|
Nu esti logat.
Costumul de baie !!!#1 2007-05-27 10:47:40
Costumul de baie !!!a sosit vara si toata lumea vrea sa plece la mare iar fetele vor sa se bronzeze !!!! piesa de rezistenta pe plaja ? costumul de baie evident. dar eu nu prea stiu ce tip de costum de baie mi se potriveste. am sanii mari... gen foarte mari, in rest pot sa spun ca arat bine(am putinaaaa burtica dar o dau jos...sper...pana plec:))) ), dar am acea "problema". gasesc greu sutiene, dar costume de baie care sa aiba si partea de sus sa imi vina cum trebuie, si partea de jos sa nu cada de pe mine. ce sa fac? aveti probleme de genul ? voi ce tip de costume de baie abordati? daca aveti sa`mi dati vreun sfat v`as fi recunoscatoare !!! pup Offline #2 2007-05-27 10:53:09
Re: Costumul de baie !!!si eu am problema asta dar din cauza sanilor prea mici . Eu am optat pentru costumele cu sutien cu cupele moi, din carpa, fara forma. Stii? triunghiuri d'alea. Cred ca asta ar fi rezolvarea si in cazul tau. Am vazut ieri pe strand un costum frumos la o fata. Fata arata super bine si avea sanii mari si avea un sutien care se lega in fata, intre sani si ii strangea asa frumos.. Ultima oara a fost editat de alexia (2007-05-27 10:53:38) Offline #3 2007-05-27 10:56:17
Re: Costumul de baie !!!si daca nu gasesti iti cumperi 2 le fel. un numar mai mare pentru sutien si un numar mai mic pentru slip http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #4 2007-05-27 11:06:58
Re: Costumul de baie !!!uite la asta nu m`am gandit. multumesc mult pt sfaturi. ma gandeam si eu sa`mi iau sutienul din carpa, triunghiuri... dar cu baretele care se strang la spate si dupa gat mai groase, nu din alea subtiri, k am avut asa si nu ma ajuta deloc Offline #5 2007-05-27 11:27:08
Re: Costumul de baie !!!Apropo de costumu de baie si eu intampin probleme Sunt mica in talie insa soldurile mele sunt mai mari, iar fundu e bombat..astfel m-am gandit eu ca mi-ar trebui anu asta un costum de baie care sa aiba fustita ...esarfa..ceva care sa imi mai acopere fundu, aveti idee daca se gasesc? Eu nu m-am uitat pana acum deloc Multumesc fimos (asa ziceam eu cand eram mica, in loc de "frumos") My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-27 11:33:03
Re: Costumul de baie !!!se gasesc . oricum daca nu gasesti poti sa iti iei un pareo dragutz din ala tricotat . sunt foarte dragutzeee Offline #7 2007-05-27 11:33:08
Re: Costumul de baie !!!am avut eu cu "fustita". dar mai bine iti iei constum obisnuit si in jurul taliei prinzi o esarfa in forma te triunghi. mi se pare mai sic. Nobody home Offline #8 2007-05-27 11:45:48
Re: Costumul de baie !!!pai da..dar eu vreau paravan mereu , daca imi pun esarfa ..trebuie data jos cand ma duc in apa, nu? My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #9 2007-05-27 11:45:59
Re: Costumul de baie !!!
subscriu http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #10 2007-05-27 17:10:51
Re: Costumul de baie !!!si eu recomand cupele - triunghi, fara burete. Sunt magazine care te lasa sa iei numere diferite de la sutien si chilot. Si eu am sanii micuti... si fundel mai maricel... dar imi gasesc totusi costum potrivit.... iau cupe care sa imi vina, iar slipul cu cat e mai mic, cu atat mai bine Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #11 2007-05-28 00:13:33
Re: Costumul de baie !!!si eu optez pt sutienele simple,triunghiulare,urmaresc forma sanului...iar la slipi...catr mai mici! Offline #12 2007-05-28 12:50:44
Re: Costumul de baie !!!offf, fetelor, spuneti-mi si mie in Bucuresti, unde naiba gasesc costume de baie...ca nu am nici o idee si trbuie sa imi cumpar neaparat1!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #13 2007-05-28 12:57:26
Re: Costumul de baie !!!Pai alexamelin depinde de care vrei..daca vrei d-alea Noname gasesti prin Big, Obor (magazine si tarabe)..daca vrei de firma (gen Jolidon, Triumph, etc) gasesti in Unirea, Mall-uri etc My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #14 2007-05-28 20:16:46
Re: Costumul de baie !!!mie imi plac tare mult cele de la peppos Offline #15 2007-05-28 22:22:14
Re: Costumul de baie !!!in mall plaza la mango erau unele sueprbe....vreau sa imi iau si unul alb:X... Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2007-05-28 22:22:33) Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #16 2007-05-28 23:16:06
Re: Costumul de baie !!!
vezi ca au si la Golden Point (ala cu ciorapi), tot in Plaza (cred ca si in Vitan au magazin) niste costume tare dragute si convenabile Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #17 2007-06-17 18:00:46
Re: Costumul de baie !!!Eu mi-am luat anul trecut de la Jolidon un costum de baie frumos, sutienul este roz cu bretele negre pe dupa gat care se leaga si la spate tot la fel se leaga bretelele in intre sani are o bijuterie o perla alba si una neagra.....iar slipul este tot roz tanga si intr-o parte aceeasi chestie cu bila alba si neagra, dar acum am fost la carrefour si mi-am luat de la golden point slipi brazilieni negrii simplu, sunt putini mai grosi decat cei tanga si imi plac .... #18 2007-06-17 21:26:17
Re: Costumul de baie !!!Mi-am luat si eu alt costum de baie de baie azi..turqoise (ca asa sunt 90 % din hainele mele)..si mi-am gasit separat la Triumph "fustita" ca sa imi acopar fundu ..arata mai bine decat esarfa pusa My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|