homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fornetti..cat sunt de sanatoase ?!?!?-5

#77 2008-09-14 22:27:56

emmerich
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-27

Re: Fornetti..cat sunt de sanatoase ?!?!?

pink_martini a scris:

pontino alea sunt niste nenorociri ... au un amestec dubios de ingrediente si nu cred ca a vazut cascaval sunca ciuperci in viata lor

asa cred si eu....nu sunt sanatoase pentru ca sunt congelate si eu o groaza de stabilizatori si alte substante ca sa tina cat mai mult..si apoi le pune acolo in cuptor..mancam si eu multe inainte cand au aparut...aproape in fiecare zi ce-i drept..dar acum...n-am mai mancat de cateva luni bune..si ma bucur cool

#78 2008-09-14 23:57:24

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

ce e aia "pontino"? tongue

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#79 2008-09-14 23:59:12

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

pink_butterfly a scris:

ce e aia "pontino"? tongue

un fel de pizza de la forneti.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#80 2008-09-15 00:09:05

pink_butterfly
Insomniac member

aha...sa stiu sa nu mananc vreodata tongue

#81 2008-09-15 00:19:58

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

nu sunt sanatoase zic eu. mie nici nu prea imi plac, doar saratelele ce le mai mananc de la fornetti. nimic nu e sanatos in ziua de azi...

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Publicitate

loading...

#82 2008-09-15 02:20:33

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

eu am mancat fornetti de 5 ori in viata mea big_smile var'mea m'a facut nebuna cu capu, ea mananca zilnic lol

#83 2008-09-15 09:39:46

roxanajust4you
Full member
Inregistrat: 2008-08-25

eu iau cand sant in oras si nu am timp sa mananc dar cred ca o sa ma las...

#84 2008-09-15 09:41:51

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

fornetti... drool drool

My Tears Dry On Their Own

#85 2008-09-15 09:42:47

pink_butterfly
Insomniac member

eu mancam mult de la fornetti in liceu...pana mi s-a aplecat si nu am mai vrut sa le vad big_smile

#86 2008-09-15 10:21:20

paulinne
Full member
Inregistrat: 2008-07-22

Eu mananc rar doar cu mac,nuca sau caise...dar acum n-o sa mai mananc!!!dupa ce am vazut!Soareci???Nitrati?O "tona" de conservanti? acklad acklad acklad acklad acklad
Nu mai pap...pana m-i s-o face pofta iar diablo

"I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams

#87 2008-09-15 12:44:39

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

pontino alea is al naibii de naspa la gust
in rest imi plac ..si bag la cutie chiara daca nu is sanatoase ..doar ca manac mai rar

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#88 2008-09-15 13:19:34

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

nu am mai mancat fornetii cred k de un an. Si uneori cand trec pe langa vreun Fornet mi se pare k miroase si urat. In fine cred k sunt la fel de sanatoase k MC si KFC

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#89 2008-09-15 14:32:49

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

Aryanne a scris:

un pic offtopic dar de luat in seama este si asta :

si imi placeau asa de mult... acum parca nu imi mai vine sa cumpar nimic gata facut neutral

ackladackladackladacklad

expect the worst , hope for the best!

#90 2008-09-15 18:45:12

calypso
Full member
Inregistrat: 2008-05-12

si mie imi plac alea cu telemea, cu caise, cu nuci. clar ca nu sunt sanatoase! dar hai sa fim serioase: la o adica nici aerul pe care il respiram nu ii sanatos! rotfl mai ales intr-un oras mare!!!!!!!!!! deci ce facem? nu mai respiram? lol
fructele si legumele? da, sunt sanatoase! cu conditia sa le cresti la tine in gradina! ca altfel daca le iei din magazine, din piata nu ai vrea sa sti cum au fost crescute! asa ca ............ nimic nu mai e natural, nimic nu mai e sanatos ..........

Drumul spre iad e pavat cu bune intentii!

#91 2008-09-15 20:50:26

pinkshine
Full member
Inregistrat: 2008-08-26

offtopic saratzeleeeeee drooldrooldrool

te iubeeeeeeeeeeeeessssssccccccc !! hjarta

#92 2008-09-15 20:58:31

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

nu stiu cat sunt de sanatoase,dar sunt tare bune big_smile imi plac alea cu telemea si pernitele cu cascaval

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#93 2008-09-15 21:00:47

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

calypso a scris:

si mie imi plac alea cu telemea, cu caise, cu nuci. clar ca nu sunt sanatoase! dar hai sa fim serioase: la o adica nici aerul pe care il respiram nu ii sanatos! rotfl mai ales intr-un oras mare!!!!!!!!!! deci ce facem? nu mai respiram? lol
fructele si legumele? da, sunt sanatoase! cu conditia sa le cresti la tine in gradina! ca altfel daca le iei din magazine, din piata nu ai vrea sa sti cum au fost crescute! asa ca ............ nimic nu mai e natural, nimic nu mai e sanatos ..........

da dar gandeste-te k fructele si legumele sunt mai sanatoase si pe alea le bagi sub jet de apa le freci cu mana si le-ai spalat...... Dar fornetele pe care circula sobolani si gandaci cum le mai speli?

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#94 2008-09-15 21:02:55

skumpi
Vizitator

mitzili a scris:

calypso a scris:

da dar gandeste-te k fructele si legumele sunt mai sanatoase si pe alea le bagi sub jet de apa le freci cu mana si le-ai spalat...... Dar fornetele pe care circula sobolani si gandaci cum le mai speli?

nu circula pe toate...dak s`o intamplat in 1 2 5 10 locuri nu inseamna k asa e peste tot big_smile
la urma urmei mie`mi place si cu un picior d sobolan diablo
de`abia astept sa pap big_smile

#95 2008-09-15 23:54:47

calypso
Full member
Inregistrat: 2008-05-12

mitzili a scris:

calypso a scris:

da, dar fructele si legumele crescute cu chimicale le poti spala cat vrei ca tot nu ies ingrasamintele. eu nu ma refeream doar la cele stropite dupa ce au crescut pt a le apara de paraziti, ci si cele care sunt indopate cu ingrasaminte de cand e planta micuta. un exemplu: merele alea mari, superbe care iti vine sa le mananci cu ochii.
si eu ziceam asta pt ca ajungem sa nu mai mancam nimic, sau ma rog aproape nimic care sa fie natural. si aici intra cam tot; de la produse fast-food, carne, fructe, legume, etc.
sunt de acord ca fructele si legumele sunt mai sanatoase decat fornetti de ex., dar din pacate nici acestea nu mai sunt 100% naturale.

Drumul spre iad e pavat cu bune intentii!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.