homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fornetti..cat sunt de sanatoase ?!?!?-2

#20 2007-05-24 21:41:22

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

Re: Fornetti..cat sunt de sanatoase ?!?!?

stati linistiti ca sunt sigura ca nu ati patit-o asa ca mine:ziua de 30 noiembrie,Sf Andrei,ziua numelui meu.avusesem ore pana la 8 seara(8 la numar-2 cursuri+2 seminare)si iuby se gandeste sa ma cinsteasca(f frumos din partea lui,de altfel).ii zic hai la o pizza.mergem,comandam,dragalim,cand sa mancam,ne suna o prietena:"hai ca venim si noi sa bem un suc".noi continuam sa mancam,dar ei ajung si stau si se uita cum mancam noi(ciudata senzatia)la care in timp ce mancam noi ultimele 2 felii ne zice:"noi nu cred ca o sa mai mancam in acest restaurant ca niste amici de ai lui X-iubytul tipei-ne-au spus ca daca le cade niste salam-sau alte condimente-pe jos le ridica si le pune inapoi pe pizza"!!!!va dati seama ca imi venea sa vomit acolo???deci,eu inteleg ca sunt "grijulii"(de fapt ea e o mare nesimtita-zic din muuuuulte experiente cu ea)dar nu ii zici omului dupa ce a mancat si inca mananca!nu credeti?

#21 2007-05-24 21:43:46

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

o ce nasol ... daca era pana acolo si vroia sa faca bine putea sa o zica la inceput ...sau sa nu o mai zica deloc daca vedea ca aveti pofta ... ca poate nu s-a int asta cu pizza voastra ...d aasas unele fete big_smile

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#22 2007-05-24 23:17:27

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

Am deviat topicul se pare lol

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#23 2007-05-25 07:42:24

milana
Sr. member
De la: orasul de pe deal
Inregistrat: 2006-09-14

really acum chestiile cu scapatul pe jos a ingredientelor din reteta si apoi folosirea lor ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat... credeti ca se intampla doar in cateva locuri?! mai ales in Romania, si nu doar ... sunt o multime de filmulete pe net cu bucatari, ospatari, care fac asa neutral si oricum, am vazut un film pe tema asta si am inteles ca se aplica regula  big_smile ... daca mancarea nu sta mai mult de 5secunde jos, nu are nik se poate consuma ...
si ca sa raspund si eu la subiect big_smile ... mananc foarte rar fornetti ... eu cred ca mi-am cumparat de maxim 2-3 ori ... nu ma incanta, prefer sa imi iau o banana sau o ciocolata (mica wink )

#24 2007-05-28 23:34:04

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

oricum... a propos de numele topicului.. sunt oricum numai sanatoase nu lol

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

Publicitate

loading...

#25 2007-05-29 07:47:14

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

si oare ce mai e sanatos 100% Iin ziua de azi?

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#26 2007-05-29 10:54:27

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

pokemon a scris:

si oare ce mai e sanatos 100% Iin ziua de azi?

sportul, dar facut cu cap. pacat ca nu e de mancare....

Nobody home

#27 2007-05-29 12:12:39

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

adevarul e k daca sportul s-ar manca ar fi practicat din greu

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#28 2007-05-29 14:45:58

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

rotfl2) ca bine zici...

expect the worst , hope for the best!

#29 2007-05-29 15:40:04

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

rotfl super tare deadrose

Avem 1 an si 5 lunite

#30 2008-03-06 21:32:23

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

eu am vazut goange bolcaind in cosuletele alea de la fornetti asa ca...no coment!

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#31 2008-03-06 21:36:05

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

de gogosile lui simy nu ziceti nimic? rotfl

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#32 2008-03-06 21:36:08

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

senorita a scris:

dap.. dar sunt sigura ca sa se face in f multe locuri... era un tip.. ma rog o cunostinta, nu chiar amic... si lucra la o pizzerie in cartierul Cringasi.. si mereu se lauda ca "a mancat tot Crangasiul pizza de la p**a mea" Scuze pt exprimare big_smile
si mai stiu o tipa ospatarita... daca primeste reclamatii legat de mancare sau pahare ca nu sunt bine sterse sau mai stiu eu ce, la "arata" ea... Nu mai zic cum ca ma suparati pe mine big_smile

sa stiti ca si eu am mai auzit din astea si la noi in Oradea...sper din tot sufletul sa nu fie adevarat,mai ales ca noi cel putin la 2 saptamani iesim la pizza ,cu copil cu tot!

#33 2008-03-06 21:39:00

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Chocolate22 a scris:

de gogosile lui simy nu ziceti nimic? rotfl

alea sunt f sanatoase big_smile mai ales pt psihic lol

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#34 2008-03-06 21:40:57

skumpi
Vizitator

bune fornetyyy ieri am mancat big_smile

#35 2008-03-06 22:03:28

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

nu am mai mancat demult dar nici nu mi-e dor,inainte de fiecare data cand treceam pe acolo trebuia sa imi cumpar.

expect the worst , hope for the best!

#36 2008-03-06 22:16:20

Jay_D
New member
Inregistrat: 2007-12-07

deci sunt suuuper bune da fac rau k naiba...io am avut o perioada in care eram mereu plecata de acasa si ziua nu aveam ce manca si imi luam zilnic si rontaiam la ele...dupa un timp imi era rau in fiecare noapte fara exceptie si nu stiam de ce....mi-era greata si a 2-a zi dim nu mai aveam nik...si oricum concluzia e ca de la ele era k numai asta mancam in timpu zilei si am cam renuntat la ele...grater ma rog acuma mananc cam al cateva zile sau ceva d genu k nici fara nu se poate:P

#37 2008-03-06 22:16:29

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

senorita a scris:

oricum... a propos de numele topicului.. sunt oricum numai sanatoase nu lol

exact. in afara ca e "mancare moarta" dpdv energetic, sunt si pline de chimicale. si exista si varinate de a manca natural..... inca exista, desi mi-e groaza de chestiile cu care vor creste copiii nostri....

pai eu una pot sa-mi dau seama, daca ma uit la un copil/adolescent (mai ales la baieti se vede), daca e indopat numai cu fast-food-uri... e un omulet cu aspect... "pufos"... nu neaparat gras, ci cu anumite trasaturi, fata mai patratoasa, burtica... in general, un aspect din care lipseste finetea...  nush daca ma fac inteleasa... am prin jurul meu oameni dintr-astia si mereu am senzatia ca emana... greutate, incarcare fizica... si repet, nu-s grasi, cel mult un pic plinuti... e mare prostie ce se intampla. parintii mei au exagerat in acest sens, prima inghetata am mancat-o la 7 (sapte) ani, dupa nenumarate bocete.... dar, sincer, am ajuns sa cred ca mai bine esti, ca parinte, ceva mai paranoic, decat sa dai unui pui de om de 2 ani acadele (vazusem unu pe strada si-mi venea sa i-o iau din gurita) sau la bebei mici iaurturi cu fructe... si apoi sa te miri de ce are probleme  de metabolism in adolescenta...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#38 2008-03-07 07:00:41

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

mie nu mai imi plac ...stau toata ziua cu mirosul in nas si m-am saturat numai de miros....mai mananc asa cand imi aduc aminte..

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.