|
Nu esti logat.
Ce facem sa nu ne ingrasam din cauza AC?#1 2007-05-30 12:35:53
ce facem sa nu ne ingrasam din cauza AC?iau de 3 zile AC Karissa si ma gandesc k am citit tot felul de pareri..despre AC,,altele bune..(fete zicand k si-au mentinut silueta)..altele mai putin bune..si ma gandesc...ce faceti ca sa ne mentinem? sport...dieta? pt k chiar nu vreau sa devin un monstruletz:D astept solutzii:D doua puncte ics:D Offline #2 2007-05-30 12:44:54
Re: ce facem sa nu ne ingrasam din cauza AC?trebuie sa invatam sa ne controlam pofta in primul rand! s apoi... sala e sfanta! fitness, aerobic, exercitii acasa, role, plimbari, orice... sa bem multa apa, ca sa eliminam toxinele mai repede.. etc Just like a tattoo I'll always have you... Offline #3 2007-05-30 13:00:54
Re: ce facem sa nu ne ingrasam din cauza AC?pai daca nu mananci mai mult decat de obicei nu ai cum sa te ingrasi de la pastilute... Offline #4 2007-05-30 13:37:10
Re: ce facem sa nu ne ingrasam din cauza AC?
doar daca nu retii apa... uneori mai au si efectul asta, si din pacate asta inseamna 2-3 kg in plus. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #5 2007-05-30 13:49:21
Re: ce facem sa nu ne ingrasam din cauza AC?ivy are dreptate..asa mi s-a intamplat mie My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-30 14:24:26
Re: ce facem sa nu ne ingrasam din cauza AC?eu cu stil de viata sanatos(ma refer la mancare)si cu mult sport chiar am slabit!dar si eu aveam niste pofte,mama mama Offline #7 2007-05-31 00:13:17
Re: ce facem sa nu ne ingrasam din cauza AC?sala chiar e sfanta.eu am facut marea prostie de a ma lasa de sport exact in perioada in care am inceput sa iau anticonceptionale. am pus pe mine cam 5-6 kg pt ca eram si obisnuita sa mananc mult. dar pentru ca aveam antrenamente si 5 ore pe zi, nu aveam nici un gram de grasime pe mine. acum am dat jos 2 si ceva, dar greu de tot. ideea e ca pastilutele astea maresc pofta de mancare. si daca ti'o satisfaci trebuie sa compensezi in alt fel...nu ca mine, sa mai adaugi inca o cauza in plus:) ce culoare are un cameleon care se uita in oglinda? Offline #8 2007-05-31 20:59:02
Re: ce facem sa nu ne ingrasam din cauza AC?vezi topicul "cine cand si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale" ...ai acolo rasp la mai multe intrebari Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #9 2007-10-10 01:19:35
Re: ce facem sa nu ne ingrasam din cauza AC?Mie mi=a spus doctorul ca nu ma ingrash ca astea sunt povesti lol dar sa stii ca eu luam yasmine si mi-au cam crescut sanii cu un numar lol dar asa in general nu m[-am ingrasat acum iau microgynon Offline #10 2007-10-10 01:24:07
Re: ce facem sa nu ne ingrasam din cauza AC?Din ianuarie s-a tot discutat. tzontzonik, uite aici gasesti multe pareri http://forum.anticonceptionale.ro/viewt … 46&p=1 Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-10-10 01:24:25) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #11 2007-10-10 02:10:37
Re: ce facem sa nu ne ingrasam din cauza AC?tzontzonik a priceput din mai ... "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #12 2008-06-18 18:24:32
Re: ce facem sa nu ne ingrasam din cauza AC?de ce va e frica de ingrasat?adica asa cum se mai spunea mai sus e posibil sa ne ingrasam cam 2-3 kg dar asta nu inseamna mult si se pot da jos fara prea mult efort,un pic de sport dimineata... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|