|
Nu esti logat.
Analize endocrine-3#39 2007-06-22 14:01:52
Re: analize endocrinepoti sa le faci linistit peste 2 saptamini Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #40 2007-06-22 14:04:23
Re: analize endocrinemultumesc frumos pentru raspuns VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #41 2007-06-29 12:21:16
Re: analize endocrinese pare ca o sa le fac mai devreme :luni sau marti daca nu vine pana atunci ar fi cam a34a,a35a zi de menstruatie pot sa le fac atunci? iar ultima pastila am luat-o pe 26 mai,a trecut suficient timp? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #42 2007-06-29 12:28:46
Re: analize endocrinesuficient Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #43 2007-06-29 12:31:32
Re: analize endocrinemultumesc frumos pt. raspuns VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#44 2007-07-02 11:05:47
Re: analize endocrineastazi am fost sa imi fac analizele sambata mi-a venit si ciclul.si am nevoie din partea dumneavoastar de un sfat: sa incep in seara asta ac. sau sa astept pana primesc rezultatele de analize(adica in 2 saptamani)? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #45 2007-07-02 12:23:27
Re: analize endocrinecare este parerea dumneavoastra? si ina ceva cantitativ ciclul nu este foarte abundent( nu ca ma plang) da intreb ca sa stiu daca este k sa incep pastilele din seara asta Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-07-02 12:25:53) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #46 2007-07-02 14:14:43
Re: analize endocrineincepe pastilele, evident! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #47 2007-07-02 14:20:39
Re: analize endocrinemultumesc frumos pt. raspuns asa o sa fac.abia astept sa le incep iar cu protectie suplimentara 7 zile nu? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #48 2007-07-02 14:21:09
Re: analize endocrineda Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #49 2007-07-03 19:14:52
Re: analize endocrinetotal T3-1,75-normal 1.49-2,60 Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-07-04 10:46:17) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #50 2007-07-04 10:46:57
Re: analize endocrineputeti sa imi raspundeti si mie la intrebari. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #51 2007-07-04 11:07:02
Re: analize endocrinepot raluca...insa stii ca o iau in ordine...e nevoie doar sa ai rabdare! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #52 2007-07-04 11:17:35
Re: analize endocrinesarcina nu vreau pt. urmatori 10 ani iar ca metoda contraceptiva vreau sa raman la pilule.acum inca cateva intrebari cum tinem prolactina sub control? si progesteronul ala mai maricel ce inseamna sa fie tot de la pilule?de la ce apare? Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-07-04 11:22:40) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #53 2007-07-04 11:22:24
Re: analize endocrinesimplu: repetam dozarea prolactinei odata pe an(cind facem si restul analizelor)...daca creste prea mult, ne ocupam de ea sa o mai scadem...daca nu, o lasam in pace Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #54 2007-07-04 11:26:30
Re: analize endocrinedeci pot sa fac o dozare fiind sub contraceptive? luni am inceput din nou Logest. iar la faza cu progesteronul mai maricel nu am de ce sa imi fac griji,nu? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #55 2007-07-04 11:29:00
Re: analize endocrinesigur ca poti! chiar vom face ca sa stim despre nivelul prolactinei in timp ce iei contraceptive! cu progesteronul nu iti fa griji Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #56 2007-07-04 11:31:56
Re: analize endocrinesa fac peste 3 luni o dozare de prolactina sa vedem ce si cum sau sa asteptam sa se faca anul de la ultimele analize? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #57 2007-07-04 11:33:38
Re: analize endocrineasteptam Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|