|
Nu esti logat.
Incurajari pt bac ;)-10#172 2007-01-17 17:29:16
Re: Incurajari pt bac ;)eu am putine emotii petru proba orala....la romana daca nu o sa-mi iasa cuvintele din gura de emotii? ( de dus ma duce capul da mi-e sa nu ma blochez pe moment...de asta am oroare cand ma gandesc la bac Offline #173 2007-01-17 17:35:40
Re: Incurajari pt bac ;)fa repetitii cu cateva colege oricum din cate am auzit nu e greu si la oral se dau in general note mari http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #174 2007-01-17 19:15:10
Re: Incurajari pt bac ;)din pacate si eu dau bacul im este frika . deocamdata sunt total paralela si sper din tot sufletul sa ma apuk de invatat cat mai curand. lenea este foarte mareeeee!! Offline #175 2007-01-17 19:20:14
Re: Incurajari pt bac ;)si eu dau bacul anul asta.. pe mine m au speriat putin subiectele de economie... bafta fetele! "Nu exista nimic mai bun sau mai rau, gandirea noastra imparte lumea in fericire si nefericire"(Shakespeare) Offline #176 2007-01-17 21:14:43
Re: Incurajari pt bac ;)Mersi mult Clio. tu te-ai apukat de invatat? de fapt s-a apukat cineva de invatat? Offline Publicitateloading...
#177 2007-01-17 22:34:16
Re: Incurajari pt bac ;)celor care le e frica de probele orale la bac: trebuie sa fitzi bata sa va pice. daca legati 2 cuvinte, va trec. e ceva de genul "daca nu sie nimic, pica la scris". Nobody home Offline #178 2007-01-18 08:16:54
Re: Incurajari pt bac ;)si eu dau bacul...si mi e frica la istorie...ca nu stiu nimic...n am invatat niciodata istorie...ma apuca sapt asta de meditatiii...doamne ajuta sa pricep ceva Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #179 2007-01-18 14:49:10
Re: Incurajari pt bac ;)Mie mi-e frica de mate,mai mult de faptul ca n-o sa-mi amintesc cum se rezolva un anumit exercitiu...asta e,m-a mancat sa dau la mate-info ...a,si sper sa tin minte tot la romana Offline #180 2007-01-18 16:00:38
Re: Incurajari pt bac ;)pai de bac sincera sa fiu nu imi este frika. pentru mine conteaza media.as vrea sa il iau cu o nota mare. va pup si va tin pumnii. deja m-am saturat de scoala. nici nu m-am apukat serios de invatat si deja m-am saturat de invatat/.offfffff Offline #181 2007-01-18 17:30:09
Re: Incurajari pt bac ;)Bafta multa fetele!!!eu mai am pana atunci...stiu k am sa il trec cu bine, atata timp kt ma tin de invatat, dar mi-e frik de admitere...dak nu intru unde vreau eu va fi o mare dezamagire pentru me! Offline #182 2007-02-06 09:19:29
Re: Incurajari pt bac ;)Intamplator am gasit site-ul asta : http://www.bac07.ro/ unde se gasesc rezolvarile subiectelor de la bac. Nu stiu daca sunt bune, ca nu m-am uitat pe ele (mie nu imi trebuiesc)..dar am zis sa va dau voua link-ul poate gasiti ceva interesant pe el. Bafta multa ! My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|