|
Nu esti logat.
Dragoste, Sex oral#1 2007-06-02 12:27:56
Dragoste, Sex oralO provocare pentru toti carora le plac provocarile..sa vorbim despre dragoste, despre sex oral. Oare sexul oral apropie partenerii? Sa fie oare sexul oral o dovada in plus de iubire fata de partener? Va las si pe voi sa interpretati , cat despre dragoste...care are curajul sa o descrie?; sa o inteleaga?; ... ..sunt aici din pura intamplare.. Offline #2 2007-06-02 12:29:28
Re: Dragoste, Sex oralDespre sex oral mai sunt topicuri,s-a tot vorbit despre asta Offline #3 2007-06-02 12:40:14
Re: Dragoste, Sex orallas filosofii sa gaseasca definitii ale sentimentelor. eu vreau sa le traiesc. Nobody home Offline #4 2007-06-02 12:41:04
Re: Dragoste, Sex oral...despre dragoste vorbeste toata lumea...multi spun ca o simt...multi spun ca stiu ce este si totusi nimeni nu stie...nimeni nu o intelege...si putin sunt cei care o simt cu adevarat. multi suntem superficiali...ne indragostim de aspectul fizic al unei persoane...dar cati dintre noi vedem dincolo de asta? cati vedem in sufletul lui/ei? tocmai asta e motivul pt care am spus ca putini sunt cei care simt dragostea adevarata...pt ca dragostea adevarata nu "trece" atunci cand ea nu mai are 90-60-90 sau cand el a facut burta si a chelit. exista? nu stiu, poate... ati putea sa va indragostiti de o persoana pe care nua ti vazut-o niciodata decat in poze, dar cu care ati vorbit (la telefon, pe mess sau prin scrisori chiar...) ore in sir...pe care ati ajuns sa o cunoasteti, sa stiti cum gandeste? europenii rareori fac asta...arabii si in general oamenii din orient...o fac mereu. Offline #5 2007-06-02 12:46:43
Re: Dragoste, Sex oralStiu k s a mai vorbit despre sexul oral..(am observat k si ocoliti sa vb) am pus anumite intrebari.. ..sunt aici din pura intamplare.. Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-02 12:51:33
Re: Dragoste, Sex oralNu ocoleste nimeni se vorbeasca,dar nu are rost sa spunem de fiecare data aceleasi lucruri...iar la topicurile care sunt deja despre sex oral fiecare isi spune pararea,fara sa si-o impuna...iar despre dragoste s-a vorbit in diverse ocazii,mai ales cand cineva are o problema cu partenerul/partenera.. Offline #7 2007-06-02 13:06:26
Re: Dragoste, Sex oral
de prietenu meu m'am asa m'am indragostit, am vb vreo o luna pe mess...si cand ne'am vz fata in fata , nu a mai fost nevoie de nik... decat sa imi aduc aminte de tot ce am vb si de ce fel de om e si cat de mult imi place sa vb cu el, si de 7 luni suntem amandoi Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #8 2007-06-02 13:39:19
Re: Dragoste, Sex oralCrysty? baiat cumva? Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #9 2007-06-02 14:30:16
Re: Dragoste, Sex oralpe mn m-a impresionat la prietenul meu pozele de pe hi5...si am vbit doar prin msg pe hi5..si apoi am aflat ca e in facultate cu mn and so on...dar o perioada am vbit doar prin intermediul netului.si akm ne merge bn..si e totul super Offline #10 2007-06-04 10:01:52
Re: Dragoste, Sex oraldragostea apare cand nu prea crezi ca se poate.adica asa zic eu,cu prietenul meu de-acum ma cunosc de pe dc++..vbeam si noi din lipsa de ocupatie,am facut schimb de id-uri..si dupa ceva timp am devenit prieteni f buni,ne ziceam tot...timp de 1 an..si acum avem mult de cand suntem impreuna,ne intelegem perfecgt,ne mai certam asa cam la o luna...ca sa reaprindem flacara,sau cel putin asa mi se pare ... in fine,dragoste apare si se manifesta la toti diferit judeca fiecare raspuns Offline #11 2007-06-04 13:22:05
Re: Dragoste, Sex oralIn ceea ce priveste sexul oral sincer cred ca daca e o dovada de iubire in lus e inteles gresit. Am mai spus si repet, sexul e una si dragostea e altceva(putem iubi sincer fara sa ne punem macar problema ca am face sex cu persoana respectiva...pe mama de exemplu) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2007-06-04 13:36:35
Re: Dragoste, Sex oralwowwww. speechless Offline #13 2007-06-04 14:23:13
Re: Dragoste, Sex oralce poveste.... chiar n-am cuvinte. f frumos "exprimata" dragostea de mama... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #14 2007-06-04 14:26:11
Re: Dragoste, Sex oral"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #15 2007-06-04 16:53:20
Re: Dragoste, Sex oralda. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #16 2007-06-08 09:33:07
Re: Dragoste, Sex oralMie nu mi se pare chiar asa de trista povestea cu inima ......(raspuns la intrebare : da, baiat ) ..sunt aici din pura intamplare.. Offline #17 2007-06-08 11:03:32
Re: Dragoste, Sex oralnu e trista... e... no comment... dragostea de mama sufera orice si ramane aceeasi!!!! E toamna iar... si ploua picuri mari... Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA! Offline #18 2007-06-08 17:46:34
Re: Dragoste, Sex oralmda...unii sunt mai norocosi.... ..sunt aici din pura intamplare.. Offline #19 2007-07-18 01:22:40
Re: Dragoste, Sex oraldepinde cum i-a fieare partener/persoana sexul oral.Nu toti il iau ca si o dovada in plus de iubire... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|