|
Nu esti logat.
Crema cu un strop de autobronzant :)#1 2007-05-22 21:20:32
Crema cu un strop de autobronzant :)ma gandeam si yo sa ma iau dupa reclame si sa-mi iua o crema dasta..dar Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #2 2007-05-22 21:27:45
Re: Crema cu un strop de autobronzant :)eu am folosit nivea dar am renuntat pentru ca dupa ce imi dadeam era frumos dar dupa cateva ore imi apareau anumite zone albe care pareau nebronzate si unele zone (la incheieturi,glezne,coate etc)cu zone mult mai inchise...pe scurt eram bronzata neuniform "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #3 2007-05-22 21:38:36
Re: Crema cu un strop de autobronzant :)da si eu am folosit nivea...si am patit ceva naspa...la coate sunt mult mai neagra, probabil k am uns mai multa crema acolo...la fel si la picioare..la talpi si degete:D bine k se ia:D doua puncte ics:D Offline #4 2007-05-22 21:44:32
Re: Crema cu un strop de autobronzant :)vad si eu la colegele mele ... la inceput arata destul de ok ...da dupa au parti unde is mai bronzate ...si unde se duce zici cas murdare ... acuma ca tot ii cald si soar5e dute un pic la plaja ... eu de o sapt de cand ii asa cald stau la mine in curte ... si pot sa zic ca mam bronzat destul de fainutz.... sau mai e optiunea cu solaru it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #5 2007-05-22 21:46:23
Re: Crema cu un strop de autobronzant :)asta e problema...k nu prea am timp..si ma bate gandul sa incerc...sa vdm..pana la urma cred k tot imi iau..sa ma dau cu capu de toc ..astept in continuare pareri Poor is the man whose pleasure depends on another Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-22 21:54:17
Re: Crema cu un strop de autobronzant :)oricum daca nu iti place te speli bine si trece it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #7 2007-05-22 22:05:24
Re: Crema cu un strop de autobronzant :)depinde de pielea fiecaruia.poate care e buna pt una nu e buna pt alta expect the worst , hope for the best! Offline #8 2007-05-22 22:12:42
Re: Crema cu un strop de autobronzant :)Eu ma dau cu nivea, de 2 zile...pt ca si eu am tenul foarte alb si am nevoie de putina culoare pt bal de sf de liceu...Deocadata nu am probleme cu ea, si a prins o culoare f draguta, desi se zice ca din a 5'a zi se observa, la mine se observa deja fff bine.Ceea ce nu imi e place este ca, dupa ce te dai, trebuie sa te speli pe maini...si zici ca sunt bonzata cu manusi, pana la incheietura , si de acolo alba, dar in rest imi place totul, chiar daca am 2 pete minore care nu se observa .Ai grija, daca iti iei nivea(asta daca mai gasesti, k e f buna si s'a vandut f repede), sa nu iti dai si pe fata, ca pt fata iti trebuie crema speciala bronzanta. Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #9 2007-05-22 22:14:35
Re: Crema cu un strop de autobronzant :)aha..priceput..ms fetele Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #10 2007-05-22 22:35:35
Re: Crema cu un strop de autobronzant :)pai pe maini(nu pe palme) sa te dea cineva ca sa nu se vada la incheietura urat...yo am pielea alba alba.. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #11 2007-05-22 23:10:25
Re: Crema cu un strop de autobronzant :)am avut crema nantuatoare de avon si nu mi-au aparut pete ... dar trebuie sa o intinzi bine si sa aplici uniform pe toata suprafata corpului, eu dupa ce ma dadam sateam 30 min. k sa intre in piele mai bine Offline #12 2007-05-22 23:43:35
Re: Crema cu un strop de autobronzant :)si eu folosesc de la nivea acum..si e ok daca o aplici uniform. am avut si de la garnier si aia a fost ok I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline #13 2007-05-23 07:40:55
Re: Crema cu un strop de autobronzant :)folosesc de aprox. 2 saptamani lotiunea de la Garnier; este ok, hidrateaza f bine piele si totodata nuanteaza pielea cu un bronz usor, fara pete Offline #14 2007-05-23 08:23:28
Re: Crema cu un strop de autobronzant :)
eu m-am dat si pe fata si n-am avut absolut nimic...trebuie doar sa te dai mai putin si cu grija dupa o bine exfoliere sa nu te bronzezi prea tare si cu pete dar intr-adevar exista crema speciala ...oricum e buna si lotiunea "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #15 2007-05-23 09:19:58
si te exfoliezi bine bine inainte sa-ti dai sau o dai normal, ca pe o crema obisnuita? (ca banuiesc ca te dai zilnic). pe fata iti dai cu ea? Just like a tattoo I'll always have you... Offline #16 2007-05-23 18:57:00
Re: Crema cu un strop de autobronzant :)ma fac cu autobronzatul dupa dus, iar pe fata nu folosesc, oricum deja sunt bronzata p fata ma prinde f rpd soarele in zona asta Offline #17 2007-05-23 23:00:02
tinand cont ca am tenu f deschis...si o folosesc doar pt a arata bine in noaptea balului, sa nu fiu prea alba, am zis ca nu are rost sa risc sa imi apara pete, cand oricum o sa am fond de ten si perle bronzante pe fata . Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #18 2007-05-24 09:14:25
Re: Crema cu un strop de autobronzant :)aolo am si yo perle dalea si pur si simplu le urasc 8-| "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #19 2007-05-24 13:27:33
Re: Crema cu un strop de autobronzant :)trebuie sa te exfoliezi in fiecare zi inainte sa te dai cu crema respectiva?sau doar prima oara cand te dai? In Romania mama prostilor este gravida tot timpul Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|