|
Nu esti logat.
De la caldura,sau...mai grav??#1 2007-05-22 09:27:00
de la caldura,sau...mai grav??buna! Offline #2 2007-05-22 09:57:13
Re: de la caldura,sau...mai grav??eu cred ca e de la caldura te-ai iritat si eu am facut o chestie tampita chilotei tanga foarte mici,mici si stramti si blugi mulati nu e o idee buna am terminat cu sportul asta bine ca nu m-am iritat .incearca sa iti dai cu crema de galbenele sau hermozon nu stiu daca asta ultimul te ajuta cu ceva dar e si antiseptic,antiinflamator pe mine ma ajutat cand aveam o zgarietura pe labie.poate merge si la tine.a,da si daca nu trece mergi la un dermatolog VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-05-22 10:13:12
Re: de la caldura,sau...mai grav??ms frumos de raspuns! pai si la mine tot chilotei minusculi tanga si blugi super stramti! o sa incerc cu crema de galbenele intai sa vad ce iese! Offline #4 2007-05-22 10:14:55
Re: de la caldura,sau...mai grav??cu placere VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|