|
Nu esti logat.
Secretie sau pierdere de lichid??#1 2007-05-30 21:18:25
secretie sau pierdere de lichid??mi se intmpla sa am senzatia aia ca si cum s-ar scurge ceva din mine (ceva in genul cum simti atunci cand esti la menstruatie dupa ce ai stat mult timp asezata si te ridici) si nu stiu ce poate fii : o secretie banala sau pierd lichid ??? Offline #2 2007-05-31 12:28:34
Re: secretie sau pierdere de lichid???!, pe chilot se regaseste ceva????? daca da, ce?daca e un fel de apa care uda chilotul e posibil sa pierzi lichid, eventual o fisura de membrane si e obligatoriu sa mergi la medic Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-05-31 12:35:05
Re: secretie sau pierdere de lichid??care ar fi cauzele?....si mie mi se intampla dar nu am bagat de seama sa vad exact daca e ca apa...oricum nu se intampla des... Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #4 2007-05-31 12:37:33
Re: secretie sau pierdere de lichid??animalutza, si tu esti gravida in 9 luni aproape? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-05-31 16:35:59
Re: secretie sau pierdere de lichid??am fost la dr azi ... i-am spus de aceea senzatie si mi-a spus k e secretie (pe chilot nu m-am uitat nicodata sa vad daca e k apa). Oricum mi s-a deschis colul si mai mult .Si mi-a spus sa ma duc marti sa nasc deci mai am putin ... Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-31 20:57:13
Re: secretie sau pierdere de lichid??) nu...dar nu stiam ca e vorba de asta...nu precizase... Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #7 2007-06-01 10:24:22
Re: secretie sau pierdere de lichid??bafta ?! http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #8 2007-06-01 10:26:42
Re: secretie sau pierdere de lichid??babies everywhere.... Offline #9 2007-06-01 11:02:06
Re: secretie sau pierdere de lichid??nu precizase, insa stim de mult ca e gravida si se apropie de termen.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|