|
Nu esti logat.
Ingrasare#1 2007-06-01 17:27:52ingrasareSalut. folosesc marvelon de un an jumate si m-am ingrasat 13 kg. pun asta pe seama pilulelor pt ca de atunci am mai mare pofta de mancare. i s-a mai intamplat cuiva de la marvelon? ar trebui oare sa le schimb? ce ziceti? Cu zambetul pe buze... Offline #2 2007-06-01 17:29:20
Re: ingrasareeu iau de un an si jumate marvelon si nu am pus nici un kg.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #3 2007-06-01 17:36:15
Re: ingrasareeu luam marvelon inainte si m-am ingrasat. depinde de organism... ar trebui totusi sa ti le schimbi, 13 kg puse pe seama poftei de mancare e ceva... poate cu altele ti-ar fi mai bine. merita sa mergi inapoi la doctor sa-i povestesti, sa vezi ce-ti zice. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #4 2007-06-01 17:59:53
Re: ingrasareNu depinde de pastile, ci de cum reactioneaza organismul tau la ele. Daca tu te-ai ingrasat de la ele, nu inseamna ca este o regula generala. La fel si invers, daca tu te simti bine cu un anumit tip de pastile nu inseamna ca toate ne simtim bine cu ele. Dar cand ai vazut ca ai inceput sa te ingrasi, de ce nu le-ai schimbat mai devreme? Ca 13 kg sunt multe!!! If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #5 2007-06-01 20:43:44
Re: ingrasarela mine in oras la planning se da numai marvelon ....doctoressa numai astea se dau gratuit?eu as prefera sa cumpar ac decat sa ma ingras expect the worst , hope for the best! Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-01 20:58:53
Re: ingrasareeu stiu ca pe lista de gratuitati este marvelon 28 si lofemenal. pt altceva ti se da reteta si le iei frumusel de la farmacie, pe bani. Nobody home Offline #8 2007-06-02 12:21:21
Re: ingrasarepai si oamenii aia d ela planning sunt tot doctori. asa ca da, mergi la planning. Nobody home Offline #9 2007-06-02 16:34:57
Re: ingrasareeu iau logest de 2 luni si din pacate m-am ingrasat nu stiu ce sa fac k nu as vrea sa le schimb k abia m-am obisnuit cu el voi ce ziceti se poate dak se obisnuieste organismu cu ele sa mai slabesc? Offline #10 2007-06-02 16:41:26
Re: ingrasareesti atenta la ce mananci? adica sa fii atenta la pofta de mancare... si cat te-ai ingrasat? ca daca e vorba de 2-3 kg poate doar ai retinut apa. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #11 2007-06-02 16:52:44
Re: ingrasarevro 4 kg m-am ingrasat si nu mananc cine stie ce doar k nu prea consum lichide Offline #12 2007-06-02 17:11:21
Re: ingrasaremie mi se pare destul de mult 4 kg in 2 luni... sa vedem ce zic si alte fete Just like a tattoo I'll always have you... Offline #13 2007-06-03 12:13:44
Re: ingrasareSi eu am luat logest timp de 5 luni si m-am ingrasat 9kg,din fericire pt mine era exact ce imi doaream pt ca inainte eram prea slaba.Le-am intrerupt pt ca mi-era teama ca o sa ma ingras si ma mai mult.As vrea sa pot lua anticonceptionale dar mi-e frica sa nu ma ingras (si in nici un caz nu vreau sa mai slabesc).Daca merg la un planning am nevoie de analize cumva?????? Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele. Offline #14 2007-06-03 22:52:58
Re: ingrasarede obicei da , ca sa stei ce fel de anti sa iti prescrie..mergi al palnning si iti va spune de acollo dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #15 2007-06-04 12:40:54
Re: ingrasarebrunetzik, de obicei nu ai nevoie de analize decit daca ai vreo afectiune preexistenta..... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2007-06-04 17:51:03
Re: ingrasaredar dak opresc tratamentul cu logest o sa slabesc? poate sa fie un alt anticonceptional de la care sa nu ma ingras? Offline #17 2007-06-04 18:23:26
Re: ingrasareslabesti daca ai acumulat apa... in cazul asta revii la greutatea initiala. daca nu... cred ca trebuie un pic de regim, dar cu regim poti sa slabesti si in timpul pastilelor. totul e sa-ti controlezi alimentatia. Just like a tattoo I'll always have you... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|