|
Nu esti logat.
Cum scap de febra musculara?-2#20 2008-08-25 08:49:14
Re: Cum scap de febra musculara?daca te apuci de sala sau te reapuci dupa o pauza mai mare, pentru a evita febra acuta trebuie sa iei o aspirina imediat dupa sedinta respectiva, urmata de un dus fierbinte Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #21 2008-08-25 12:38:02
Re: Cum scap de febra musculara?offf si eu as vrea la sala dar tot asa nu am cu cine sa ma duc.. si mi-am promis ca din septembrie ma duc. am sa-mi fac curaj si am sa ma duc si singura, imi bag picioarele Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #22 2008-08-25 12:45:43
Re: Cum scap de febra musculara?
exact cu o incalzire k lumea scapi http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #23 2008-08-28 23:08:18
Re: Cum scap de febra musculara?
"cui pe cui se scoate" nu e doar un proverb spus in vant Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|