|
Nu esti logat.
Help pls#1 2007-06-04 21:43:31
help plsam ji eu o mik problema...iau pilule anticonceptionale de o luna de zile..ji azi sunt la prima pastilutza din folia a 2-a....ma simt bn cu ele doar k am o inflamatie a vezicii urinare ji mi s'a prescris sa iau neoxazol kteva zile...jtiti qmva dak acest medicament diminueaza efectul pilulelor loette?va multumesc anticipat..mai ales k sunt noua p aici si nu prea stiu regulile.. Offline #2 2007-06-04 21:46:54
Re: help plseste antibiotic deci interactioneaza. protectie pe durata tratamentului + pana mai inghiti 7 pastilute mami de minuni Offline #3 2007-06-06 12:13:24
Re: help plsgrozav aqm am si racit...fervex..strepsils...si astea diminueaza efectul?ma sqzati k pun intrebari de genul asta dar abia am inceput sa iau pilule ji imi e teama. Offline #4 2007-06-06 12:15:28
Re: help plsnope. doar daca iei antibiotice (nu cred sa fie cazul) Nobody home Offline #5 2007-07-06 16:44:12
Re: help plsanestezia locala diminiueaza efectul anticonceptionalelor?am nijte probleme stomatologice...si din nou va stresez..pt k sunt speriata ..iertati'ma ..si multumesc anticipat Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-06 16:46:54
Re: help plsflaviosa te rog straduieste-te si scrie romaneste...fara nijde/jtiti si asa mai departe.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|