|
Nu esti logat.
Dureri de burta!#1 2007-05-28 08:13:09
dureri de burta!doctoressa, de circa o saptamana ma doare burta, de fapt e ovaruul stang. sunt dureri permanente, suportabile dar care ma jeneaza. ca orice durere. am mai avut probleme in urma cu circa o luna cd am fost la medic si mi a dat aulin, no-spa si zanocin.au trecut pt o perioada dar au revenit. ce pot sa fac? ce as putea lua?am mai luat eu neoxazol dar durerile persista. Offline #2 2007-05-28 10:18:09
Re: dureri de burta!fa o ecografie. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #3 2007-05-28 11:02:08#4 2007-05-28 11:05:56
Re: dureri de burta!si anexita cu ce se trateaza??? Offline #5 2007-05-28 12:24:54
Re: dureri de burta!antiinflamatoare si antibiotice mi-a dat mie pentru anexita. trebuie in principiu sa scapi de agentul care determina aparitia ei. sper k nu spun prosti http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-28 12:33:17
Re: dureri de burta!e foarte corect, deadrose Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-05-28 12:46:37
Re: dureri de burta!Si eu ce sa fac? Ma dor ovarele (mai ales pe stg), iau antiinflamatoare, cedeaza putin . Daca ajung la vreun medic si-mi da antibiotic ce fac ca eu mor de candida...e secretie care ustura pe condiloamele alea de mor chiar daca ma indop cu flucovim si lomexin... Offline #8 2007-05-28 12:49:32
Re: dureri de burta!nana.lili, logica elementara spune ca sub antimicotice nu poate fi secretie candidozica...eu te-am rugat sa mergi la un dermatolog, in fond toate astea pe care le ai tu sunt specialitatea lui. In mintea mea nu intra ca nu se pot cauteriza eventuale condiloame pina nu vindeci o amarita de candidoza(pe care mintea mea nu pricepe cum ai putea sa o mai ai).... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2007-05-28 12:50:08
Re: dureri de burta!pui si ovule. http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #10 2007-05-28 13:44:51
Re: dureri de burta!ce antibiotice?si cu candida ce fac?(( Offline #11 2007-05-28 13:51:15
Re: dureri de burta!candida o tratezi. Nobody home Offline #12 2007-05-28 13:53:12
Re: dureri de burta!e bun zanocin si flamexin sau aulin?am mai fost la medic si asa mi a dat. mi a trecut dar uite ca revine. ideea e ca nu suport injectii pt nimic in lume. si pt ca zanocin e antiobiotic iau si nistatin? am prietene care au luat amoxiklav pt anexita. care e mai indicat? Offline #13 2007-05-28 17:20:18
Re: dureri de burta!e indicat ce iti zice doctorul Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #14 2008-09-26 16:03:02
Re: dureri de burta!Mai am 7 pastilute din prima folie de yasmin dar de vreo 4 zile am in fiecare zi stari de greata,balonare,durere de burta si de cap,...ma gandesc ca e de la ac ca de mancat abia pot manca ceva..nu mi-e pofta de nimic,alte scurgeri nu am si am o stare de oboseala fara un motiv anume...nu stiu ce sa fac..sunt normale starile? Offline #15 2008-09-26 17:36:07
Re: dureri de burta!sunt normale in primele 3 luni de administrare a anticonceptionalelor. se considera perioada de acomodare a organismului tau cu anticoneptionalele. daca aceste stari persista si dupa 2-3 luni mergi inapoi la medic sa ti le schimbe. Offline #16 2008-09-26 21:25:13
Re: dureri de burta!multumesc...camysh..eram ingrijorata pt ca eu mai luasem 4 luni harmonette si n-am avut deloc stari de greata doar spotting neincetat si o perioada n-am mai luat deloc ac....stiam ca yasmin sunt printre cele mai bune si nu ma asteptam la astfel de reactii....voi avea rabdare ,multumesc:) Offline #17 2008-09-26 21:44:04
Re: dureri de burta!Din cate stiu, Yasmine are cea mai mica concentratie de hormoni. Dar asta nu inseamna ca e cel mai bun, mai ales daca organismul tau are alte necesitati hormonale Offline #18 2008-09-27 10:55:02
Re: dureri de burta!Am cautat pe forum dar probabil n-am gasit eu vreun subiect legat de efectele de acomodare ale organismului cu ac...cat dureaza oare starile astea de greata si dureri de cap...sper ca nu 3 luni fara incetare pt eu la mine e a 5 a zi in care nu sunt buna de nimic...as vrea sa stiu alte fete care au trecut prin starile astea ce-au facut sa fie mai usor...pt ca mie imi vine sa renunt:( Offline #19 2008-09-27 11:32:10
Re: dureri de burta!in primele 3 luni e normal sa ai cele stari, dar daca te deranjeaza f tare nu te chinui cu ele, du-te sa ti le schimbe. altceva nu prea ai ce sa faci sa ameliorezi starile...si nu te mai gandi ca ti-e greata, ca te doare capul..nu sta cu frica asta deoarece si psihicul are un rol. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|