homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mancarime si inflamare a vulvei fara scurgeri vaginale

#1 2007-05-29 21:24:08

pufosica
New member
Inregistrat: 2007-05-29

mancarime si inflamare a vulvei fara scurgeri vaginale

Alaltaieri am folosit un protej-slip parfumat pentru prima oara shi seara inainte de culcare aveam mancarimi puternice in zona vulvei. N-am bagat in seama fenomenu shi am adormit. Dimineatza m-am trezit cu toata vulva umflata ( clitorisul shi labiile mici ) shi mancarimi! Zona era inrosita shi chiar dureroasa la apasare! Am incercat spalaturi externe cu pelin, apoi galbenele shi chiar bicarbonat de sodiu. Nu a mers! Azi am fost la doctor, la dermatolog, shi a zis ca dak nu am scurgeri vaginale shi mi-a aparut asha peste noapte inseamna ca ar putea fi o reactzie alergica la protej-slipu parfumat! Mi-a dat un tratament cu antihistaminic oral shi o crema care sa le iau/aplic o data pe zi! Deocamdata nu vad nici o ameliorare evidenta, doar ca zona nu mai e dureroasa la apasare. Este oricum exclusa o boala venerica. M-am gandit la candidoza, dar nu am nici o scurgere deocamdata shi ar fi trebuit sa apara intai scurgerea shi apoi mancarimile shi umflarea, nu? Iau anticonceptionale de o luna shi ceva! Nu am luat nici un fel de antibiotice de foarte mult timp! Voi ce parere avetzi? Multumesc anticipat.

#2 2007-05-29 21:29:50

tzontzonik
Full member
Inregistrat: 2006-03-16

Re: mancarime si inflamare a vulvei fara scurgeri vaginale

da..si eu zic k e d la protejslip...mai bine folosesti unele fara mirosuri..parfumate..,si tot asa..pt k eu am impresia k dupa ce are un miros ala...mai ramane si pipi:Dsi alte chestii normale..si miroase mult mai nasputz:P

doua puncte ics:D

#3 2007-05-29 21:45:50

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

si eu ma irit de la astea parfumate ... si nici servetele parfumate nu pot folosi in caz ca is la scoala sau undeva prin oras ... ca asa de tare ma irit.... incearca sa eviti astfel de protej slipuri sau tot ce inseaman deastea parfumate ..

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#4 2007-05-29 22:03:17

pufosica
New member

da credetzi ca o sa-mi dispara curand dak e o alergie? ca se umflase rau! shi acu ink nu s-a desumflat! cam in cat timp?

#5 2007-05-29 22:17:05

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

in cateva zile iti revine ... vreo2 3 ... stai linistita

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

Publicitate

loading...

#6 2007-05-30 14:10:28

pufosica
New member

pai d-asta sunt cam nelinishtita ca asta e a treia zi shi nu s-a desumflat decat un pic shi mancarimile sunt mai ushoare dar tot sunt

#7 2007-05-30 15:14:44

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

pufosica...mergi la ginecolog...ce e sigur e sigur...si sa fi si tu sigura ca de la panty uri e...si nu e altceva...

happy with him...inlove with him...puss

#8 2007-05-30 21:11:21

pufosica
New member

crede-ma ginecologii de aici sunt mai varza ca dermatologul la care am fost  lol sunt destul de sigura ca a fost de la panty pt ca nu am nici un semn de alta boala... nici o scurgere shi nici un alt simptom! ce boala se manifesta asha in afara de alergie? problema e ca ar fi trebuit sa se desumfle de tot pana acu shi sa inceteze mancarimile... dar mancarimile dispar doar dupa ce iau pastila de antihistaminic shi nu s-a desumflat decat un pic ...

#9 2007-05-30 21:16:13

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

Incearca sa-ti pui comprese cu ceai de musetel (efect antiinflamator).

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#10 2013-08-08 16:03:36

Ella91
New member
Inregistrat: 2013-08-08

Buna fetelor,

De cateva zile mi`a aparut o mancarime vaginala si usturime la contact sexual.La urinat nu am nimic,e totul ok.

De 2 sapt am inceput sa iau anti-bebe Desorelle ( credeti ca ar provoca anticonceptionalele simptomele astea?)

Oare se poate sa fie de la lubrifiantul care il folosesc(Durex aloe vera)? tin sa zic ca il folosesc de ceva timp si nu mi`a provocat nicio neplacere.
Scurgerea vaginala este normala,nu miroase si nu are o culoare ciudata(mai mult imi curge lubrifiantul  rodnar )
Gel intim folosesc doar cand ma epilez big_smile in rest doar apa calduta. Si foarte rar ma spal cu degetelul inauntru. Igiena mea este suuper,ma spal pe zi de cateva ori.

Ce credeti ca ar fi? Va multumesc pt timpul acordat

Ultima oara a fost editat de Ella91 (2013-08-08 16:05:50)

#11 2013-08-08 16:44:47

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

ar trebui sa te speli intravaginal folosind doar apa dupa fiecare contact sexual, ca banuiesc ca nu mai folosesti prezervativ.

anticonceptionalele pot modifica secretia, intr-adevar.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#12 2013-08-08 20:41:27

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Si lubrifiantul cred ca are un cuvanr de spus daca e folosit in exces,

#13 2013-08-10 00:33:34

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

cu ce te-ai epilat? e exclus sa-ti fi dat si asta o iritatie?

#14 2013-08-10 09:09:54

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu cred ca e mai degraba un inceput de candida, un examen de secretie te-ar lamuri

#15 2013-08-10 14:47:50

Ella91
New member
Inregistrat: 2013-08-08

Multumesc de raspuns fetelor.

Mai exact ma rad cu lama dar am vrut sa o zic intr`un fel mai "frumos" .

Doar la actul sexual cand folosesc prezervativul imi "permit" sa folosesc si lubrifiantul.

Mereu am fost la ginecolog si daca am avut ceva m`am tratat,chiar si partenerul meu.

Dar observ ca nu scap de mersul la control. O sa`mi fac o programare si o sa va informez ce anume am avut.

O zi buna hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.