homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Metode de urcat masculii pe pereti :D

#1 2007-05-30 12:29:37

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Metode de urcat masculii pe pereti :D

Dak tot veni vorba de locuri ciudate si de randament sexual,hai sa ne impartasim si alte experiente smile
   Ce faceti ca sa innebuniti baietii? Pozitii,locuri,atitudini,costumatii,etc etc. orice care pe langa faptul ca va scoate pe amandoi din rutina ii da si lui de inteles cine e sefa? big_smile

Ultima oara a fost editat de Lelaina (2010-12-27 21:06:27)

Poor is the man whose pleasure depends on another

#2 2007-05-30 12:32:14

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

Re: Metode de urcat masculii pe pereti :D

Lelaina te iubesc ptr topicu asta...sunt in lipsa mare de idei..adik vreau sa-l surprind dar nu stiu exact cum..adik ma gandesc ce sa fac...cum..o costumatie mai sexi..da nu-mi vine nimik in cap...ca sambata am decis sa ne facem de cap \big_smile/

#3 2007-05-30 12:37:07

tzontzonik
Full member
Inregistrat: 2006-03-16

mi-e mi-ar placea ideea cu spama in cada:D si lumanari..big_smile adik m-ar cucerii...definitiv:D

doua puncte ics:D

#4 2007-05-30 12:40:37

andrutza
Vizitator

Eu nu tb sa fac ff multe chestii ca sa il excit f tare, al meu cand ma vede dezbracata e deja in extaz, n-am mai vazut pana acum un baiar care sa se excite asa rpd ca el, dar bineinteles ca tb sa folosesti anumite trucuri, ii fac masaj erotic bineinteles smile si nu numai, sex oral care ii place super mult, ii dansez, ma imbrac sexy pt el, pana acum nu am achizitionat nici un costum de la sex shop, dar niciodata nu e prea tarziu, chiar ma gandeam sa dau o tura printr-un sex-shop si imi place sa-l leg la maini si sa-i fac eu de toate si el sa nu ma atinga.

#5 2007-05-30 12:41:37

just-me
Hero member

mmmm si pe mn..da faza asta nu pot sa o fac deocamdata ca el sta cu sorsa...si chiar daca ea e cu prietenu in cealalta camera e destul de stanjenitor poate le vine si lor aceiasi idee:P...ma gandesc la ceva de facut in perimetrul camerei

Publicitate

loading...

#6 2007-05-30 12:44:16

andrutza
Vizitator

pai sa te imbraci cat mai sexy, ai putea sa-i faci un streaptease sau sa-i faci ceva ce stii ca ii place fff mult

#7 2007-05-30 12:46:30

pink_brain
Full member
Inregistrat: 2006-10-27

imi place sa il leg la ochi cu o esarfa ceva.... si sa il surprind cu tot ce se poate...si ma distrez super tare sa ii vad reactiile.....il hranesc cu struguri sau capsuni, ii fac masaj, pap chestii de pe el(frisca, sirop de ciocolata), ma joc cu niste cuburi de gheata pe el....si sa nu excludem sex oral....
E super tare ca nu stie la ce sa se astepte.
Pentru vineri seara ii pregatesc ceva asemanator...de abia astept:)

#8 2007-05-30 14:40:58

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

andrutza a scris:

si imi place sa-l leg la maini si sa-i fac eu de toate si el sa nu ma atinga.

si il legi doar de maini, sau de maini si de pat tongue si daca nu ai de ce sa il legi la pat ce faci smile

#9 2007-05-30 14:53:30

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

si eu am sa-i bat un apropo diseara..sa vedem daca ii sclipesc ochii lol sa nu ma trezesc ca ma intreaba..."da ce faci cu esarfa aia rotfl2 "

#10 2007-05-30 14:59:59

marissa
Sr. member
De la: ..a million miles away
Inregistrat: 2007-04-22

si ce daca o sa te intrebe asa. mai bine surprinde-l big_smile. sigur o sa-i placa dupa ce-o sa vada despre ce-i vorba.

