|
Nu esti logat.
La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?-5#77 2007-06-21 19:11:37
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?dc nu va impacati expect the worst , hope for the best! Offline #78 2007-06-21 22:28:17
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?16 ani juma...nu stiu dak regret, ideea e k ma parasit dupa 2 luni... Offline #79 2007-06-21 22:34:05
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?15 si 10 luni...dar a fost mai mult o simulare...apoi evenimentul s-a petrecut cu prietenul....acum un an.Nu regret nimic.Ink suntem impreuna:) "Cred in valoarea de schimb a iluziilor..." Offline #80 2007-06-21 23:43:36
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?la 20 de ani...nu pot spune ca regret, adica am facut-o cu cineva pe care l-am iubit ca o nebuna.. si ce sa zic...(off topic) dupa 4 ani il iubesc tot asha, insa nu mai suntem impreuna.. chiar azi stateam si ma gandeam..oare d c? de ce nu pot sa trec peste el? au trecut totusi ani, am mai avut si alte relatii dar tot pe el il iubesc. si m-am saturat oare o sa fie bine vreodata? sunt tare supi...ma asteapta licenta si in loc sa invat ma gandesc intr-una la el...offfffffofffff Offline #81 2007-07-18 01:07:31
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?la 15 am inceput-o si eu si nu imi pare rau, desi nu mai sunt cu primul... Offline Publicitateloading...
#82 2007-07-19 00:46:47Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?Aproape 20. Amandoi incepatori, prezervativ, stres .. adunati astea si rezultatul este o durere de sa urli nu alta. A fost "naspa" .. dar a trecut. trebuia sa fac si asta .. ne-am despartit in cateva luni, pentru ca eram atat de ingrozita de indeletnicirea asta neplacuta, ca refuzam cu incapatanare ... au mai fost 3-4 incercari, mai putin dureroase, dar inutile in opinia mea, ca nu erau placute de loc ... urmatorul iubit a fost ceva mai insistent, asa ca am inceput sa "gust" din chestia asta. Si ingerasul de acum a fost un domn si un priceput din prima. Nu regret pasul facut acum 8 ani .. regret ca nu l-am intalnit pe EL pe atunci. As fi avut 8 ani in plus de fericire Offline #83 2007-07-19 01:15:35
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?la 20 si 2 luni.nu regret nimik a fost cum imi dorea din dragoste atat din partea lui cat si din partea mea!ne iubim si acum vineri facem un an si avem si planuri ,sunt fericita Offline #84 2007-07-19 08:35:55
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?la 17...nu regret pt ca am facut-o amandoi din dragoste si ne iubim si ne vom iubi in continuare ~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline #85 2007-07-19 13:01:32
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?La 21 de ani; nu stiu daca regret sau nu, nu a fost din dragoste, a fost din dorinta mea stupida si disperata de a scapa de acest "stigmat" (il consideram eu atunci) numit virginitate. Experienta naspa, dureroasa si un pic traumatizanta pt mine la momentul respectiv Dar au trecut toate No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #86 2007-07-19 13:30:26
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?La 20 de ani si un pic...exact in noaptea in care implinisem 1 an de cand eram impreuna...a fost superb si nu regret nimic. Am facut-o din dragoste si ii multumesc k a fost atat de intelegator si k m-a asteptat pana am simtit k sunt pregatita... Acum avem aproape 2 ani de cand suntem impreuna si ne iubim...mai mult k niciodata! Sunt fericita k e al meu! Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! Offline #87 2007-07-30 18:32:37
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?16 ani si jumatate....totul prin surprindere...eu am fost cu ideea si nu regret nimic,desi alaturi de baiatul asta nu am fost cu adevarat fericita,a ramas ceva frumos Offline #88 2007-07-30 21:28:48
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?15 si 7 luni .. dar nu regret.. ! Inca sunt cu el..d aproape un an No one deserves your tears..and who deserves them won't make you cry Offline #89 2007-07-31 00:30:25
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?anul trecut, aveam 21 de ani fara 2 luni si a fost chiar frumos.s-a intamplat dupa 2 ani de relatie si ii multumesc ca a avut atat de multa rabdare cu mine.si nu regret deloc Ultima oara a fost editat de delya85 (2007-07-31 00:49:56) Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline #90 2007-07-31 11:54:18
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?la 22 si sincer regret Offline #91 2007-07-31 12:11:39
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?la 16 ani jumate... totul pe fuga..el dornic eu nervoasa...voriam sa ii demonstrez fostului de ce sunt in stare... mama lu` iuby era prin casa... si noi in dormitor..eu "AUU" el :"STAAAI" eu AUU..el STAAAII si tot asha si au trecut 3 ani frumushei ...il ubesc http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #92 2007-07-31 15:53:41
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?eu la 15 ani si 2 luni..aveam cam 5 luni de relatie....Nu-mi pare rau. Acum am 17 ani si deja 2 ani si 3 luni de relatie cu aceeasi persoana. Ne iubim si asta conteaza cel mai mult. Offline #93 2007-07-31 16:03:47
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?eu la 16 ani si 4 luni.nu a fost o atmosfera speciala cu lumanari si sampanie dar a fost bine.(dupa3ani de relatie)nu regret deloc si acum suntem impreuna dupa un an si 3 luni de la prima data...il ador si el pe mine.eram amandoi virgini.chestia asta zic eu ca o fost cea mai faina pt mine.prima fata pt el si el primu baiat pt mine.si sper sa fie singurul si numai pt mine Offline #94 2007-07-31 20:04:08
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?18 fix, de ziua mea Prietenii sunt familia pe care ti-o alegi. Offline #95 2007-07-31 21:48:57
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?
chiar deloc, dupa parerea mea. Ai toata viata in fata. Fi mandra de tine, esti speciala prin simplul fapt ca ai avut rabdare, ca nu ti-ai pierdut nadejdea, ca te-ai respectat pe tine prin faptul ca nu ai renuntat la principiile tale. Nu e nimik mai frumos decat sa sti ca a fost un moment special, cu o persoana speciala. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|