|
Nu esti logat.
...ganglioni?#1 2007-05-27 22:06:38
...ganglioni?dupa fiecare ras imi ies ganglioni la subratz...de la lama-mi apareau in general..dar acum de 1 luna ma dau cu epilatorul..doare dar ma gandeam k poate scap de aparitia lor..insa nu! care ar fii cauza..? doua puncte ics:D Offline #2 2007-05-27 22:26:06
Re: ...ganglioni?pey yo zik k de la epilator...yo as incerca o crema ceva..in locul tau..k se are k esti sensibila Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #3 2007-05-28 00:05:43
Re: ...ganglioni?eu zic ca daca nu sunt durerosi si mai si dispar intre timp sa nu iti faci probleme...acum mai ast si tu pareri,poate gresesc! Offline #4 2007-05-28 13:08:08
Re: ...ganglioni?reactioneaza la traumatism.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|