homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutor pentru o prietena

#1 2007-05-27 15:22:41

A.W.
Full member
Inregistrat: 2007-04-10

ajutor pentru o prietena

am o prietena care  a facut sex neprotejat iar acum a luat postinor2.stie k trebuie sa o ia la 12 ore iar eu o sa am grija d asta.insa mai avem cateva nelamuriri. care sunt reactiile adverse care pot aparea? am auzit d greata ,vomitat,intarzieri ale ciclului... d asemenea d o sangerare care apare...dak ai sangerat inseamna k ai fost insarcitata?nse elimina ceva cumva? poti afla cumva dak ar fi fost sarcina? la cat timp dupa aceea poti face sex? stiu k sunt km multe intrebari si unele pot parea stupide dar nici eu si nici prietena mea nu stim prea multe si  avem nevoie d ajutor .....

#2 2007-05-27 16:16:32

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

Re: ajutor pentru o prietena

efectele adverse pot sa apara sau nu... si eu am luat o data postinor, din pacate, si n-am avut reactii adverse. sangerarea apare la cateva zile, nu e totuna cu menstruatia, dar nu stiu daca inseamna sau nu ca ai fi avut sarcina... nu cred ca poti sa afli daca ar fi ramas sau nu gravida. eventual doar calculand perioada fertila, sa vada daca era fertila sau nu la contactul sexual. (dar asta trebuia facut inainte, ca sa nu ia postinorul degeaba...)
la sex nu exista restrictii.

Just like a tattoo
I'll always have you...

#3 2007-05-27 16:24:06

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

efectele adeverse pot sa nu apara...nu e o regula...sangerea aceea nu e obligator sa apara si nu inseamna nici ca a fost nici ca n a fost...si nu...nu se poate afla daca ar fi fost vb de sarcina...sex se poate face oricand...dar de acum incolo recomand eu ori protejat cu prezervativ ori sa mergeti voi de manuta la planning...nu va mai jucati cu postinorul...si daca tot ai dat de forumul acesta da tu o cautare sa vezi ce s a mai vb despre postinor...

happy with him...inlove with him...puss

#4 2007-05-30 08:17:58

lalalala
New member
Inregistrat: 2006-10-25

prima pastila o ia kt poate de repede si a2a la 12 ore dupa prima !!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.