homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Interpretare rezultat secretie vaginala - Vaginita nespecifica?-2

#20 2008-05-07 16:31:10

delia333
New member
Inregistrat: 2008-04-02

Re: Interpretare rezultat secretie vaginala - Vaginita nespecifica?

De Doderlain nu scrie nimic. Sigur nu scrie frotiu inflamator ca e un cuvant de genul - nu inteleg primele doua litere, apoi vine grupul "interme", apoi inca doua litere. Chiar nu inteleg ce scrie...offfffff. Si in primul rezultat scria negru pe alb Gardnerella, aici scrie numai cele mentionate. Oricum, ce pot spune sigur e ca despre frotiul asta scrie ca este superficial

Pardon, nu grupul "interme", ci "terme"

Ultima oara a fost editat de delia333 (2008-05-07 16:32:23)

#21 2008-05-07 16:39:40

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

delia, eu inclin sa cred ca nu mai ai nimic...poate pui bioclin sau iaurt citeva zile ca sa te asiguri ca flora s-a refacut...insa doxiciclina aia eu nu as lua-o

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#22 2008-05-07 16:49:13

delia333
New member

Sa introduc iaurt in vagin? Cat timp? O data sau de doua ori pe zi si apoi ar trebui sa clatesc la un interval? Scuze de insistenta, dar chiar nu stiam de chestie. Stiam doar ca e bine sa consumi iaurt. Sau daca nu, cum trebuie aplicat Bioclin-ul ca nu stiu? Adevarul este ca desi am avut destule probleme cu bacteriile deja existente in vagin, dar care au luat-o razna, niciodata nu am primit un tratament de refacere a florei si ma intrebam de ceva vreme incoace cum de nu mi s-a prescris si asa ceva.

#23 2008-05-07 16:51:12

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

si iaurtul si bioclin se aplica in vagin, odata pe zi, seara, inainte de culcare...
te speli dimineata(dupa iaurt cel putin)...citeva zile, 5-7

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#24 2008-05-07 16:54:37

delia333
New member

Multumesc mult de tot

Publicitate

loading...

#25 2009-02-07 08:27:01

poly
New member
Inregistrat: 2009-02-06

buna, fetele! Am si eu o intrebare cum se foloseste iaurul? intravaginal? si ce tip de iaurt ar ttrebui sa folosesc. multumesc

#26 2009-02-07 08:30:10

poly
New member

am vazut comentariul doctoressei .iaurtul se foloseste in vagin. dar tot nu stiu de care iaurt sa iau

#27 2009-02-07 08:31:06

poly
New member

eu am o infectie cu cocobacili. sa folosesc iaurtul?

#28 2009-02-07 14:26:36

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

poly ai warn pt ca nu ai editat...citeste te rog regulile...in primul rand se face un tratement medicamentos si apoi poti incerca si cu iaurt daca doresti...iei sper ex iaurt de la napolact (simplu) si cu o siringa de 5 ml il pui in fiecare seara (timp de 5 zile) in vagin...inainte sa te bagi in pat...

happy with him...inlove with him...puss

#29 2009-02-09 07:57:44

poly
New member

multumesc mult! crys_ty_na

#30 2009-02-09 13:14:11

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

poly a scris:

multumesc mult! crys_ty_na

cresti mare smile

happy with him...inlove with him...puss

#31 2009-09-07 17:16:13

edya
Membru
Inregistrat: 2009-09-07

Salut, sunt noua aici si situatia mea este legata tot de vaginita nespecifica. In urma cu o luna am facut o analiza deoarece aveam o scrugere abundenta si foarte densa.Rezultatul a fost :
-rare celule epiteliale, rare leucocite, rara flora polimorfa
Ca si tratament mi-a fost prescris Meclon solutie vaginala (5 zile).
Dupa tratament si menstruatie, scurgerea a revenit, de data asta cu miros neplacut, mancarimi si disconfort. Am fost din nou la doctor, dar la altul si mi-a prescris (spunand ca nu mai este nevoie sa imi fac inca o analiza) septovag si clotrimazol crema pt 2 saptamani o zi da, o zi nu.
  Ma adresez dv deoarece "noul tratament" mi s-a parut superficial  offtopic cat si felul in care mi-a acordat atentie si dupa cat m-am informat, nici aceste spalaturi vaginale nu sunt tocmai recomandate atat de frecvent. Nu am mare incredere in ce mi-au spus ultimii doi doctori, dar am ajuns la ei din criza de timp. Miercuri plec in vacanta lol)si vreau sa fiu linistita din punctul asta de vedere.
O sa verific forumul de acolo. pc
Multumesc si astept un sfat!

Ultima oara a fost editat de edya (2009-09-07 17:32:07)

#32 2011-03-27 14:42:59

ciubby
New member
Inregistrat: 2008-11-05

buna ziua ! am si eu o rugaminte si anume sa imi spuneti si mie cum a iesit ex. microscopic colorat de secretie vaginala... rezultatul arata asa:
            celule epiteliate
          rare polimorfonucleare
       flora microbiana frecventa, nespecifica:
              -bacili gram pozitivi
              -bacili gram negativi
       trichomonas vaginalis, candida - absente

va rog sa imi spuneti  si mie ce inseamna ca nu le inteleg si nu mai am rabdare pana ajung la dr.
va multumesc mult!