I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while
And even though it's different now You're still here somehow
My heart won't let you go And I need you to know
I miss you... hjarta grater

#11 2007-05-30 15:53:29

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

smile si yo am kef de nebunii..asa k.. big_smile
  Faza cu cubul de gheata am facut-o si eu,numa k mi-am luat teapa smile smile k eram in club si dupa un sarut mai lung mi-a ciordit cubu smile si mi-a aplikt acelasi tratament big_smile si de atunci m-am mai potolit...
   Inghetata servita pe piele smile e extrem de buna smile
   Uleiurile fac minuni...mai ales la masturbare ( eu mi-am usurat munca foartee mult)
   In schimb,eu stau prost la faza cu striptease..nush...nu sunt deloc inhibata,dar e ceva ma retine smile in primul rand cred k o sa ma bufneasca rasul foarte rau si nush..park as face si park nu smile
   La voi cum a fost cu stripteasul?

Poor is the man whose pleasure depends on another

#12 2007-05-30 18:04:18

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

moama cate idei misto...dar nush mie imi e jena :"> sa fac ce ziceti voi acolo big_smile

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#13 2007-05-30 18:06:25

just-me
Hero member

e putin deviat de la topic da am o intrebare ptr andrutza sau ptr cine mai e din cta: zi-mi si mie in cta asta unde gasesc niste lenjerie intima mai interesanta ..in afara de tomis ca nu-mi place..adik de la jolidon am prea multe si de la fracorosi nu-mi place

#14 2007-05-30 18:20:14

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

si eu am probleme su striptease, nu imi vine sa dansez. de obicei nu dansez, decat la un chef ceva, cand beau. bine si cand incep nu ma mai opresc tongue

mi-a adus o prietena (manca-o-ar mama, ce s-a gandit ea la mine! tongue) niste siropuri speciale big_smile:"> care se mananca wink au fost f bune.

mai iau atitudine de curva tongue mai ales cand ii fac oral :"> bine asta imi place si mie, da crek si lui ii place tongue
revin daca imi amintesc

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#15 2007-05-30 22:19:17

andrutza
Vizitator

pai magazine de lenjerie intima sunt in Casa Modei (I.D. Sarierri), pe urma in magazinul Modern tot de pe Stefan cel Mare, pe langa franco benussi (Triumph au acolo), Carrefour si mai e un magazin dragutz Pompea din piata grivitei vis-a-vis de fac de stomatologie este un magazin Poseta si pe colt dupa magazinula cesta este Pompea....mai este un magazin Secrets pe undeva pe cuza voda prin spatele prestije-ului si incearca si la sex shopuri. Nu prea folosesc esarfa, ci catuse smile

Ultima oara a fost editat de andrutza (2007-05-30 22:20:02)

#16 2007-05-30 23:30:53

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

si mie imi e putin nu stiu jena sa fac striptease dar habar n'am de ce bine ca eu de obicei nu dansez decat foarte rar.ma gandesc si eu sa'i fac o surpriza zilele astea :>... si mie imi place sa'l leg de maini sau de pat ca sa nu mai aiba ce sa faca sa fie neajutorat lol si eu sa'mi fac de cap

Ultima oara a fost editat de mikki_20 (2007-05-30 23:31:55)

Avem 1 an si 5 lunite

#17 2007-05-31 00:36:28

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

barbara...te-ai impacat?ca nu mai tin firul povestii!

#18 2007-05-31 00:50:07

irina99
New member
Inregistrat: 2007-03-03

pe multi baieti ii excita fetele agresive..asa ca urmatorul scenariu ar suna cel putin interesant.
e in bucatarie, probabil ii e sete si vrea sa isi ia un pahar cu apa. te duci dupa el, dandu'i de inteles macar din priviri ca ai vrea sa te 'joci'  un pic cu el. iei un cutit si il treci usor cu varful pewste pielea lui, pe piept, in jos.. si bineinteles, o privire mai perversa nu trebuie sa lipseasca. lasi cutitul si sari pe el, ii arati cine e seful. saruturile moi si dulci nu isi au rostul aici. trebuie sa fie coplesit de dorinta ta, sa nu aiba timp nici macar sa isi dea seama ce se intampla. o sa il excite mangaierile ferme si apoi unghiile pe care le simte zgariindu'l. poate un sex oral, dar trebuie sa il amagesti. sa il faci sa isi doreasca asta din ce in ce mai mult. incepi de la gat, n jos spre sfarcuri si ii poti da un pupic 'in varful capului' ca apoi sa uiti ce incepusesi sa faci. revii la 'subiect' dar de data asta e un sarut mai umed si il cuprinde mai mult. si lucrurile pot continua, trebuie doar sa intri in pielea fetei rele tongue

ce culoare are un cameleon care se uita in oglinda?

#19 2007-05-31 08:08:39

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

ID SARIERRI merge la culme

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.