homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sfaturi pentru interviu-3

#39 2012-01-26 20:17:49

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

#40 2012-01-26 23:21:18

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: Sfaturi pentru interviu

deealexx a scris:

astera, vb cu mine? Nu de alta, dar n-a fost interviu de grup smile

Mai demult am fost la un interviu de grup la studio moderna (cei cu teleshopping) si ne-a pus un ppt cu prezentarea firmei, a vorbit si ea pe baza a ce scria in ppt si mai punea diverse intrebari legate de diferiti termeni etc. Ideea este sa te afirmi, sa raspunzi la cat mai multe.

ideea, in general, la interviurile de grup nu este neaparat sa te afirmi. la masterul pe care l-am facut am avut cateva cursuri despre interviuri in general si ideea e de fapt ca trebuie sa fii echilibrat. uneori se fac un fel de jocuri, de exemplu sunteti pe o nava care se scufunda, ce obiecte luati, negociati. evident ca cel care o sa ii enerveze pe toti si o sa vorbeasca non-stop (Si mereu e unul din asta, oriunde smile ) in principiu nu o sa dea prea bine, daca nu cumva exact asta cauta, dar e foarte foarte foarte rar sa caute asa ceva. nici cel care o sa fie ca o galusca si va face doar ce se propune nu va fi ok. ideea e, ca oriunde, echilibrul.

in legatura cu a nu spune ca nu stii, una e sa zici nu stiu dar ma voi informa si alta e sa zici eu stiu germana nivel avansat si sa spuna hai sa vorbim in germana si tu sa zici guten guten, dar eu nu stiu germana smile

mult succes, deea!

#41 2012-01-27 00:58:18

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Eu una pun accent pe tinuta la interviu. Si cand am fost la interviu pentru call center m-am imbracat mai office. Si sa fiu sincera, daca as lucra pe recrutari, as fi foarte stricta la treaba asta. Pana la urma e vb atat de imaginea ta, cat si de interesul pe care il acorzi vizavi de interviu. Evident, o tinuta bine pusa la punct nu compenseaza pentru ce nu ai in cap lol

Poor is the man whose pleasure depends on another

#42 2012-01-27 11:20:51

deealexx
Hero member
Site

multumesc moksha. Abia m-am intors. Faza cu jocul cu nava o facusera cei de la studio moderna cat timp unii dintre noi erau la proba practica. Insa era ceva sa ne tina ocupati, aia nu-si dadea deloc interesul.

Astazi la interviu a fost bine. Daca primesc un telefon saptamana viitoare; e de bine..

#43 2012-01-31 15:35:23

deealexx
Hero member
Site

big_smile big_smile big_smile Am luat jooooobul hjarta acum trebuie sa-mi pregatesc actele, sa le duc, semnez si incep big_smile o sa mai am aici cateva intrebari legate de acte, dar cand ajung la comp. pana una alta, trebuie sa fac analizele si mi-au zis unde sa merg. Dar nu stiu daca e pe baza de programare, trebuie sa sun sau ma duc direct?

Publicitate

loading...

#44 2012-01-31 15:44:33

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

felicitari, deea! majoreta
nu ar trebui sa fie cu programare, dar depinde de clinica.

#45 2012-01-31 17:03:01

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Felicitari deea!!!!  happydance  majoreta

#46 2012-01-31 18:57:40

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

felicitari deea smile
pt analize tb sa vb cu persoana de la RU, in mod normal el ar tb sa te programeze

#47 2012-01-31 19:55:38

deealexx
Hero member
Site

multumesc mult fetelor puss cred ca o sa sun maine la clinica si intreb.

Mai am o problema legata de documentele privind educatia. Zice asa:
"salariatii din bucuresti vor prezenta diploma in original. Salariatii alpha bank din provincie vor prezenta diploma si in original la directorul de sucursala/seful de agentie, acesta certificand pe copia documentului de conformitate cu originalul prin semnatura si stampila. Adeverinta de licenta va fi trimisa in original."

Eu, avand punctul de lucru in Buc, trebuie sa le arat diploma de licenta si atat? Mi-o dau inapoi, nu? Ca e la facultate si acolo trebuie sa ramana... Nici nush cum sa fac sa mi-o dea.

#48 2012-01-31 20:06:34

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

te duci la facultate, faci o cerere, ti-o da pt 24-48 de ore, te duci o legalizezi ( sau nu ) si la job duci o copie

Sa nu te astepti sa te salut!

#49 2012-01-31 22:22:28

deealexx
Hero member
Site

pai copie de la diploma (nu e legalizata) si de la supliment am, insa acolo zice ca in original si de asta am dubii. ca mai zicea o colega mai de mult ca trebuie sa arate diploma de licenta la serviciu (atunci cand ni le-au facut).

cred ca o sa ii trimit mail doamnei care se ocupa cu asta si o sa o intreb...desi nu prea vroiam sa ma fac de cacao big_smile dar cred ca m-as face mai de cacao daca apar cu copie si trebuia si in original.

#50 2012-02-01 15:59:49

deealexx
Hero member
Site

inca ceva. imi trebuie "adeverinta privind stagiul de cotizare la fondul national uni pentru asigurari sociale de sanatate pentru ultimele 6 luni. documentul va fi eliberat de ultimul angajator si va contine obligatoriu veniturile pentur care s-a platit contributia si numarul de zile de stagiu defalcat pe fiecare luna."

eu daca in ultimele 6 luni nu am avut loc de munca, imi mai trebuie asa ceva?

#51 2012-08-04 00:28:53

madalina91
Membru
Inregistrat: 2012-08-03

Buna deealexx! vroiam s ate intreb daca la sf trainning ului tre sa dai o vreo proba decisiva!lol adik daca depinde f mult ....pentru k eu voi incepe trainning ul de marti si nu as vrea sa ma duc degeaba:(! adik incerc dar curiozitatea mea e prea mare:P! ms mult.....si as mai dori ashea impresii despre cum este akolo!

#52 2012-08-04 10:26:21

deealexx
Hero member
Site

ti-am raspuns pe mail, mada smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.