeasca scurgerile astea datorita intreruperii de ac.? a patit cineva ceva cand le-a intrerupt? sau poate scurgerea asta apare pt. ca e menstra pe sfarsite? si ma mai doare si putin burtica pe jos smile.voi ce spuneti,ca incep sa imi fac griji

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5 2007-06-06 12:55:53

evilpink
Banat

si astazi am o secretie maronie :se poate sa fie de la faptul ca am intrerupt ac. si efectul contraceptiv este scazut sau inca nu sa terminat menstra? iar daca scurgerile astea nu se opresc inafara de sa astept sa treaca ca mai pot sa fac?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

#6 2007-06-06 12:59:24

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

nu s-a terminat menstra. nu ai ce sa faci decit sa astepti sa treaca

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#7 2007-06-06 13:13:26

evilpink
Banat

ok.multumesc pt. raspuns,inca ceva ma doare burtica pe jos nu stiu daca are legatura smile

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.