|
Nu esti logat.
Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.-7#115 2011-08-15 13:04:25
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.nu, atunci nu, ca abia ce incepuse sa ma jeneze si am si fugit la medic, de a doua zi. m-am obisnuit sa nu ma dau cu nimic decat daca vad ca efectiv insista si nu ma pot programa rapid. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #116 2011-08-15 13:20:16
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.
inseamna ca nu a fost candida. sau nu ti-a recoltat ce trebuie... Offline #117 2011-08-15 13:23:55
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.sau e laboratorul prost sau agresiunile exterioare pot da prurit Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #118 2011-08-15 13:41:55
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.
laboratorul nu poate fi prost. stiu ca exista si exceptii, dar chiar sunt exceptii si e putin probabil sa ti se intample. agresiunile exterioare pot da prurit, asa e. Offline #119 2011-08-15 13:53:48
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.fie ce o fi ma duc la medic joi seara. ieri am dat cu nidoflor, azi cu bioclin, ca era taietura aia dar nu mai dau cu nimic, ii zic si medicului ca m-am dat.. si sper ca 48-72 de ore sa fie suficiente. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#120 2011-08-19 20:44:18
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.nu am nimic de spus mai mult decit a zis moksha...ca de obicei...decit ca si eu sunt in vacanta...si deci intru greu si rar...dar nu dureaza decit pina sapt viitoare... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #121 2011-08-19 22:51:35
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.am fost la medic ieri seara, cica nu e candida la cum arata, pare a fi o simpla iritatie iar zgarietura, mica rana, poate fi cauzata de iritatie. astept rezultatul analizei de secretie, mi-a recomandat intre timp gynofort de la care ma simt foarte bine. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #122 2011-08-23 14:21:06
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.candida orala? Offline #123 2011-08-24 16:13:21
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.buna fetelor. dupa lungi si repetate infectii urinare si analize si tratamente date de medicul ginecolog (antibiotic cu spectru larg deoarece urocultura a iesit tot timpul negativa) si de medicul urulog care a stabilit in urma cistoscopiei ca am malacoplakie severa si multe altele m-am trezit si cu o candida (am fost o fericita care n-am mai avut niciun episod...). rezultatele suna asa: Offline #124 2011-08-26 20:33:50
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.care sunt efectele netratarii candidei albicans? mie imi tot reapare... nu mai scap de ea de ceva ani.. nu stiu ce sa mai fac... Ultima oara a fost editat de ankas (2011-08-26 21:11:07) Offline #125 2011-08-28 10:47:18
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.xyz 29 sincer nu prea vad eu sa fi scapat de candida . In fungigrama apare ca e sensibil la alte antimicotice. Eu am candida glabrata si la mine s-a uitat medicul ciudat ca nu mai intalnise asa ceva si pot zice ca de un an jumate tot n-am scapat de ea nici macar nu s-a ameliorat am doar usturimi, fara mancarimi. Succes poate reusesti sa te insanatosesti. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #126 2011-08-29 11:11:13
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.Multumesc. eu tratamentul l-am luat cum mi-a dat ginecoloaga...tratamentul la care apare sensibila pe fungigrama mi-a spus ca se administreaza doar in spital sub stricta supraveghere medicala (internare, tot felul de teste, dau niste reactii adverse foarte agresive si ea s-a interesat la farmacii si unul cica este interzis in comunitate). o sa repet analizele cand revin in tara, la alt laborator, unde sper (daca mai exista candida asta ciudata) sa-mi dea si alte antifungice mai la indemana oricui. oricum ma supara problema ca nu stiu de unde am luat asa ceva, nu mi-am gasit niciodata vreo candida, macar cea banala si cand imi gasesc aflu ca am o specie ultra ciudata. multa sanatate si tie. Offline #127 2011-08-29 12:16:31
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.Si pe buletinul meu de analize apare sensibil la fluorocistostine si amfotericine b. Am citit pe alte siteuri englezesti si in general cam la astea sunt sensibile speciile noastre de candida f rar la '' azole''. In cazul tau pot sa bag mana in foc ca ai luat-o in urma citoscopiei . Eu mi-am facut la Synevo analiza care de altfel a fost singurul laborator care mi-a gasit candida glabrata. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #128 2011-08-29 14:02:25
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.de la papanicolau in spital de stat am luat stafilococ auriu rezistent la antibiotice, de la cistoscopie am luat streptococ hemolitic clasa D (speciile astea sunt din spital amandoua), iar candida cred ca tot de la ginecologie, ca la prima analiza a aparut stafilococul si la 2 sapt candida lusitanie. si sa mai mergi la spital...mergi cu una si te intorci cu 20 pe post de bonus. mie la synevo si la medlife mi-au gasit candida asta dubioasa. am citit ceva studiu de caz din America si zice ca reactioneaza (daca este doar la nivelul vaginului si nu e extinsa infectia si in sange, unde de altfel e mortala specia asta de candida daca ajunge in sange) foarte bine cu ovule cu acid boric (niste ovule care se incarca acasa cu acid boric cantarit exact (dar nu stiu daca la noi se gaseste asa ceva. studiez problema cand vin acasa. am vazut ca mai sunt ovule care contin si acid boric pe langa alte medicamente, dar in studiu scria numai de acid boric). am ramas oricum cu un gust foarte amar in suflet de ceea ce se poate intampla in spitale. Ultima oara a fost editat de xyz29 (2011-08-29 14:23:02) Offline #129 2011-08-29 15:12:08
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.pe prospectul de la gynozol 400 imi scrie micoze vaginale si vulvovaginale, suprainfectate sau nu cu bacterii gram pozitive. Nu specifica candida glabrata. Pe buletinul meu de analize scrie si de miconazol dar e intermediar. Nici eu nu stiu de ovule cu acid boric. Tu in ce tara esti? Poate gasesti ceva acolo. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #130 2011-08-30 10:14:28
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.Angeldarkwoman, daca la analize ti-a iesit sensibilitate intermediara la miconazol merita sa incerci sa faci tratamentul cu gynozol400. (mai ales ca te lupti de mult timp cu problema si ai incercat si alte tratamente fara efect major). scrie in prospect de 10-14 zile, in cutie sunt 3 ovule la aproximativ 5 lei, se absorb foarte bine. si scrie mai jos in prospect de candida glabrata. Offline #131 2011-08-30 11:05:49
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.mersi xyz 29 pt link . Sanatate multa! What doesn't kill me, makes me stronger Offline #132 2011-08-30 12:12:09
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.angeldarkwoman, am incercat sa iti urmaresc povestea dar m-am pierdut. daca vrei sa iti dau o parere te rog frumos fa un rezumat, nu reusesc sa inteleg. Offline #133 2011-08-31 09:34:40
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.http://www.anticonceptionale.ro/forum/t … a---.html# Moksha asta e linkul unde ampostat despre candida glabrata. De atunci am facut tratament cu nizoral si fluconazole pastile de mi-am intoxicat ficatul date de medic ginecolog plus gnofort, lomexin si de scapat n-am scapt de ea. Usturimile persista la fel , parca am o rana vie la niv vulvei. Nici nu mai stiu unde sa ma duc ca de ginecologi m-am saturat pana peste cap , m-au uscat de bani. Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2011-08-31 09:35:38) What doesn't kill me, makes me stronger Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|