|
Nu esti logat.
Capilare dilatate#1 2007-06-02 14:45:34
capilare dilatatebuna.am si eu o intrebare..am 17 ani si deja de vreo 3 ani am observat ca am capilare dilatate pe coapse...de 10 luni iau yasmin,iar acum m-as duce la un medic sa vad ce se poate face..dar merg cu mama si vreau sa stiu daca medicul ar putea sa imi puna intrebari de genul dac iau ac.nu stiu ce sa fac.ce ma sfatuiti?mama nu stie ca iau ac. Ultima oara a fost editat de carlita (2007-06-02 14:49:03) Offline #2 2007-06-02 15:15:28
Re: capilare dilatatemedicul ar trebui informat cu privire la anticonceptionale k poate iti da un tratament care nu le influenteaza efectul (nu stiu daca e cazul in problema ta) ... oricum nu te poti duce fara mama ta la dr ? Offline #3 2007-06-02 16:25:36
Re: capilare dilatateDaca mergi cu mama nu e neaparat sa intre si ea la dc. Poate sa astepte afara. Spune-i doctorului despre anticonceptionale si fa-l sa inteleaga ca mama nu stie ca le iei. Doctorul nu are voie sa-i spuna mamei tale nimic cu ce tu nu esti de acord. Daca e un om corect. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #4 2007-06-02 17:51:24
Re: capilare dilatatecarlita si eu am capilare dilatate pe pulpa de jos a piciorului ..si .N-am ce sa le fac anu asta merg la o clinica de chirurgie estetica am auzit ca pot dfi eliminate.Si le am dinainte de a lua AC....totusi am auzit ca ptr ele ar fi bn deloc ac mi-a zis un medic Offline #5 2007-06-02 20:52:15
Re: capilare dilatatesalut!!eu iau yasmin de 8 luni si nu m-am ingrasat doar ca la inceput ma durea capul ...cred nu era corpul meu invatat cu ele (cred)..dar vroiam sa stiu daca iei 2 pastile intr-o zi se intampla ceva ,poti ramane??? Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-03 12:30:16
Re: capilare dilatatenu. dar trebuie sa iei inca o pastila, d epe o alta folie (de rezerva) intr-o zi. ca sa iei pastile in 21 de zile consecutive. Nobody home Offline #7 2007-06-03 12:30:59
Re: capilare dilatatede cand aveti capilare dilatate pe pulpa sau pe coapse nu va dor si picioarele? don`t let him pull you by the skirt...you`re gonna get your feelings hurt.... Offline #8 2007-06-03 13:39:32
Re: capilare dilatatesi ptr capilarele astea mici dilatate ce se poate face? exista vreun tratamen naturist? si de la ce apar capilarele? don`t let him pull you by the skirt...you`re gonna get your feelings hurt.... Offline #9 2007-06-03 13:52:08
Re: capilare dilatateVaricele (venele varicoase) sunt vase de sange dilatate, proeminente si extrem de inestetice localizate de cele mai multe ori pe membrele inferioare. Boala varicoasa afecteaza atat femeile cat si barbatii, insa apare cel mai adesea in cazul femeilor. Din punct de vedere fiziologic, varicele apar atunci cand sistemul de valve venoase care directioneaza sangele spre inima nu mai functioneaza normal. Sangele incepe sa stagneze, sa se acumuleze, dand nastere varicelor. Offline #10 2007-06-03 14:07:24
Re: capilare dilatatemersi mult ?! don`t let him pull you by the skirt...you`re gonna get your feelings hurt.... Offline #11 2007-06-17 00:04:15
Re: capilare dilatateeu am fost la dermatolog si mi-a prescris pt capilare un tratament Detralex dar pe care cica tre' sa-l tii toata viata eu sunt si blonda cu pielea deschisa la culoare asa ca...se observa/apar mai usor. Doctora mi-a dat si cateva sfaturi asfel incat sa evit aparitia in timp a altor capilare: fara bai fierbinti, expunere la soare, fara sata in picioare prea mult, evitarea incalamintei cu toc f inalt sau fara toc (gen balerini)- ideal aprox 3 cm toc, sa se stea cu picioare ridicate asaca cat mai mult, dusuri cu apa rece de jos in sus (adica de la glezna spre pulpa), nu este indicat aerobicul dar este indicat joggingul pe suprefete speciale pt alergat, bicibleta !!! si inotul, dansul...asa...nu stai pe scaune moi si in ac pozitie tot timpul, pastrati greutatea sanatoasa constanta...Mi-a zis ca un autobronzant le acopera cat de cat asa ca eu am folosit crema de corp jhonson' s Holiday skin 9body lotion) si chiar e super...dar sa faceti un peeling inainte cu un burete sau cu zat de cafea care e bun si impotriva celulitei...apare bronzul dupa 4 zile si zici ca e natural..e f misto crema sincer!... Offline #12 2007-06-20 10:03:29
Re: capilare dilatatedar ceva creme pt capilare dilatate nu stiti?am intels ca exista.... Offline #13 2008-06-17 14:46:51
Re: capilare dilatateau aparut tot felu de creme gasiti una si la avon, in farmacii sunt o gramada incercati ... :rodna Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|