|
Nu esti logat.
Seara buna#1 2007-06-01 01:31:01
seara bunaam tot citit discutiile voastre de aici ff f interesante acum vin si eu cu o problema.. Offline #2 2007-06-01 07:07:13
Re: seara bunaPoti sa le iei si de acum daca nu ai avut contact sexual in astea 10 zile sau daca au fost protejate printr-o masura de protectie eficienta, gen prezervativ. Dar e nevoie de protectie suplimentara inca 7 zile. #3 2007-06-01 10:06:01
Re: seara buna
de fapt... nu in cele 10 zile de pauza, ci din ziua in care a aparut menstra. Nobody home Offline #4 2007-06-01 11:05:16
Re: seara bunaOricum, sincer cred ca daca uiti sa incepi folia asa de multa vreme si asa de des nu asta e metoda contraceptiva potrivita pentru tine. Contraceptivele orale sunt o metoda de contraceptie foarte eficienta [pentru persoanele care pot sa isi aminteawsca sa ia pastila la vreme....se pare ca tu nu prea poti Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-06-01 13:28:18
Re: seara bunava multumesc mult...am uitat sa le iau..ma rog..nu ca am uitat a fost alta problemna..iau de un an si jumatate nu am gresit nimic pana acum..am avut unele probl financiare..va multumesc mult sunteti niste dragute Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|