|
Nu esti logat.
Metode de urcat masculii pe pereti :D#1 2007-05-30 12:29:37
Metode de urcat masculii pe pereti :DDak tot veni vorba de locuri ciudate si de randament sexual,hai sa ne impartasim si alte experiente Ultima oara a fost editat de Lelaina (2010-12-27 21:06:27) Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #2 2007-05-30 12:32:14
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :DLelaina te iubesc ptr topicu asta...sunt in lipsa mare de idei..adik vreau sa-l surprind dar nu stiu exact cum..adik ma gandesc ce sa fac...cum..o costumatie mai sexi..da nu-mi vine nimik in cap...ca sambata am decis sa ne facem de cap \/ Offline #3 2007-05-30 12:37:07
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Dmi-e mi-ar placea ideea cu spama in cada:D si lumanari.. adik m-ar cucerii...definitiv:D doua puncte ics:D Offline #4 2007-05-30 12:40:37
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :DEu nu tb sa fac ff multe chestii ca sa il excit f tare, al meu cand ma vede dezbracata e deja in extaz, n-am mai vazut pana acum un baiar care sa se excite asa rpd ca el, dar bineinteles ca tb sa folosesti anumite trucuri, ii fac masaj erotic bineinteles si nu numai, sex oral care ii place super mult, ii dansez, ma imbrac sexy pt el, pana acum nu am achizitionat nici un costum de la sex shop, dar niciodata nu e prea tarziu, chiar ma gandeam sa dau o tura printr-un sex-shop si imi place sa-l leg la maini si sa-i fac eu de toate si el sa nu ma atinga. #5 2007-05-30 12:41:37
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Dmmmm si pe mn..da faza asta nu pot sa o fac deocamdata ca el sta cu sorsa...si chiar daca ea e cu prietenu in cealalta camera e destul de stanjenitor poate le vine si lor aceiasi idee:P...ma gandesc la ceva de facut in perimetrul camerei Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-30 12:44:16
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Dpai sa te imbraci cat mai sexy, ai putea sa-i faci un streaptease sau sa-i faci ceva ce stii ca ii place fff mult #7 2007-05-30 12:46:30
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Dimi place sa il leg la ochi cu o esarfa ceva.... si sa il surprind cu tot ce se poate...si ma distrez super tare sa ii vad reactiile.....il hranesc cu struguri sau capsuni, ii fac masaj, pap chestii de pe el(frisca, sirop de ciocolata), ma joc cu niste cuburi de gheata pe el....si sa nu excludem sex oral.... Offline #8 2007-05-30 14:40:58
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :D
si il legi doar de maini, sau de maini si de pat si daca nu ai de ce sa il legi la pat ce faci Offline #9 2007-05-30 14:53:30
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Dsi eu am sa-i bat un apropo diseara..sa vedem daca ii sclipesc ochii sa nu ma trezesc ca ma intreaba..."da ce faci cu esarfa aia " Offline #10 2007-05-30 14:59:59
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Dsi ce daca o sa te intrebe asa. mai bine surprinde-l . sigur o sa-i placa dupa ce-o sa vada despre ce-i vorba. I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline #11 2007-05-30 15:53:29
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :D si yo am kef de nebunii..asa k.. Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #12 2007-05-30 18:04:18
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Dmoama cate idei misto...dar nush mie imi e jena :"> sa fac ce ziceti voi acolo "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #13 2007-05-30 18:06:25
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :De putin deviat de la topic da am o intrebare ptr andrutza sau ptr cine mai e din cta: zi-mi si mie in cta asta unde gasesc niste lenjerie intima mai interesanta ..in afara de tomis ca nu-mi place..adik de la jolidon am prea multe si de la fracorosi nu-mi place Offline #14 2007-05-30 18:20:14
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Dsi eu am probleme su striptease, nu imi vine sa dansez. de obicei nu dansez, decat la un chef ceva, cand beau. bine si cand incep nu ma mai opresc http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #15 2007-05-30 22:19:17
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Dpai magazine de lenjerie intima sunt in Casa Modei (I.D. Sarierri), pe urma in magazinul Modern tot de pe Stefan cel Mare, pe langa franco benussi (Triumph au acolo), Carrefour si mai e un magazin dragutz Pompea din piata grivitei vis-a-vis de fac de stomatologie este un magazin Poseta si pe colt dupa magazinula cesta este Pompea....mai este un magazin Secrets pe undeva pe cuza voda prin spatele prestije-ului si incearca si la sex shopuri. Nu prea folosesc esarfa, ci catuse Ultima oara a fost editat de andrutza (2007-05-30 22:20:02) #16 2007-05-30 23:30:53
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Dsi mie imi e putin nu stiu jena sa fac striptease dar habar n'am de ce bine ca eu de obicei nu dansez decat foarte rar.ma gandesc si eu sa'i fac o surpriza zilele astea :>... si mie imi place sa'l leg de maini sau de pat ca sa nu mai aiba ce sa faca sa fie neajutorat si eu sa'mi fac de cap Ultima oara a fost editat de mikki_20 (2007-05-30 23:31:55) Avem 1 an si 5 lunite Offline #17 2007-05-31 00:36:28
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Dbarbara...te-ai impacat?ca nu mai tin firul povestii! Offline #18 2007-05-31 00:50:07
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Dpe multi baieti ii excita fetele agresive..asa ca urmatorul scenariu ar suna cel putin interesant. ce culoare are un cameleon care se uita in oglinda? Offline #19 2007-05-31 08:08:39
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :DID SARIERRI merge la culme Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|