|
Nu esti logat.
Intarziere...#1 2007-05-22 23:48:51
intarziere...Am facut pauza de la Karrissa incepand cu luna februarie...p 2 aprilie am avut ultimul contact sexual protejat...dar ... prezervativul a ramas la final in mine...nu s-a varsat. Offline #2 2007-05-23 07:53:02
Re: intarziere...daca ti-a intarziat mai mult de 7 zile fa un test ca sa scapi de grija ,poate e doar o simpla intarziere se mai intampla VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-05-23 10:28:52
Re: intarziere...foarte posibil ca cele 3 luni de ciclu regulat sa fi fost urmare a efectului contraceptivelor si acum sa revii la ciclurile tale neregulate....greu de presupus ca esti gravida. eu zic sa nu te ingrijorezi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-05-24 12:08:01
Re: intarziere...buna!!!Am revenit si eu pe forum...tot cu o intrebare...am terminat o folie de microgynon sambata aceasta si in mod normal trebuia sa imi vina menstruatia miercuri dupa amiaza...a tecut o zi si inca nu mi-a venit...sa fie oare din cauza ca dintr-o prostie, zapaceala sau eu stiu cum sa-i spun am mai luat si duminica o pastila din folia noua pe care trebuia sa o incep abia peste o saptamana?lucrul asta poate amana venirea menstruatiei cu o zi sau mai mult....pastilele din folia terminata le-am luat corect, deci din punctul asta nu ar trebui sa fie nici un stres....Stiu ca sunt zapacita....dar vreau sa-i dai o veste buna zapacitei!!!!! Offline #5 2007-05-24 12:14:29
Re: intarziere...deci ai luat in total 22 de pastilute nuh? de aia ti intarzie...atunci consideri prima zi de pauza luni...si incepi noua folie dupa cele 7 zile de pauza...sau daca nu vrei sa modifici perioada de pauza le incepi cum le incepeai de obicei...tu alegi...ai doar grija ca sa nu iei mai puntin de 21 de pastilute de folia urmatoare... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-24 12:19:42
Re: intarziere...ok...consideri luni prima zi de pauza...asta inseamna ca trebuie sa iau pima pastila din noua folie lunea viitoare...asa o sa fac...si menstruatia cand ar trebuia sa-mi vina...in cursul zilei de azi....?????ca imi venea la 4 zile de la ultima pastila .... si 4 zile de luni ar veni azi...sau ???? ms mult de raspuns... Offline #7 2007-05-24 12:23:00
Re: intarziere...dap...ar trebui sa ti vina azi...maine cel tarziu...si da...iei prima pastiluta luni ca sa nu micsorezi pauza...sa fie de 7 zile...cu placere happy with him...inlove with him... Offline #8 2007-05-24 12:26:58
Re: intarziere...Ms mult mult....inteleg ca trebuie sa stau linistita si sa astept...trebuie sa vina si menstruatia asta odata ca sa scap de griji!!! si inca ceva : se poate sa nu vina? nu ar avea de ce, nu? Offline #9 2007-05-24 12:31:55
Re: intarziere...logic nu ar avea dc...numa sa nu te stresezi tu...aia ar putea s o intarzie...eu una de multe ori am luat cateva pastilute in continuarea unei folii ca sa mi aman menstra si de fiecare data mi a venit...cu o intarziere de o zi cel mult...iti va veni...nu te agita...pt ca folia ai luat o corect... happy with him...inlove with him... Offline #10 2007-05-24 12:35:45
Re: intarziere...nu ma sresez...sau macar incerc....o sa am rabdare...si sper sa revin zi, maine cu vesti bune.... Offline #11 2007-05-24 12:38:12
Re: intarziere...si inca ceva....pt persoanele aflate in faza premenopauza...se poate lua vreun tratament, nturist sau orice altceva crea sa nu provoace sa vina menstra intr-o anumita luna si care sa aiba homoni...ci pur si simplu sa prelungeasca venirea menstruatie pe cativa ani? Offline #12 2007-05-24 12:47:57
Re: intarziere...de tratament naturist sincer nu stiu...un medic avizat ti ar putea spune...stiu doar ca pot lua anticonceptionale daca nu au probleme medicale care sa impiedice acest lucru... happy with him...inlove with him... Offline #13 2007-05-24 13:04:03
Re: intarziere...misha10, menopauza e o chestiune care nu se poate trata dupa ureche....iar tratamentele naturiste, sa ma ierti dar pot maxim sa mai atenueze problemele legate de bufeuri si dispozitie schimbatoare insa nu intirzie menopauza. Persoana care se afla in situatia aceea, sa mearga la medic....oricum, intrebarea care ramine e de ce sa doreasca menstruatie intr-o anume luna? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2007-05-24 21:17:25
Re: intarziere...nu era vorba de tratament dupa ureche sau ... era doar o intrebare pusa inainte de un control la medic!oricum, ms mult Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|