#33 2011-04-13 13:01:48

mistik84
Membru
Inregistrat: 2011-04-13

Buna ziua,

Sunt noua pe acest forum, desi il citesc de ceva timp si ma intereseaza sa stiu parerea Doctoressei despre rezultatele analizelor de mai jos.
Doctora la care am fost mi-a spus ca este vorba de o vaginita nespecifica si de o usoara inflamatie. M-a intrebat chiar daca vreau sa fac tratament pentru ca se poate si lasa asa daca nu ma deranjeaza. Ideea este ca singurul simptom este o scurgere albicioasa abundenta si deloc mirositoare.
Precizez ca am ajuns la aceste rezultate, pentru ca vreme de un an m-am luptat cu o candida nenorocita reusind intr-un final glorios sa scap de ea (deja am 6 luni de cand nu am mai facut candida), dar datorita multorrrrrrrr, nenumarate tratamente cu antibiotice am ajuns sa am flora dezechilibrata!
Pana la urma pentru aceste rezultate mi s-a prescris Fluomizin, cate un ovul seara timp de 6 zile si apoi Viviflor. Am urmat tratamentul, dar eu tot am acea scurgere, poate intr-adevar nu atat de abundenta ca la inceput, dar tot exista si ma deranjeaza, mai ales cand vine vorba de viata mea intima. Prietenului meu nu i s-a prescris nimic. E ok?
EXAMEN SECRETIE VAGINALA (BACTERIOLOGIC, MICOLOGIC, ANTIBIOGRAMA, ANTIFUNGIGRAMA LA NEVOIE)
Levuri = Absent
Examen secretie vaginala
Pe mediile de cultura nu s-a dezvoltat flora microbiana patogena.
EXAMEN MICROSCOPIC PE FROTIU (PREPARAT PROASPAT SI/SAU COLORAT)
Celule epiteliale poligonale = Relativ frecvente
Celule epiteliale rotunde = Rare
Celule cu aspect de "clue cell" = Absente
Leucocite = Relativ frecvente
Hematii = Absente
Levuri = Absente
Trichomonas vaginalis = Absent
Flora microbiana
Predomina flora lactobacilara
Rari coci Gram pozitivi, izolati si in perechi
Rari bacili Gram negativi.

Poate ma puteti ajuta, Doctoressa, sa stiu ce este de facut. Sa mai incerc inca o data tratamentul cu Fluomizin?
Va multumesc frumos!

#34 2011-06-14 18:36:18

fendy
Membru
Inregistrat: 2011-06-14

La fel ca si celelalte fete am primit si eu acest diagnostic de vaginita nespecifica in urma analizelor.Am primit ca si reteta:
/ GYNIEL cps cutie I
  D.S. intravaginal 1 cps / zi

/  Tantum Rosa plicuri VII
  D.S. intravaginal 1 plic / 500 ml apa
  1 data / 2 zi

Am atasat aici rezultatul analizelor pentru a va lamuri.As vrea sa stiu la Tantum Rosa daca continutul plicului cu apa trebuie puse in minirigator pentru a ma spala.Astept cu drag parerea dvs legata de analize si de reteta.O zi minunata va doresc!

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/46250_balcan_ionela_-_analiza.jpg

Ultima oara a fost editat de fendy (2011-06-14 19:39:27)

#35 2011-06-15 00:24:36

eueu10
Full member
Inregistrat: 2010-10-09

Nu prea sunt cu spalaturile intravaginale..dar ma rog..eu zic sa te speli doar o data pe zi,pui pliculetul in irigator si-l umpli cu apa..iar apoi ovulul..din ce am descifrat analiza,ca nu se vede prea bine,este ok,am obs un x la satisfacator pe evaluare si un x la negativ pt leziune intraepiteliala ceea ce este bine,in rest daca nu e bifat nimic,este in regula..

pc

#36 2011-06-16 12:42:31

fendy
Membru

Ms mult, dar intrebarea mea este: se poate tine acest tratament pe timpul menstruatiei ?

Ultima oara a fost editat de fendy (2011-06-16 12:43:55)

#37 2011-06-16 12:54:07

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

rezultatul e bun, nu stiu de unde au scos diagnosticul de vaginita, ca nu e nimic bifat pe acolo. daca vrei totusi sa faci tratamentul, fa-l dupa ce se termina menstruatia. oricum, la ce ai tu, si eu zic ca e cam exagerat sa faci spalaturi, nici de ovule nu stiu daca chiar e nevoie. te supara ceva?

#38 2011-06-16 13:16:00

fendy
Membru

Pffff, eram destul de nedumerita in privinta reultatelor....am ales un cabinet particular, si am facut un pachet de analize, costul destul de marisor si chiar sunt putin furioasa k am asteptat destul de mult pt o programare, apoi am stabilit knd sa sun pt rezultate si surpriza mai trb sa mai ast o saptamana pt k dl dr era plekat la nu stiu ce ex prin tara...acm knd am primit rezultatul si reteta mi-a fost aruncat un simplu email la el avand atasat rezultatul si reteta, nici o alta explicatie...am impresia k ma iau la misto pe banii mei....Am ajuns sa fac o consultatie pt k aveam din senin dureri de ovare in timpul lunii chiar si in timpul actului sexual si unele scurgeri vaginale ...m-a consultat...spunandu-mi k din cauza climatizarii (am ajuns in tara acum 2 luni ) si fiind slaba duc lipsa de estrogeni....cam atat....Oare va trebui sa tina si prietenul meu vreun tratament sau ce ma sfatuiti sa fac?Dupa menstruatie voi tine acest tratament si as vrea sa repet analizele, bineinteles k la alt dr....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.