|
Nu esti logat.
Canesten#1 2007-05-22 20:11:33
canestenam foat la ginecolog azi mi-a dat pt. candida canesten crema si ovule crema mi-a spus sa imi dau pe vulva si sa imi bag si putin in vagin a mai facut cineva asta cu crema canesten? eu credeam ca se da doar la exterior nu si la interior VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #2 2007-05-22 20:39:26
Re: canesteneu stiam ca se foloseste intravaginal;eu am facut un tratament dar cu ovule si a fost f eficient Offline #3 2007-05-22 20:46:01
Re: canestendaca asa a zis doctorul inseamna ca asa e bine nu ? doar stie ce face it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #4 2007-05-22 20:51:56
Re: canesteneu interb de crema VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-05-22 23:20:14
Re: canestenralucaelena...si eu am facut trat cu canesten ovule si crema si sincer nu mi s a spus asa ceva...ovulele sunt pt interior...iar crema pt exterior...eu una asa stiu... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|