|
Nu esti logat.
Plante & pastile#1 2007-05-27 22:56:45
plante & pastileAm inceput un tartament naturist pt gastrita.....ceaiuri de: tataneasa, obligeana.. musetel... argila.. luate separat sua impreuna.. iau marvelon.. d o luna(luasem inainte alte 3 luni karissa).. vreau sa stiu daca au vreo interactiune plantele astea cu pastilele? numa ceaiul de sunatoare afecteaza?ce alte plante mai sunt interzise? 10x Offline #2 2007-05-27 23:00:24
Re: plante & pastilenu are nimic .... doar ceaiul de sunatoare ... da vezi ca mai sunt si alte topicuri pe tema asta ... da o cautare ... da ce ai enumerat tu nu afecteaza cu nimic it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #3 2007-05-27 23:00:51
Re: plante & pastiledin cate stiu eu, numai sunatoarea si greful in cantitati mari sunt contraindicate. 29+ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|