|
Nu esti logat.
Anticonceptionale dupa operatie#1 2007-05-30 13:34:45
anticonceptionale dupa operatieam facut o operatie laparoscopica pt chist si as vrea sa revin la antic la urmatorul ciclu. banuiesc ca va trebui sa vb cu ginecologul si sa le schimb pt k am inteles k cele pe care le luam ca tratament pt chist ( microgynon ) au mai multi hormoni ca antic obisnuite. intrebarea mea este dak pot sa incep iar cu antic la 3 sapt dupa operatie sau dak tre sa astept o perioada si dak da cat de mult? Offline #2 2007-05-30 13:38:28
Re: anticonceptionale dupa operatieDupa 3 saptamani mi se pare ca poti relua pastilele.Oricum daca te duci sa schimbi patilutzele o sa-ti spuna medicul cat trebuie sa treaca pana sa le reiei.Mie imi spusese doctoressa ca dupa 2 saptamani le pot relua.. Ultima oara a fost editat de Mandy (2007-05-30 14:17:05) Offline #3 2007-05-31 12:48:08
Re: anticonceptionale dupa operatiecarinutza, nu vad nici un motiv temeinic pentru ca sa le schimbi, microgynon e un contraceptiv foarte obisnuit....reia contraceptivele linistita la prima menstruatie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|