|
Nu esti logat.
Sarcina dupa yasmin la cat timp?????????#1 2007-05-30 13:59:41
sarcina dupa yasmin la cat timp?????????Iau Yasmin de 8 luni si as vrea sa le intrerup din septembrie ca sa fac un bebe ! as vrea sa stiu daca este nevoie de o pauza sau pot ramane insarcinata imediat fara riscuri! as prefera sa nu fie nevoie de pauza! Offline #2 2007-05-30 14:19:34
Re: sarcina dupa yasmin la cat timp?????????Singurul lucru care se poate intampla la scurt timp dupa intreruperea anticonceptionalelor e posibilitatea mai mare de a avea gemeni.In rest,nu e niciun risc. Offline #3 2007-05-31 12:34:41
Re: sarcina dupa yasmin la cat timp?????????mie nu imi mai raspunde nimeni? Va rog frumos! Offline #4 2007-05-31 12:38:33
Re: sarcina dupa yasmin la cat timp?????????pai ti s-a raspuns corect...de ce sa repete mai multa lume acelasi lucru? Nu e nevoie sa faci nici o pauza...ti s-a spus Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-05-31 13:45:05
Re: sarcina dupa yasmin la cat timp?????????scuze daca am deranjat eu asteptam raspuns de la dvs Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-31 13:52:13
Re: sarcina dupa yasmin la cat timp?????????asa trebuia sa zici.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|